Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kp59

    aktív tag

    válasz m3gtr #5265 üzenetére

    Azt nem tudom mert még nem próbáltam de szándékomban áll elkérni a szomszédtól egy próba erejéig (csak még nincs itthon). Majd ha hazajött átmegyek és elkérem tőle amúgy is el kell mondanom neki a rossz hírt (hogy a Sony nem tudja kezelni a vezetéknélküli billentyűzeteket).

    A mi a tévémet illeti persze hogy vigyázok rá (amúgy ez jellemző minden cuccomra). Van még két év garanciája is mert amikor vettem 5 évet adtak.

    A Panasonic 2013 decemberében szüntette be a plazmák gyártását a Samsung idén november 30.-án áll le velük de úgy tudom az LG továbbra is készít még ilyen készülékeket bár igaz elég kis számban mert ők is az LCD-ket nyomatják.

    A tömegnek meg jó az is amit rásóznak mert elég ha a reklámok agyondicsérnek valamit arra hogy saját maga utánajárjon a különbségeknek arra kevés vásárló hajlandó.

    Azt hogy miért álltak le a nagy gyártók egymás után ezzel a színvilágát tekintve sokkal jobb képminőséget nyújtó technológiával arról már sokat írtak. Egy biztos hogy a kicsit is igényesebb vásárlók sokat veszítenek a plazma TV-k eltűnésével mert jelenleg abban az árkategóriában nincs "normális" megfizethető árú alternatívája (a nagyon jó képminőséget biztosító OLED technológia a mai napig nem terjedt el pedig már évek óta létezik).

Új hozzászólás Aktív témák