Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz DJ. Ru$y #90813 üzenetére

    Legalább azt kéne garantálnia, hogy hibátlan "új" eszközöket adnak az ügyfélnek, vagyis ha van benne wifi funkció az működik helyesen. Az egy másik dolog, hogy a környezeti tényezők miatt hogyan fog muzsikálni. Ha szar a környék már wifis szempontból, akkor túl jó használati élmény nem lesz benne, ebben az egyben van igazuk, hogy ezt nem kell garantálniuk, de azt igen is, hogy működjön az eszközben ahogy kellene hibátlanul.

    Jelenleg én úgy látom, hogy konkrétan hardver vagy esetleg szoftver hibásak az eszközeik, szóval lassan-lassan nem tudnak a mögé bújni, hogy nem garantálják a wifit, mert már a hibátlan eszközt nem tudja garantálni. Gondolom ezért vannak a második router kihelyezéseik is valószínűleg, mert örökké ezt a bizniszt nem tudja nyomatni, főleg olyan hárombetűs szolgáltató mellett, aki meg pont hogy a stabil szupergyors wifis eszközeikkel reklámozza a szolgáltatásait, és hát ott a legkisebb is 120 Mbit/s-es csomag.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák