Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Boond

    addikt

    válasz Beni2360 #120474 üzenetére

    itt nincs optika réz kábel van. ez meg sima telekonkábel analógról lett digitális (netes csak telefon, rendes net nincs előfizetve). És anno mikor épült a ház lettek behúzva a kábelek, vagy vmikor nagyon régen. Több helységbe lett akkor bevezetve.

    Optika, az majd egy másik történet lesz a jövőben...

    Az "internet telefon"-t meg úgy értem, hogy a jelenlegi 2020-as telefonos csomag, ami már digitális ugye, nem analóg (ezért kötötték át a kábelt is a helyi központban, hogy netről menjen). De ettől ez még szabályos telekomos, nem mokolt.

    Igen ilyen elosztom van... de ez azon nem változtat, ha falba megy a kábel... ráadásul... nah mind1... ez nem megoldás, nem kivitelezhető. ennyit nem ér a dolog.

    Arra amúgy vki tudja a választ, vagy van tapasztalata, ha vált telekomról, más szolgáltatóra, hogy megy ez... konkrétan ami érdekelne, hogy ugye, levágják a drótot, kapcsolatot... de ezt olyan módon teszik, ha vki meggondolná magát, akkor a jelenlegi kábelezésre visszatudjanak kötni? (kint csak a csatlakozást szüntetik meg).

    Vagy ez esetben, az újra rákötés, visszakötés, vagy új kábel behúzása nélkül az nem lehetséges? (tehát a jelenlegit használni, vagy ennek milyen feltételei stb van?)

Új hozzászólás Aktív témák