Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sellerbuyer

    őstag

    válasz vargalex #22693 üzenetére

    Hali, igen, ezen már én is gondolkodtam, hogy az új firm mit tud segíteni egy alapvetően komoly hardveres problémán. Azt nem tudom, mitől melegszik az új sorozatban jobban a proci, a TP-Link helpdesk-nél ezt mondták. Ráadásul egyébként én is ezt tapasztalom, mert otthon még az első szériát használom, amivel semmi gondom nincs, pedig hát van ott is pl. csatlakozási kísérlet bőven, ha wifin vagyok. Az intézményben természetesen durvábban van terhelve a cucc, de alapvetően nem szabadna meghalnia ettől sem egy ilyen teljesítményű cuccnak szvsz.

    Az lehet, hogy a firm valamit optimalizálgat a terhelésen, de sok jót valóban nem tud tenni, max. egyszerűen nem enged egy idő után senkit sem csatlakozni, vagy nem tudom, leszabályozza a többieket új csatlakozókor, fogsincs. Nagyon várom már, mert jelenleg siralmas a helyzet, nem kis méretű intézmény és állandóan rohangálni kell ki-be dugdosni a routereket, nagyon gáz.

    Arra gondoltam, hogy ha esetleg tennék egy normális hűtőbordát a procira, az talán segítene, amennyiben valóban a túlmelegedés okozza a problémát... :F

    Ja: sem samba, sem ftp, semmi, gyakorlatice csak access pointként van használva a router, semmi egyéb extra. Viszont rengeteg a betörési kísérlet "kívülről".

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák