-
Mobilarena
THL T6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Secretknight #195 üzenetére
Melyik volt ez a Landvo, nem emlékszel rá véletlenül?
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv. Másnak is működik rendesen a Smart Wake progi a készüléken? Nagyon jópofa. Kár hogy más progikat nem lehet beállítani. Az LG-m óta kerestem a koppintós indítást, na ezen végre megint van gyárilag.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
nyisziati #194 üzenetére
Szerintem a vevő antenna kicsi vagy rossz tervezés eredményeképpen rossz helyen van,mert hiába látja a sok holdat és fixál ,ha az értékek 15-25 között vannak.Ritkán megy 1-2 holdnál 30 fölé.
Egy "olcsó" Landvo-nál láttam kiemelkedő értékeket ,amin meg is lepődtem,ott 30-40,sőt az felett voltak. -
nyisziati
veterán
válasz
Secretknight #193 üzenetére
".Igaz,az snr értékek gyengék.Gyanítom menet közben el-eldobja."
.
Ki tudnád ezt bővebben fejteni? Érdekelne. Valóban eldobja a jelet navigálás közben nem is ritkán.
.
Ezt akkor nem lehet javítani? Így elég balesetveszélyes. -
Secretknight
aktív tag
Megjött.Csütörtök este rendeltem,fizettem paypal-on és ma reggel a kezembe adta a futár.Korrekt. A szállítás és a készülék is.Csodaszép kijelző,nagyon gyors rendszer.Szép kivitel,a hátlap nem csúszik,viszont enyhén recseg,de ezt már megfigyeltem több THL-nél is. GPS : szobában,ablaknál azonnal 12 műholdat lát, 20 mp-en belül fixált is, döbbenet.Igaz,az snr értékek gyengék.Gyanítom menet közben el-eldobja.
Szerintem ebben az árkategóriában ne várjon többet az ember fia.Minden másra ott a mast.card.
És semmit sem mókoltam rajta,nem is fogok.üdv.
-
bioengin
tag
válasz
Viktor0610 #189 üzenetére
Hát, nálam semmit nem tett.
Megtette viszont a jogosultságállítást, mert a Total commanderrel is megy. Fura, de jó. -
-
bioengin
tag
válasz
Viktor0610 #187 üzenetére
Baaaaaazzz...
Köszönöm működik. (ugyan RW-re átállítást nem hoz fel, de a bekapcsolással megoldódott minden bajom). -
-
bioengin
tag
válasz
kelzsoca #185 üzenetére
Azt hittem, meglesz, de eltűnt ahonnan települt... Telepítés után törli?
Viszont, megbolondulok, mert vmit nem értek: megvan a root jogosultságom (root checker ki is írja, tudok recoveryt cserélni, SuperSU fentvan, látszólag minden OK), és mégis hibára futok a gps.conf file system/etc-be másolásakor. Be van állítva a Total commander meg az ES file explorer root jogosultsága is, és mégis írás hibát dob ki... (read only file system...) Installáltam már a te, recoveryből telepíthető rootodat is, de semmi.
Van vmi ötletetek?
-
bioengin
tag
Sziasztok!
Én is két napja tulajdonosa vagyok a cuccnak. Jelentem, az értesítési LED kiválóan működik, a GPS-szel sincs bajom.
iRoot-tal simán rootoltam, a feltett 3 madárlábas programot töröltem, SuperSU-t feltettem, minden OK.
Cappa féle CWM (jópofa karikatúra alul, grat, Cappa72!) felugrott, minden OK.Kaptam OTA frissítésről értesítést. Recoveryből telepítendő kis zip.
Rákattintottam, az SD-re tette, de ott meg a reco nem találta. Kézzel beállítottam a helyet a recoveryben, telepítette, de rácseszés lett a dologból, mert elvette a rootot, és ha jól láttam, a boot.img-t meg a recoveryt módosította.Így újra root, és biztos ami sicher, újra feltettem a cappa féle CWM-et.
-
helixP
nagyúr
Elmesélitek, hogy milyen recovery-t kellene látnom a reco csere után? CWM-et?
(Megpróbáltam a Mobileuncle-s cserét) Mert ha igen, akkor valszeg nekem nem sikerült, mert maradt a 3e.
Előre is köszönöm a segítséget. -
RBJ
addikt
válasz
KamuMazsola #174 üzenetére
Tényleg jó megoldás ha már nincs megvilágítva akkor legalább fluoreszkálna.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Zsoltwader45 #173 üzenetére
Eleinte hiányzott, de már megszoktam. A xiaomi pirosan foszforeszkáló megoldása viszont tetszik, kár hogy az nem elterjedt.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
KamuMazsola #172 üzenetére
Hát az lemaradt belőle
-
Zsoltwader45
aktív tag
A készülék értesítő ledjét tudja villogtatni de csak pirosan ami a gyári szín. Az alsó érintő sort nem villogtatja.
Ezért választottam a képernyő kijelzést mert ebben az esetben amit beállítok jelzésre azoknak a programoknak az ikonját vagy beállított színét villogtatja ( mint egy virtuális led ) értesítésként. beállítasz bármit, nyomsz egy tesztet, de csak akkor látod, hogy mit csinál ha rányomod a képernyőzárat. Utána simán visszaléphetsz tovább állítgatni ha mást szeretnél. -
RBJ
addikt
válasz
Zsoltwader45 #169 üzenetére
Azt hittem a ledet lehet ténylegesen mókolni. de hát ahhoz valami script kellesz majd. Már ha a piroson kívül tud mást. pro nak sincs gombvillágítása?
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv! Ha valakinek gondja van a LED visszajelzéssel akkor itt egy remek kis progi!
[link]
Nekem pro verzió van, a képernyőn jeleníti meg a kiválasztott eseményeket, akár led jelleggel más-más színekben de akár az app iconját is kiteszi mintha led villogna. -
válasz
kelzsoca #167 üzenetére
thl.T6.pro.166H.1373GWM.A1.141020.KK1.V2_10.HD.8P64.B1B8 eredeti boot.img
@(#166) nyisziati
Nálam is ilyen build számú járt. -
kelzsoca
félisten
(#160) KamuMazsola
(#161) doeme_A64Köszönöm, ahogy látom azonos verziót használtok, van esetleg mtk droid tools mentésetek?
Amennyiben igen, és át is van alakítva (to prepare blocks for FlashTool) hogy a flash tools is kezelje, akkor a !Files_to_FlashTool mappából szükségem lenne a boot.img képfájlra, ha ezt fel tudnátok tölteni azt megköszönném.•••••
Továbbá ha valakinek ettől eltérő a build-szám alatti rész, kérem az is jelezze.
Akinek az itt felsorolt van, már nem kell jeleznie, köszönöm!thl.T6.pro.166L1373GWM.A1.141114.KK1.V2_10.HD.8P64.B1B8
thl.T6.pro.166H1373GWM.A1.141020.KK1.V2_10.HD.8P64.B1B8 -
kelzsoca
félisten
Üdv urak!
Kellene nekem minél több információ.
A Beállítások - A telefonról menüpont alatt, azon belül a Build-szám alatti infóra lenne szükségem, lehetőleg minél több visszajelzés kellene.
Nálam ez így néz ki:thl.T6.pro.166L1373GWM.A1.141114.KK1.V2_10.HD.8P64.B1B8
Kérem csak azok jelezzenek akinek ettől ELTÉRŐ a Build-szám alatti rész, illetve ha eltér akkor kérném pötyögjék be, vagy screenshot is jó lesz.
Köszönöm!
-
válasz
Zsoltwader45 #157 üzenetére
Na akkor egy gyorsan elkövetett mentést tegyél meg. -
válasz
Zsoltwader45 #152 üzenetére
Csak késő este tudom feldolgozni, majd jelzem hogy volt-e értékelhető infó benne.
Köszi! -
válasz
Zsoltwader45 #149 üzenetére
Persze, jöhet oda.
-
válasz
Zsoltwader45 #147 üzenetére
Ha be tudnád csomagolni őket egy zip-be (az összeset), és feltölteni valahova, majd egy linket küldenél, azt megköszönném.
-
helixP
nagyúr
válasz
KamuMazsola #145 üzenetére
Legibkább a hivatalos oldalon ...
-
válasz
Zsoltwader45 #142 üzenetére
Még annyi kérdés, hogy a Flashtool könyvtárban nincs-e véletlenül log fájl?
A régebbi (3.x-es) flashtool-ok loggolták az ilyen hibákat, és meg lehetett nézni, hogy hol akad el.
Ha ennél is van ilyen, akkor egy log-fájl megosztása előre lendítheti egy picit a vizsgálódást. -
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #142 üzenetére
Akkor ez a teló mégsem OTG képes? Pedig azt írták róla...
-
válasz
Zsoltwader45 #138 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést!
Vizsgálódás elindult. Ha lesz eredmény jelzek.
(Neked megy xp alatt a v5.x Flashtool?)
Ha van root (ha jól emlékszem van), akkor a Mobileuncletools-os felrakás mehet.
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #139 üzenetére
Egy random kérdés: USB OTG-t próbáltátok? Elméletileg képes rá nem?
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv! Reggel nekiláttam a javasolt recovery felrakáshoz. Sajna ugyan az a hibajelenség. Először megpróbáltam a Kelzsoca által feltöltött flash tool-lal, aztán a képeket nézve rájöttem, hogy az a verzió amit feltöltött az
Flash_Tool_v5.1436.00.000, viszont amit használ az v5.1444.00.000. Nosza rákerestem, megtaláltam
[link]
letöltöttem de továbbra is megmaradt a hiba üzenet. Saját mentett scatter filét használtam, de próbáltam a recoveryben lévőt isnincs jó hírem az eredmény megmaradt. XP alatt végeztem mindent.
-
Kedves Fórumtársak!
Többeknél jelentkezett a módosított recovery Flashtool-lal történő felrakásakor (jellemzően a root jog megszerzésére irányuló műveletkor) az a hiba, amelyet a
"PMT changed for the ROM, it must be downloaded"Ez a hiba a partíciós tábla eltérésére hívja fel a figyelmet.
Legtöbb esetben ezek a különbségek a felhasználó által nem látható helyen vannak.
Ez miatt mindenkinek javasolt, hogy ha a módosított recovery Flashtool-lal történő felrakásakor a fenti hibaüzenetet kapja, akkor csináljon a saját készülékéből kinyert scatter fájlt (a scatter file tartalma a teljes partícióleírás).
Ez a művelet nem igényel root jogot.Amit igényel, az a megfelelően telepített adb driver, az MTKDroidTools programcsomag, valamint a telefonon a bekapcsolt USB hibakeresés opció, és annak engedélyezése, amikor a számítógép igényli azt.
Erről részletesebb információkat Kelzsoca blogjában - na hol máshol- találhattok.
Miután az előzőekben említett előfeltételek (adb driver, MTKDroidTools program, usb hibakeresés) megvannak, nincs más hátra, mint a scatter-t létrehozni, lementeni.
1, Bekapcsolt állapotban a telefont csatlakoztasd a számítógéphez.
2, Az MTKDroidTools programot indítsd el a számítógépen.
3, Ha minden rendben van, akkor kiírja a telefon adatait.
4, Ha ez megvan, akkor a megjelenő képen kattints a Bolcks Map (Blokktérkép) gombra, mire megjelenik egy csomó adat, ami a teljes partíciókiosztás.
5, Most a Create Scatter File (scatter file létrehozása) gombra kattints6, Add meg a mentés helyét, nevét (emlékezz rá, hogy hova mentetted!)
Igazából a scatter mentése ennyiből állt.
Ha a fashtool-t elindítod, akkor a scatter tallózását a mentett helyről végezd el.
Igen valószínű, hogy a PMT hibát ekkor nem fogod látni.HA mégis, akkor ezt kérlek jelezd itt a fórumon, hogy meg tudjuk vizsgálni a hátterét.
Sok sikert!
(megj.: a képek egy régebbi blogbejegyzésből vannak, ahol MT6577 volt a tesztalany, természetesen érvényes MT6592 esetén is)
-
helixP
nagyúr
Trolllolooo
Amúgy a Parkinson a sörödet lötyögteti ki. -
kuksa90
őstag
válasz
Zsoltwader45 #134 üzenetére
Van mégegy faszi...Parkinson...az meg addig lötyögteti a számokat, míg kimarad egy vessző...
-
helixP
nagyúr
Egyszerűbb volt a dolog, Zsoca segített. A gyári reco akkor jött elő, amikor a halott robot képernyőnél még egy power-gombot is nyomsz. Ezt nem tudtam. Ezek után már oké volt egy factory resettel...
Köszönöm mindenkinek.Egyébként Capa, az a vicc, hogy én vagyok az óvatos bütykölő tipikus esete, sose csináltam még semmit se CWM-mentés vagy egyéb mentés nélkül. Csak most az 1x. Hogy ishívják azt az angol faszit? Murphy?
-
Ejnyebejnye... Rendszert piszkálni mentés nélkül
Raadasul nem is tudjuk milyen build szamu...
Nekem ugyan van egy cwm mentesem , de ki tudja jo-e a tiedhez...
A legokosabb ha belepsz factoryba es csinalsz egy mtkdroidtools-os mentest a jelenlegi allapotrol.
Minden mast csak utana.
Kelzsoca blogja segit. -
helixP
nagyúr
Nem is írtam volna, ha lenne CWM-mentésem, épp most szereztem meg a root-ot, csak beállítottam egy két dolgot, most jött volna a reco felrakás és a többi.
Tudnál segíteni esetleg lépésről lépésre a bulid.prop módosításon?
Vagy nem CWM-en keresztül felflash-elhető rom akad, úgy, hogy ne másszon el az IMEI-m?
Vagy a Factoryresetet esetleg nem tudtad meg? -
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #124 üzenetére
csak a betűk mentek össze? benavigállak a sajátomról a gyári beállítások visszaállításához.
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #124 üzenetére
Recoveryben csak döglött robot van. Nem találok Gyári menüt, ami szokott benne lenni ilyenkor (akár kínait).
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #122 üzenetére
Az a recovery nem?
A hardreset kéne... -
helixP
nagyúr
Hm... Bénázom tovább... Gravityn állítottam a betűméreten és sajnos egy tizedesvesszőt kihagytam. Emiatt most olvashatatlan minden felirat annyira, hogy nem is tudok a menüben sem lépkedni. Nincs valami kombó, amivel visszalőhetem alapra?
A látszat ellenére 6-7 éve 'droidozom, és általában mennek a dolgok
-
helixP
nagyúr
Közben siker, köszi a segítséget. Innen letöltve.
Zsoca remélem nem harapja le a fejemet, hogy ilyeneket linkelek
-
helixP
nagyúr
válasz
Zsoltwader45 #116 üzenetére
Végigcsinálom így csak 2:25 után a zöldfejű kismaszat szomorú lesz és kínaiul közli velem piros gomb mellett h nem sikerült a root...
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Én is "PMT changed for the rom, it must be downloaded"-jellegű üzenetet kapok, mint New Bluestar.
Tovább megyek, megcsinálom a mentést, aztán valószínűleg rootolom és felrakom a reco-t Capa-féle módon. -
zorzy4
addikt
Na én búcsút vettem a készüléktől és tőletek is. Visszavittem a forgalmazónak, és visszakértem az árát (milyen jó hogy nem kínából rendelgetek). Nem tudtam kibékülni a led problémával, meg harmatos akkuval. Valószínűleg prestigio 5508 lesz helyette.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #111 üzenetére
Nem igazán.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #108 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #107 üzenetére
Ez valami olyan alkalmazás lehet, ami megnézi a hardvert és az által megmondja hogy megfelel -e a hardver az 5.0-ás Lollipop -nak vagy sem.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #107 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #104 üzenetére
Nem tudom mit találtál, de gyorsan felejtsd el, maximum a készüléken ellenőrizd le, hogy van -e friss szoftver (OTA) de külső szoftvereket inkább ne telepíts, mert azok alkalmatlanok arra amire gondolsz.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv. De nagy csend van. Kérdésem lenne. Próbálta valaki a play-n az android updatet. Android frissítés' azt írja hogy 5.0-ra, bevizsgálja a készüléket. ???????
-
dewill79
tag
válasz
Zsoltwader45 #97 üzenetére
Szerintem észrevehetetlen. Tiéd 166H vagy 166L verzió?
-
dewill79
tag
válasz
Zsoltwader45 #97 üzenetére
Tiéd 166L vagy 166H?
-
dewill79
tag
ThL T6 PRO 166L gyári rom
Flash Tool -os, kizárólag 166L -re.
thl.T6.pro.166L.1373GWM.A1.141110.KK1.V2_10.HD.8P64.B1B8 -
kelzsoca
félisten
válasz
Zsoltwader45 #93 üzenetére
Kiegészítettem a leírást a busybox-al is.
Köszönjük a visszajelzést.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv! Nálam is csak a (#84) cappa72 megoldás működött. Annyit kiegészítésként, hogy a kelzsoca féle leirást is használtam. [link] .A mentést készítettem el vele."a kis négyzet sárgán világít, mivel érzékeli a su binárist, tehát azt hogy a készüléken már rendszergazdai jogokkal rendelkezünk, igen ám, de most adb felől is meg kell szerezzük a root-ot a mentéshez."
Igen de elsőre nem sikerült. Hibaüzenetként a busybox-ot hiányolta. A play-rol [link] . letöltöttem, telepítettem, majd újra a root gomb. Innentől már minden ment simán. Amíg nem telepítettem nem fértem hozzá az IMEI/NVRAM mentéshez, és a teljes rendszermentéshez. Most már minden megvan a root adb felől, megvan a scatter file, és a teljes rendszermentés. köszönet és hála a segítőknek.XP alatt csináltam. Sok sikert!
-
A root és a rom csere független egymástól.
Root jog nélkül lehet romot cserélni, rom csere nélkül is lehet root-olni.A root jog a rendszergazdai "hatalmat" jelenti a telefonon.
Turkálhatsz és módosíthatsz a rendszerpartíción.
Ezt sokmindenre használhatod, na persze jó nagy károkat is okozhatsz a rendszerben.Rom csere pedig (legalább) két módon követhető el.
Cwm-ből vagy flashtool-lal. -
greef
tag
Egy kérdés.
Oké, hogy root-oljátok a telefont, de van olyan rom, amit megér feltenni, mert jobb mit a gyári?
Lehet én nem vagyok tisztába a root fogalmával, de ha nincs rá jó rom, mi értelme a root-nak? -
válasz
New Bluestar #87 üzenetére
Azt szeretném kérdezni, hogy a kelzsoca által készített recoveryt kellene felrakni ?
Igen.Amit linkelt, abban a könyvtárban van a recovery.img fájl, meg a scatter.txt , mind a kettő kell ?
Nem, csak a recovery.imgÉs, hogy azt írod, hogy ha több mint 6 MB, akkor gondok lehetnek, ez meg majdnem 8 MB
Ez még a régebbi korszakból való leírás volt (hú, majd' másfél éves...), amikor jellemzően 6MB volt a recovery-nek fenntartott hely. Ez ennél a telefonnál már 10MB, tehát biztonsággal felrakható.Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de még nem csináltam sose ilyet, igaz olvasgatok itt rendszeresen.
Nagyon jó hozzáállás! -
New Bluestar
tag
Szia !
Azt szeretném kérdezni, hogy a kelzsoca által készített recoveryt kellene felrakni ?
Amit linkelt, abban a könyvtárban van a recovery.img fájl, meg a scatter.txt , mind a kettő kell ?
És, hogy azt írod, hogy ha több mint 6 MB, akkor gondok lehetnek, ez meg majdnem 8 MB.
Vagy nem ezt kell akkor ?Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de még nem csináltam sose ilyet, igaz olvasgatok itt rendszeresen.
Köszi !
-
válasz
New Bluestar #85 üzenetére
Na ha a root és a mentés is megvan, akkor érdemes feltenni a módosított recoveryt, pl ilyen módon : [link] -
válasz
New Bluestar #83 üzenetére
Ha már egyszer root-oltad az iroot-tal, akkor az a legegyszerűbb, ha megteszed újra, és utána csinálod meg az MTKDroidTools-os mentést.
A kínai root programok nem nyúlnak az érzékeny helyekre, így a mentés egyszerűen elvégezhető lesz, és a telefonod biztonságban lesz - a telefonspecifikus részeket remekül menti az MTKDT.
Ha az MTKDT elvégezte a mentést és valami probléma lenne, akkor úgyis segítünk.
Ez egyszerűbb, mint a PMT hiba elemzése és feldolgozása. (Főleg, hogy nálam nem jött elő a hiba) -
New Bluestar
tag
Köszi !
Akkor ez legalább normális , akkor jó
Annyi még eszembe jutott, hogy régebben rootolva lett a teló, az iroot nevű progival. a rootchecker ki is írta, hogy ok, de nem akartam a kínai programokat , hogy a telón legyenek, ezért unrootoltam , az is elvileg rendesen ment, most a root checker is azt írja hogy nem rootolt. Ez nem lehet gond ?
-
válasz
New Bluestar #78 üzenetére
Én is 64 bites Windows-zal vettem a gépemet, és minden flottul működik.
az eszközkezelőben felismeri ugyan a telót, meg telepíti is a vcom drivert, de folyamatosan villog, vagyis megjelenik, aztán két másodperc múlva eltünik, aztán megint ott van, és így a végtelenségig.
Azért van, mert csak a preloader kapcsolat felépülése után marad meg. Egyébként leold. Tehát ez teljesen normális működés.
Tehát ha a flashtool-on nyomsz egy download-ot, és utána csatlakoztatod a telefont, akkor épül fel a kapcsolat, és ha felépült akkor a flashtool fenntartja és elkezdi a flash-t.Sajna nálam csak 1 darab T6pro volt, az is csak egy estére, mert a főnököm ilyet rendelt fiának Karácsonyra, és elkértem. Amiket Kelzsoca a blogjában linkelt, én azokat használtam. Mivel minden működött, ezért van az, hogy kissé meglepődve állok a tény előtt.
No de megoldást igyekszünk keresni. Csak amíg a hibát nem tudjuk reprodukálni, addig picit nehezebb a dolog. -
New Bluestar
tag
válasz
New Bluestar #80 üzenetére
Na az xp sem jó ugyanaz. Az eszközkelezőben megjelenik, majd elkezd villogni. Olyan mintha másodpercenként rádugnám utána meg kihúznám. Ezek szerint a telefonnal lehet valami, dehát ott meg az akksi is ki van véve. Ha berakom az aksit, meg csak telóként ismeri fel , valami YunOS phone néven.
-
New Bluestar
tag
válasz
Zsoltwader45 #79 üzenetére
Pont most jutott eszembe nekem is
Próbáltam is, de sajnos nem jó így sem.Még az xp-ben reménykedek, mindjárt ki tudom próbálni egy olyan gépen is.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
New Bluestar #78 üzenetére
Próbáltál másik adatkábelt???? Egyszer már pórul jártam ilyennel. Csak tipp!!
-
New Bluestar
tag
válasz
Zsoltwader45 #77 üzenetére
Köszi. Igen win7 64 bitesen próbáltam, meg egy win7 32 bites laptopon is, egyik sem ment.
Közben azt vettem észre, hogy az eszközkezelőben felismeri ugyan a telót, meg telepíti is a vcom drivert, de folyamatosan villog, vagyis megjelenik, aztán két másodperc múlva eltünik, aztán megint ott van, és így a végtelenségig.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
New Bluestar #70 üzenetére
Üdv. Ha jól látom akkor neked Win7 van. Akkor még én xp-n megpróbálom majd .hali
-
zorzy4
addikt
válasz
Zsoltwader45 #73 üzenetére
Miért olyan nagy baj ez?
csubuka Nekem jó a cserébe a hátlapi led működik rapszodikusan.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Esetleg még valaki tud segíteni? Hiváskor ha fogadják a hívát rezeg a teló. Hogyan lehet kikapcsolni?
-
csubuka
addikt
válasz
nyisziati #71 üzenetére
Jogos, ámde, ha ugyanabból a szériából bizonyos T6 PRO-k minden mókolás nélkül jó gps-el rendelkeznek, míg mások nem akkor lehet valami szórás is a dologban. hiszen a szerencsés tulajok még nem mókoltak, szimplán gyárilag jónak érezték a gps-t, vagy nem tesztelték eléggé
-
nyisziati
veterán
Nézd, ha azt nézzük, hogy szoftveresen lehet javítani a helyzeten, akkor ez azt jelenti, hogy a nevesebb olcsó márkák (pl. Huawei, Lenovo) ráuszították pár szoftvermérnöküket a helyzet megoldására és sikerrel is jártak. Valószínűleg részben ez az oka a magasabb telefonárnak.
A THL-Cubot-Doogee-Elephone stb. azért tud olcsóbb lenni, mert szinte csak a hardver önköltséget+némi profitot fizettetnek ki veled, cserébe az olcsó hardvert saját kezűleg kell menedzselni. -
New Bluestar
tag
Szia !
Hát nem sok jót tudok mondani . Most egy másik gépen próbáltam, driver felment, minden rendben, próbálom a flashelést, és ugyanaz a hibaüzenet jön.
Alul piros csíkban írja, hogy download DA 100%, aztán egy ablakban a szokásos PMT changed for the rom; it must be downloaded.
itt van egy kép róla : [link]
-
csubuka
addikt
-
Zsoltwader45
aktív tag
Ez a gondom a MediaTek-es telefonokka. Annak idején volt Atab 5-ös abba a gps config filét kellett állandóan írogatni, meg a mobileuncle tools-ban variálni. Volt concorde 5005nfc ezelőtt csak akkor lett jó amikor kapott egy inew3 k.k 4.4.2 romot. Ez meg végre jó. Mellette viszont nagyon jó a teló. Ár-érték arányban azért : Nagyon szép kijelző, gyors, kellemes tapintású, az aksi nálam kettő nap. Sok pozitívum szól mellette. Nem rábeszélni akarlak mindenkinek szabad akarata szerint kell dönteni. Hali
-
nyisziati
veterán
Könnyen lehet. Bár utánaolvastam a témának és az MTK chipsetekre általánosságban írják a gyenge GPS jelet. Mondjuk azért érdekes, hogy a régi Huawei Y300-amon meg tudták csinálni rendesen.
.
Azért mókolok még vele és nem küldöm vissza egyből, mert állítólag van szoftveres "fix it" erre a problémára. Amíg azt ki nem próbáltam, addig nem küldöm vissza. -
csubuka
addikt
válasz
nyisziati #65 üzenetére
Köszi. Gondolom nem szoftveres a probléma, ha az egyiknél jó, másiknál nem. Ez valami gyártási "szórás" lehet...
(#64) Zsoltwader45: Visszaolvastam korábban már. Zavaró, hogy random kapod ki, valamelyik működik valamelyik nem. Így nem rendelek inkább. Belenyúlok egy gyíkosba az veszteség. Ha mind rossz lenne akkor nem aggódnék, az megszokott már...
-
nyisziati
veterán
Nekem erős kihívásokkal küzd a GPS vevő, mostanában kezdek dolgozni a megoldásán. Előbb rootolni akarom, hogy minden megoldás ki legyen próbálva, csak még nem volt vagy időm, vagy lelkierőm, hogy nekifeküdjek. Talán a jövő hét elején nekiállok.
.
Alapállapotban mindenesetre sokkal rosszabb, mint az eddigi telefonjaim (Gigabyte D1317, Huawei V858 alias Vodafone Smart I, Huawei Y300). Azok szinte teljes pontossággal mutatták a pozíciót és tartották is a jelet. -
csubuka
addikt
Sziasztok!
A T6 PRO gps-ét sokan szidták a t6s topicban. Mennyire gond ez valóban? Orvosság nincs rá, ez a szokásos nem a telóval kell navigálni dolog
?
-
RBJ
addikt
válasz
Zsoltwader45 #60 üzenetére
hívás, beállítások, egyéb beállítások és ott a rezgés.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv. Nem tudja valaki véletlenül hogyan lehet kikapcsolni a hívás közbeni funciot. Pontosabban amikor a hívott fél fogadja a hívást reze a készülék. Kerestem de nem találtam.
-
kelzsoca
félisten
válasz
New Bluestar #57 üzenetére
Már ma ki lettek cserélve a szükséges fájlok, így kérlek újra szedd le a recovery csomagot és a flash toolt is, és próbálj rá a flashelésre. Köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
válasz
New Bluestar #55 üzenetére
Rendben, ma szerintem nem, de a napokban megoldjuk a problémát.
-
kelzsoca
félisten
válasz
New Bluestar #53 üzenetére
A telefon most működik ugye, tehát be tudtad kapcsolni, nincs vele gond?
-
válasz
New Bluestar #50 üzenetére
Milyen szoftververziód van a telefonon?
Melyik verziós flashtool-lal kaptad ezt az üzenetet? (8038-as a hibakód?) -
New Bluestar
tag
Szia !
Próbáltam a recovery cserét a blogodban leírt szerint, de a Flashtoolban a következő hibaüzenetet kaptam :
PMT changed for the rom, it must be downloaded
Van valami ötleted, hogy mi lehet a probléma ? Addig minden úgy ment ahogy írtad, a driver rendesen települt.
Köszi !
-
Zsoltwader45
aktív tag
Minden fórumtársnak köszi a segítséget, És Boldog Új Évet!!
-
redhunter
senior tag
Az lehetséges hogy a coolicoolról vásárolva ha a Brazil pénznemet választom a fizetésnél akkor nekem a paypal csak 27495 ft-ot mutat .Mig a többi 7-8 ezerrel több.Ja és EU warehouseban.
-
Zsoltwader45
aktív tag
Tegnap teszteltem egy kicsit a YGPS-el a nokia here-t. BKV járműveken utazva busz, villamos, nagyon szépen futott. Alapból minimum 8-12 holdal kommunikált. Végig pontos volt, megállókban még az is látszott amíg álltunk, aztán indulásnál szépen követett. Lehet hogy ez csak az én szerencsém de tökéletes a gps. Adatkapcsolat ki volt kapcsolva, a navigációban a beállításoknál offline mód, letöltött magyar térképpel. Hát ennyi a tapasztalat. Sok sikert minden tulajnak.
-
kelzsoca
félisten
-
hardline
senior tag
Sziasztok!
Az értesítő ledet nem lehet valahogy működésre bírni a töltés kijelzésen kívül?
Gondolok itt arra, hogy nem fogadott híváskor, sms, fb messenger, viber stb üzeneteknél is villogjon/jelezzen. -
Sickboy75
tag
válasz
KamuMazsola #39 üzenetére
És tényleg
Köszi
Üdv,
G.
-
Sickboy75
tag
Sziasztok,
huje kerdes : kepes AVIban rogziteni a kamera vagy csak a 3gp formatum adott ?
Udv,
SB
-
KamuMazsola
őstag
Mint írtam a másik topikban, csak egy kínai betűs app volt rajta, valami online játékbejelentkező, azon kívül egy appmarket, baidu browser és du speed booster. A du- rajtahagytam, a többit eltávolítottam. Az alkalmazások kezelésénél jegeltem a kér kínai google beiteli eszközt.
-
RBJ
addikt
Na itt pörög a topik, a t6s nél semmi. Kezdem szégyellni, hogy azt rendeltem. Sebaj majd én felpörgetem ha megjön.
És aki nem használ windows t.Jó lenne valami szoftveres csak framaroot és kész.
Jiayu m pc érintés nélkül mindent megcsináltam. root, cwm telepítés,mentés, stb.
Kína szoftver levakarás itt is kell úgye? -
nyisziati
veterán
válasz
nyisziati #33 üzenetére
Hát ez sem sikerült,
kénytelen vagyok a root mezejére lépni (pedig nincs ínyemre, jobb szeretem a kézi tuning nélküli gyárit). Kelzsoca honlapján megtaláltam a step-by-step leírást a T6 Pro rootoláshoz ill. recovery cseréhez, ha valakit érdekel, itt a link:
.
http://kelzsoca.hu/thl-t6-pro-modositasok/
.
Most egyelőre nincs időm foglalkozni vele, majd az újévben.
Ha valaki esetleg nekiugrik, főleg Windows XP alól, kérem írja le tapasztalatait, miben tért el a leírtakhoz képest. Akár pozitív, akár negatív tapasztalat jöhet. -
nyisziati
veterán
válasz
Zsoltwader45 #31 üzenetére
Oké, kösz, megpróbálom.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
zotyesz66 #27 üzenetére
Készülékek között is van különbség. Én egy concorde 5005nfc-ről váltottam. Az istennek sem sikerült előcsalni a holdakat, másoknak ugyanaz a teló még a csillagokat is mutatta. Nem tom mitől függ. Aztán érdekes módon kapott egy ivew3 4.4.2 romot és minden működött! Hát ennyi a tapasztalat.
-
nyisziati
veterán
válasz
Zsoltwader45 #26 üzenetére
Várj, várj. Mi az az mtk?
-
Tóni86
csendes tag
Sziasztok!
Találtatok már olyan hibát a készüléknél ami gyári hiba lehet, gondolok itt pl olyanra mint a W200-nál a kamera hiba, olvastam olyat hogy az érintő képernyő nem mindig tökéletes, ez a pro-ra mennyire jellemző?
Előre is köszi a válaszokat! -
zotyesz66
őstag
válasz
Zsoltwader45 #26 üzenetére
Nálam is látja a holdakat, mégis alkalmatlan a navigációra. Ha állok, akkor teljesen OK-nak tűnik, de ha elindulok, mindent elveszít. Múltkor az M0-n mentem, teljesen nyílt terep, nem is volt igazán felhős idő, mégis minden felüljárónál meghülyült, és egy 10 perc után sértődötten eldobott mindent és csak miután megálltam a repülőtérnél, akkor talált újra magára. Ezek után BP-en meg sem próbáltam a házak között. De persze lehet, hogy vannak jó példányok is, az is lehet, hogy rá kéne nézni az antennájára.
Ja persze MobileUncleTools-al megvolt az EPO letöltés. -
femiki
tag
Csak hogy vissza találjak.
-
nyisziati
veterán
válasz
Zsoltwader45 #20 üzenetére
-
zorzy4
addikt
Csak, hogy lássam mi törtémik itt.
-
dewill79
tag
Új link:
THL T6 Pro CWM mentés
T6 PRO 166L 141114 -
kelzsoca
félisten
A mai napon csinálok egy leírást a root menetéről, addig ezeket a kínai rootoló alkalmazásokat inkább ne használjátok..
-
nyisziati
veterán
válasz
Zsoltwader45 #15 üzenetére
Valószínűleg olyan helyről vehetted, ahol már rootolva adták el a telót.
.
Letöltöttem a progit, de a "Download EPO files" gomb megnyomása után csak annyit írt ki egy hibaüzenetben, hogy nem kapta meg a superuser jogot.
.
Muszáj rootolni. -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #15 üzenetére
-
RBJ
addikt
framaroot ot próbálta már valaki?
-
nyisziati
veterán
válasz
Zsoltwader45 #13 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
.
Amire még szükségem lenne, az egy step-by-step leírás a rootolás menetéről, mert az is kell a progihoz. -
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv. Én is a nokia here betat használom. Ezt próbáld ki: [link] 2 méteres pontossággal dolgozik utána de van hogy jobb. A képek a szobában ablak mellett készültek panelházban. sok sikert
-
nyisziati
veterán
Hát sajnos rossz híreim vannak a GPS-szel kapcsolatban. Kipróbáltam a Nokia Here-t, a Google Maps-et, a Navigatort valamint egy GPS alapú accelerometert, de sajnos mindegyik a jelhiánnyal küzdött. Lényegében alig bírtam használni őket, éles helyzetben balesetveszélyes volt a használata, többször le kellett húzódnom, hogy megvárjam, amíg jelet talál a készülék.
.
Volt egy oldal, ahol egy segítő appot ajánlottak, ami cold reseteli az A-GPS cache-t, feltelepítettem és használtam, de ez sem segített. -
RBJ
addikt
Nem láttam még, hogyan vannak felosztva a patriciók de itt nem szükséges átvariálni?
-
Zsoltwader45
aktív tag
Üdv minden fórumtársnak. Tegnap óta szerencsés tulaja lettem és is egy pro készüléknek. Örülök a fórumnak hogy ennek a készüléknek is lett külön oldala.
a létrehozónak.
-
Sajnos nem szedte ki.
@ (#3) dewill79
Érdemes leszedned és data és cache nélkül megosztani!
Ilyen formában ugyanis az imei-t is visszaírja több készülékre és azonnali hálózati tiltást eredményez!Mindenkinek:
T6 PRO könyvtár
Amit tartalmaz:
- insecure kernel
- gyári kernel- Philz Touch recovrey
- gyári, <3e> recovery- gyári, de insecure kernelt tartalmazó CWM mentés
- gyári, flashtool-os rom (by Socr@te @ needrom)
-
greef
tag
Kösz a topicot!
-
dewill79
tag
Sziasztok!
Saját CWM mentés a frissen érkezett T6 Pro-ról.
T6 PRO 166L 141114
[link] -
zotyesz66
őstag
Visszatalálós up!
-
kelzsoca
félisten
A topicot azért hoztam létre, mert a készülékkel kapcsolatos kérdések-hozzászólások eddig a THL T6S készülék topicjába érkeztek, mint tudjuk a két telefon más alapokra építkezik, illetve egyéb tulajdonságaiban is eltér a T6 Pro modelltől.
Mivel egyre több T6 Pro tulajdonos bukkan fel a fórumon, így a két készülék felhasználóinak különválasztása indokolt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged