Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Most egy ilyen a "fő képernyőm". Egyszerű, de nagyszerű. Régebben volt jobb, de még nem feküdtem rá a témára Darky 7.7 alatt

szerk: frankó a topic, megy is a kedvencekbe- Darky 7.7 ROM
- Beautiful Widgets
- Digital Clock Widgets -
Jadro
veterán
- Bármilyen ikont beállíthatsz, ez kép amit látsz, csak nem ikon van a képen hanem betűk.
- A power amp widgethez a transparent skin külön letöltés volt. Innen szedtem le.
- Igen a BW része. Mind az időjárás, mind az óra külön skinezhető. Jópárat le lehet tölteni a programmal.babosmiki: Igazad van, át lehet méretezni végülis, csak nem töltöttem még fel ide és nem tudtam mekkora thumbnailt csinál a PH! motor.
-
mumk1
addikt
HTC Desire MIUI Rom
Fancy widget
KillTime icon pack

-
ans
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ezt hogy lehet összehozni:

-
legiaap
félisten
Jó kis topik ez. Remélem nem zárják be.
-
schawo
titán
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
Szintén WP7 ihlette téma teljesen más megvalósításban. Felhasznált elemek:
Launcherpro, SIMI Clock, Desktop Visualizer, és Yankoa WP7 ihlette ikonszettjeÉn odáig merészkedtem, hogy az összhang érdekében még a statusbart is eltakarítottam.

-
B.Ricsike
őstag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
THX.
-
Skynet258
veterán
Tippre Desktop Visualizer, én legalábbis azzal csinálnám.

-
B.Ricsike
őstag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
És ezt mivel teremtetted?
Skynet258: Kösz. Jól sejtettem akkor.
-
dirty.yakuza
aktív tag
Mivel az eddigi 1.hsz. elavult így gondoltam, kicsit felfrissítem/kiegészítem.
A témázgatás legelső lépése, hogy a gyári launchert lecseréljük valami másra. Erre rengeteg alternatíva létezik, a legismertebbeket néhány szóban be is mutatnám.
A régi klasszikus megújult alapokon.
2. Go Launcher EX (1.6+)
A legjobb szó a jellemzésére talán a "mindenes". Rengeteg téma,beállítási lehetőség, viszont ennek ára van. Nem takarékoskodik az erőforrásokkal.
3. Holo Launcher (1.6+)
Holo kinézető, kisméretű, de mégis elég jól customize-olható launcher. Kis energiaigényű. Megeszi az adw,go,apex,nova témákat is. Illetve van egy nagy testvére ami 4.0+ rendszerre van: HD
4. Nova Launcher (Prime) (4.0+)
A következő két launcher gyakorlatilag ugyanazt tudja, SZERINTEM nagyjából egyforma rendszer éhségűek.
5. Apex Launher (Pro) (4.0+)
Mint ahogy előbb is említettem, nagyon hasonlít a Novához. Ízlések és pofonok! Mindenki döntse el, hogy melyik jön be neki jobban.
Az utolsó kettő kicsit elfog térni az eddigiektől. Ezek más rendszer kinézetét próbálják lemásolni
6. Launcher 7 (Donate) (2.1+)
Ahogy a neve is mutatja WP7 szerű csempés megjelenést lehet elérni vele.
7. MiHome (2.3+)
Miui kinézető kezdőképernyőt fogunk kapni.
Aki nem akar nagyon belemélyedni a dolgokba, éppen csak egy picit egyedibbé tenni a telefonját, az Play-en rákereshetek a különböző launcherekhez témákra/iconpackokra. Ezeket többnyire csak alkalmazni kell és utána örülni. A launcherekben ki lehet egyesével is cserélni az ikonokat. Sima .png képeket is fel lehet használni. Viszont aki nem akar sajátot készíteni az ITT is keresgélhet.
Következő lépés a widgetek:
Playen tucatszámra lehet találni MINDENRE widgetet, éppen ezért csak a legnagyobbakat emelném ki.
1. UCCW
Mi más is lehetne az első mint az uccw. Ezzel gyakorlatilag bármilyen widgetet elkészíthetünk magunknak, legyen szó akár egy sima óráról, akár egy komplexebb, egész oldalas, mindent az arcunkba toló információ bázisról. Aki nem akar saját készítésével bajlódni, az talál play-en is rengeteg skint illetve xda-n.
Szám illetve szöveg formátumú widgetet tudunk vele készíteni.
3.Desktop Visualizer
Bár mekkora méretű widgetet tudunk létrehozni, illetve saját képet tudunk felhasználni ehhez.Ezeken kívül még rengeteg clock,weather és társai widget található play-en.
Egyedi lockscreen készítésre is van lehetőségünk android alatt pl. Widgetlocker, Holo Locker, Go Locker, stb...
Amennyiben inspirációra, skinekre, témákra vágy érdemes a következő oldalakon kutakodni:
deviantart.com
mycolorscreen.com
illetve a már korábban említett xda, play és itt a PH!-n.[ Módosította: stevve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- LEGO klub
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Robotporszívók
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

gjoco1