Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kabelmania27

    Topikgazda

    válasz ZPKing #106438 üzenetére

    Üdv!
    Lehet azért mondta a Telekom ügyfélszolgálat, hogy ed2 érhető el nálad, mert ott az összes letöltési csatorna egy részét használja a Vidanet és egy részét a Telekom, lehet azon a területen a Telekomnak nincs elég letöltési csatornája a nagyobb csomagokhoz.
    Vidanetes és Kalásznetes területeken a ds csatornák egy része Vidanet/Kalásznet a másik része Telekom, ahol van a Telekomnak a nagyobb csomag biztosításához szükséges letöltési csatornája, ott elérhetőek a gyorsabb csomagok. Ezeken a területeken van dvb-c szolgáltatás ezért kevesebb hely van az új csatornáknak.
    Amennyiben minden áron szeretnél Telekomra előfizetni, csak úgy tudod, hogy 150-es lesz a net telefoncsomaggal, valószínűleg az iptv-t sem tudják kiadni ezért esélyes, hogy tányéros lesz a tévé. Ennél a kialakításnál net esetében előny, hogy a koax kábelt nem kell osztani így a modem értékek nyáron is az elfogadható tartomány felső részén lesznek és a tévé külön lesz, így ha gond van a koax hálózattal tévét tudsz nézni. Hátrány, hogy parabolát kell feltenni, kábelezni kell, nagy esőbe viharba elmehet az adás, ha szükséged van időjárási tartalékra tegyél fel nagyobb tükröt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák