Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Albigator

    őstag

    55xh9096

    Nem tudom valaki tapasztalt-e már hasonlót:

    1
    Van egy állandó hibám, nem jöttem még rá mitől lehet. Genius SP-HF1250B 2.0-ás aktív hangfal van a tv-hez dugva. Tulajdonképpen egy konnektorról mennek csak elosztóval. Na már most biztos mindenkinek ismerős az mikor mondjuk gépre dugott hangfalszett, a gép bekapcsolásánál/leállításánál ilyen fura pattogó hangot ad. Egy másik 5.1-es hangfalszett is ezt csinálja nálam amivel nincs gondom pc-vel.
    Viszont Tv-re dugott SP-HF1250B 2.0 nem csinálta még ezt nálam másik Samu tv-vel, a 55xh9096 pedig igen. Ami viszont bosszantó h NEM be/kikapcsolásnál hanem mikor a tv-t kikapcsolom akkor egy idő elteltével folyamatosan ezt csinálja...Szóval mintha ki és bekapcsolna a tv állandóan a háttérben fekete képernyő mellett.
    Ugye ha áramtalanítóm a 2.0-ás hangfalszettet (hosszabbítóból kihúz, vagy a hangfal hátulján főkapcsolóval lelövöm) akkor szabadulok meg az állandó "pattogástól".

    2
    Másik hiba, ami most jött elő eddig egyszer:
    Képernyőkiterjesztéssel ment a Sony tv-n (4K 120 Hz) és 2 monitoron tartalom (1440p és 1080p 144Hz) , a tv-n bezártam az ablakot, maradt egy sima "asztal" ugye de csak úgy simán átkapcsoltam a tv funkcióra anélkül h beszüntettem volna a kiterjesztést win-en belül (a 2 monitoron kellett még a tartalom). Szépen ment is a tv adás egy darabig, míg egyszercsak lefagyott a tv sípolt egyet folyamatosan és újból indult végül...
    Android tud furcsaságokat produkálni, ez is az volt? :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák