Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz ForRedGlory #2511 üzenetére

    Ne is említsd ezt, ezzel már mi is megjártuk.
    Tavaly ősszel kötöttünk Internet szerződést az Emitel-el (Bács kiskun megyéről van szó 77-es körzet) meg is kaptam az 1 megás netet korlátlanban és az ajándék pendriveot ami 1 gigás volt (természetesen nem működött) havi 4990 forintért szereld magad csomagban 1 éves hűségnyilatkozattal.
    Közben 2-3 hónap elteltével az Emitel beolvadt a T-Comba és T-online néven ment a netem tovább ami ugyebár kicsit megváltoztatta a felhasználói nevemet. Ezzel természetesen voltak gondok, és a pop3-as levelezéssel is a biztonsági levelezés hitelesítés miatt.

    hogy a történet még szebb legyen a T-com úgy gondolta hogy belőle T-Home lesz. Gondoltam semmi gond ez minket különösebben nem fog érinteni. Hát tévedtem.
    Lejáróban volt az 1 év hűségünk így gondoltam hogy hosszabbítani kéne a neten.
    Láttam egy akciót hogy 3990 forintért 2 megás net lejárós előfizusoknak. Fater bement a helyi (Kiskunhalasi T-pontba) irodába hogy ő ezt a csomagot kéri, ött ajánlották neki a VOIP+net csomagot 5990 forintért. Be is vállaltuk és vártuk a szerelőt, de közben már másnap a net sebesség megugrott, majd kijött a szerelő és hozta a Pirelli routert és mondta apámnak hogy egy másik lakásban köt be ugyaniulyen csomagot de tv is lesz hozzá.

    Ekkor még csak kósza gondolat volt hogy talán-talán nekünk is kéne egy ilyen, de elvetettük mert már van DigiTV és TVNetwork is (igaz utóbbi nagyon kotera mert nem rendes kbtv hanem a településen vannak antennák és azoknak a képe van a faluban szétszórva kábelen - ténylegesen a falu nincs összekötve a szomszéd településsel Tompával ahol tényleges kbtv van és ott kábelnetet is üzemeltet a TvNetwork)

    Később megláttam a neten a reklámot [link] és számolni kezdtünk. Nos jött a gondolat hogy majd a 1412-ről rendeljük meg a meglevő csomaghoz az IPTV-t na ez az ami nem ment könnyen. Apám megbízott hogy csináljam de nem sikerült. ugyanis ez a bizonyos MT azonosító nekünk nincs! Mint írtam mi Emitelesek voltunk és később lettünk T-com majd T-home előfizetők és semmi ilyen kódot meg jelszót nem kaptunk. Hiába néztem meg a számlán is a számot és írtam be az utolsó számjegyeket amiket írt a rendszer azt sem fogadta el a telefonos hölgyike, így megkértek hogy hívjam apámat és egyeztessék az adatait. Nos tudni kell hogy apám nem szereti a technikai hablagyot (Sms küldést sem tanulta meg mert számára az felesleges :D) és gyorsan lezavarta a szükséges dolgokat és a nőcivel megbeszélte hogy felhatalmaz arra hogy én intézzem a dolgokat mégis.

    Szépen sikerült is mindent megbeszélnünk már az elérhetőségeinket is megadtam amikor megszakadt a vonal (gondolom a VOIP telefon miatt) mivel az még kimaradt hogy 2 STB-ot szeretnénk így újra kellett kezdeni a procedúrát és természetesen nem az a kisaszony vette fel. Elmondtam hogy mi történt és azt mondta hogy nézzek fel a My T-home-ra de az meg nekem nem jön be[link] beírom a nethez szükséges azonosítót meg a jelszót de nem tud beengedni MT azonosítóm meg nincs.

    Szerencsére a korábban felhívott kisasszony használta a kis sütnivalóját és visszahívott minket és elmondtuk a hiányzó adatokat.
    egy héttel később kijött a szerelő és hozott mégiscsak 1 STB-ot. Szuper mégsem lett a 2 STB a lakásban.
    No mindegy a rendszer jól működik és a TVNetwork cucctól elköszönünk a hó végén.

    A történet finise a héten történt szól a szerelő hogy hozza ki a másik STB-ot és szereli befelé. :C

    Igaz hosszó lett a post de még volna pár kérdés:

    Az én szobámba lett a második STB felhozva tehát azzal most még nem lehet felvenni csak a másikkal ami a nappaliban van (az elsődleges), ha a két STB-ot megcserélem a szobákban (amivel lehet felvenni és a nappaliban volt az vinném fel a szobámba) akkor már tudok felvenni vele vagy a beállítás attól függ hogy a Routerbe mely kábel van bedugva és így mindegy hogy mely STB van a nappaliban?

    Másodrészt az ügyfélszolgálat szerint van MT azonosítónk a telefonos ügyintézéshez de ez nekünk sehol sincs leírva, megadva. Mit tudunk tenni hogy ezt megtudjuk vagy az elvileg meglevőt megváltoztassuk egy olyanra amit tudunk használni?

    A My T-home-nak username@t-online.hu és jelszó párossal is működnie kellene? Vagy csak nálam nem működik így?

    Bocsánat az ultrahosszú hozzászólásért.!

    Egyébként mint írtam minden VOIP? net, IPTV minden gond nélkül működik.

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák