Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacielvtárs

    nagyúr

    jó reggelt
    azért ez az "új" sagecom HGW, amit adnak a 250 Megás nethez, nem a technika csúcsa.
    tegnap írtam hogy minden ok a hálózattal, de valamiért egy újra indítás után, legyen az szerverem vagy akár a laptop, képes "elfelejteni" a beállításokat, pedig minden ip cím fix, statikus...
    ma már újra kellett indítanom, és a mentett beállításokat visszarakni, mert ismét nem volt belső hálóm...
    tegnap közel két órát szenvedtem, és a szuper szervizes srác is megerősítette telefonon hogy firmware gond lehet ennél az eszköznél, vagy az is lehet hogy hardver gondja lehet... (megígértem neki hogy többet nem zavarom :D )
    ezért is írok ismét ide, mert érdekelne a véleménye azoknak akiknek sok kütyüjük lóg ezen eszköz DHCP szerverén, ugyan is tegnap pl két tablet is elhasalt a netre csatlkaozásnál az IP cím lekérése alatt.
    a HGW reset segített csak.
    ez jellemző hiba vagy hívjam fel a T-t és jelentsem be hibára szerintetek?

    ma pl, a laptopot indítottam újra és ugrott megint a belső háló, majd vissza raktam a mentett konfig filét, újra indult a HGW, azóta megy.
    de ha ez így marad akkor lehet hibára kellene bejelentenem, szerintem, de nagyon érdekelne a véleményetek, amit előre is köszönöm :R

    ui: jah amikor itt vol t a szervizes srác, akkor is elfordult hogy újra indította, majd nem jött be admin felület, egész addig amig ismét újra nem indította.
    az az érdekes hogy a net minden eszközön megy amelyik megkapja az ip-t, csak a belső háló, a DHCP szerver problémás.

    mi a véleményetek, mit tegyek?

    utóirat utóirata: létezik gondolom hogy attól hogy "új" az eszköz, még is hibás hardverileg? vagy mivel szoftveres talán a "hiba" akkor inkább várjak a javításra, frissítésre?

    [ Szerkesztve ]

    "Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯

Új hozzászólás Aktív témák