Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz Soulfly842 #27817 üzenetére

    nincs abban semmi tudomány-szkeptikus, hogy úgy gondolom, hogy oltás után nem biztos, hogy nem érdemes találkozni a teljes, aktuális vírussal, szemben egy sokadik vuhani tüskefehérjével. egyszerűen több módod van rá, hogy az immunrendszered naprakész legyen, az egyik, ha az oltások naprakészek, a másik ez. és szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy az oltás pont erre jó: hogy felismerje a szervezet a vírust. alapvetően semmi másra. ugyanúgy a te immunrendszered küzd majd meg a vírussal.

    rohadtul nem mindegy, hogy egy gyorsan szaporodó és erős vírussal úgy teszi mindezt, hogy fel sem ismeri (van a cuccnak bő egy hete szaporodni :(), vagy de, tehát az első oltásnak (oltás-párnak) kritikus jelentősége van. utána egyre kevésbé, ha működik az immunrendszered. ha nem, akkor viszont nem jók az esélyek, mert a harmadik után kell a negyedik, ötödik...

    de aki most szalad a harmadik oltásért, az - ha konzekvens - januárban, de mondjuk legkésőbb tavasszal megy a negyedikért, mert ugyanúgy addigra leesik az antitest száma. és nem lesz neki negyedik, szerintem (nem fog kapni).

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák