Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskakas

    senior tag

    Sziasztok,

    A segítségeteket kérném, megnéznétek, hogy az adott jelszintek itt rendben vannak? A probléma az,h modem restart után max 1 nap múlva a 250/10-es net letöltés irányban konstans 35-40mega lesz..

    Annyit kell tudni,hogy egy elég hosszú, kb 100m-es RG11-es kábellel kötötte be az alvállalkozó, egy 6-os splitterből, ami már ránézésre sem volt bizalomgerjesztő. Bekötés után pár napig rendben volt a sebesség, de most eltelt 2-3 hét és tragikus.

    Közvetlen a modem elé bekötött a szerelő egy 2-1 passziv elosztót és arról egy RG6-os másfél méteres koaxon lóg a modem.. ez okozhat gondot?

    Illetve..ez egy üzleti előfizetés, de a mai napig nem küldték hozzá a beaktíváló egyszeri kódot, ergó egyelőre hibát sem tudok leadni, bár.. és ami tragikus, ma a saját telekomos accountommal bejelentkezve chatre Vanda simán elbootolta ennek az üzleti szolghoz tartozó MT azonosító modemjét, amikor megkértem,h vizsgálja le :Y
    (Egyébként nem látott hibát a modemen,vonalon,de közölte,h dőljek hátra és biztos,ami biztos, elbootolja a modemet :D )

    Elég macerás volt a létesítés, közel 5 hónapot pörögtem rajta, egy barátom szerint ha le is adom hibára, nem fog történni semmi, max felmondják a szolgáltatást..ezt végképp nem szeretném :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák