Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Komi28

    senior tag

    Sziasztok!
    Apró bosszúságos történet.
    Párom bement T-hez személyesen mert nem tudta megmondani a hiányzó azonosítót a telefonba és ott majd adnak neki másikat. Hölgy adott is és mondta, hogy ha már itt van vagy egy kedvező ajánlata. Most vesz egy 1000 ft-os feltöltős kártyát akkor összevonja a meglévő előfizetésekkel(TV-internet-vezetékes telefon) és 1 évig 30%-os kedvezményt kap az egészből. nemigazán szerette volna mert nem tudjuk mire használni mert a mobilunk másik szolgáltatónál van évek óta.(kb. 12 éve flottában vagyunk ami jobb olcsóbb mint a T-nél :D )
    De mivel nagyon kedves volt kiszámolta mennyit takaríthatunk meg, ment rábeszélős duma stb. a párom belement. Eltelt egy majd két hónap de a számla nem csökkent. A héten bement megkérdezni mi az oka? Válasz egyszerű, hogy a dominót nem lehet hozzákötni a többi előfizetéshez így nem jár a kedvezmény :Y . Nem tudnak mit tenni, így járt.

    Nem az 1000 ft-os költség bosszant hanem a csúnya lehúzás. Gondolom a hölgy megkapja a jutalékot az eladás után ezért képes azt mondani hazudni, hogy jogosult lesz a kedvezményre. Aztán mikor kiderül akkor senki nem tehet semmit.
    Na így jártunk a T-vel akivel közel kb. 14 éve vagyunk szerződésben. Okuljatok :)

Új hozzászólás Aktív témák