Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz blakey #35552 üzenetére

    Akkor a "távoli indítás" lesz az. Azt már kilőttem az elején. Találtam "egyszerű IP vezérlés" -t, ez lesz az akkor ez is kikapcsolva. Oda is van írva hogy több energiát fogyaszthat készenléti módban.
    Milyen galibákat okozott ez? Mert úgy emlékszem azért kapcsolták ki páran mert valami anomáliákat okozott.

    Ami fura: HDMI 1-en bekötöttem a WD TV lejátszót, és hiába kapcsolom ki a tv random visszakapcsolgatja valahogy. Biztos nagyon szeretheti :D

    Fentebb valahol olvastam, majd megkeresem, van valami "settings pro" vagy milyen android beállítás, azt érdemes megnézni? Milyen jó dolgokat lehet ott intézni, próbálta valaki?

    Bocs a sok kérdésért de még 1-2 napot vagyok itt és addig mindent be kellene állítanom szülőnek és utána el is magyarázni és megtanítani a kezelést :D
    A kodi beállításának még neki sem kezdtem, az másik topik lesz és már másfél éve nem nyúltam kodikhoz. Az is éjszakába nyúló buli lesz :)

    Mondjuk nem vagyok benne biztos hogy videók lejátszásához a kodi a legjobb minőségű lejátszó, talán MXplayer jobb lehet. Külső helyről tudok appot telepíteni? Van saját MXplayer prom azt szeretném felrakni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák