Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    veterán

    válasz kabelmania27 #89392 üzenetére

    Nem értem, hogy a jelszint hogy jön ide, mondom hoztak egy jó nagy dobozt amit rádugtak a kábelre és az értékek rendben voltak csak az adat kapcsolat szakadozik. Hogy ne elképzelned kelljen. A kék az adatkapcsolat a fehér benne a szakadások:

    És hidd el baromi idegesítő, és le van tojva a játék, de pl amikor egy webshopba töltesz fel magyar nyelvű leírást egy termékről és közben szakadás jön, és eltűnik a szöveg a mátrixban. Bár maradjunk annyiban hogy mindenféle tevékenység közben baromira idegesítő a szakadozás.
    Pláne azok után hogy nagy pofával közölték, hogy 72 órájuk van elhárítani a hibát, miért idegeskedünk. Hát tényleg Vasárnap tartottunk a 168 óránál ami alatt nem állították helyre a normális működést. A modem értékek gondolom rendben vannak, végül is műszerrel lemérték, illetve ugyanezt hozta az új modem illetve amit a WiFi miatt cseréltek is.

    Szerencsémre Ctrl C-vel lementettem ezt is feltöltés előtt, mert természetesen jött egy szakadás, amikor is kiírja a böngésző, hogy az IT Café szervere nem elérhető. :((

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák