Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsi23

    addikt

    válasz Aaron14 #229666 üzenetére

    Bárhol. Mivel "hagyományos" tokfülei vannak, bármilyen szíjat rárakhatsz, ami tetszik neked, és stílusban illik az órához (bőr, nato, perlon...).

    #229643 csabulaxi:
    Nem tudom, mi alapján dönti el a rendszer, hogy sms kód vagy smartbank appos megerősítés kell neki, de tőlem mindig az utóbbit kéri. Lehet, hogy valahol van elrejtve erre egy beállítás, nem nagyon kerestem. Ma kipróbáltam azt, hogy letöröltem a smartbankot a telómról, de akkor is appos megerősítést kért.
    Múltkor egy telefonos appban szerettem volna vásárolni valamit, az is mindenáron smartbankos megerősítést kért, vagyis át kellett lépnem a smartbank appba, de hiába hagytam jóvá a tranzakciót, mert mire visszaléptem a másik appba, addigra az elutasította a tranzakciót... és ezt eljátszottam 3x. Még jó, hogy a pénzt nem vonta le feleslegesen. Ma megint vásároltam abban az appban (hasonló összegért), és érdekes módon semmilyen megerősítést nem kért. Gondolom, rájöttek, hogy gebasz van, és kikapcsolták a megerősítést.
    Amúgy elég macerás: pl. a telenor számlabefizetésnél átirányít a barion oldalára, ott kell megadni a kártya adatokat, fizetéskor jön az értesítés telefonra, az megnyitja a smartbank appot, ott ujjlenyomattal belépés, kiválasztom a tranzakciót, jóváhagyom, aztán "igen, biztos jóváhagyom", majd megint egy ujjlenyomat...... ehh, szeretem, amikor úgy könnyítik meg az életünket, hogy sokkal bonyolultabbá teszik. De fő a biztonság...

    [ Szerkesztve ]

    Seiko SRPK27, Tissot PRX, San Martin 62MAS homage eladó!

Új hozzászólás Aktív témák