Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yetmanus

    tag

    válasz V.Stryker #86835 üzenetére

    Elviekben ez a magenta kedvezmény akkor jár, ha úgy lépsz be a magentába, hogy egy új szolgáltatást is beaktiválsz mellé. Pl eddig csak neted és tv-d volt, és kötsz mellé egy hoppá pluszt, már rendelheted is azt a készüléket, amelyiket akarod magentában.
    Egy dologra figyelj oda (nem tudom h ez változott e mióta kikutattam): nem minden készülék rendelhető magenta kedvezménnyel, mint ami benne van a telekom készülékportfólójában :D Szóval előtte kérdezz rá hogy az a típus amit kinéztél, rendelhető e magentában.
    Ha eddig nem volt neted, akkor persze amellé is mehet a tv. A telefonra meg csak a telszámot kapod meg a vonalat, bármelyik elektronikai áruházban pár ezerért hozzád vágnak egy vezetékes telefont, de a telekom.hu-ról is rendelhetsz elvileg online.

    (#86831) szemcsi65: 2 eset lehetséges: még nem váltották át a csomagot szuper családi hd csomira, avagy ha ez megtörtént, egy áramtalanítást érdemes a hgw-vel csinálni :)

    (#86828) bkiky01: ha triplád van, párhuzamosan 3 eszközöd lehet törlesztésben. Az én nevemen 5 szolgáltatás van, egy tv,tel,net, és a szüleim telefon+tv-je, ugyh ha úgy akarnám, 5 készülék törlesztőm is lehetne, persze nem egyszerre rendelve, hanem gyors egymás utánban. Itt is van valami korlát, hogy max 1,2 millióért lehet maximum az eszközök összege (???), de javítsatok ki ha már nincs ilyen.

    Más, nagyon zavart hogy a weboldal a szüleimnél nem hozza fel a 250 megát koaxra, és kérdezgette a rokonságom is a városban, hogy tényleg megy e a dolog, ugyh rájuk telefonáltam, és ha akarnám, azonnal mehetne a dolog, valami weboldal hibára fogták, szíves elnézésem, stb. Annyira nem zavar mostmár, hogy tudom, ha egyszer visszaköltöznék, nem kéne 100as nettel megelégedni. Mindenki másnak meg leadtam a drótot :P

    Bármerre is jársz, soha ne feledd, hogy ha a folyó bármely partján állsz is, mindig a tulsó oldallal szemben van az innenső

Új hozzászólás Aktív témák