Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Bajgunar #103878 üzenetére

    1. Nem vagyok gmail fan, de a leírtak nem a gúgli hibája, ha hotmailre / akármire kevesebb accountot regisztrálsz (kevesebb helyen adod meg az interneten) akkor nyilván kevesebb spam is fog érkezni. Az sem mindegy, hogy a @ két oldala mennyire könnyen szótárazható, így a spambotok által random generált email címek mennyire találják el pont a tiédet. Másrészt gmail címe több mindenkinek van, mint hotmail + outlook együttvéve, így potenciálisabb célpontot is jelentenek.

    2. Nagy valószínűséggel azért kaptad vissza a jelszavadat emailben, mert arra az email címre regisztrálsz sokféle accountot, és az egyik szolgáltatás ahol az adott account volt, feltörték, és megszerezték az ottlévő user adatbázist a jelszavakkal együtt. Anno a dropbox járt így pl. Ezért nem szabad ugyanazt a user/pass-t használni mindenhol, mert ha egy helyen megtudták, akkor megtudták az összes accountod belépési azonosítóját.

    3. Ha email, és nem magadnak csinálsz egyet, ajánlom a protonmailt, mivel a hotmail és az outlook is ugyanúgy követ és egyéb minden adatot is gyűjt.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák