Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DoktorB

    csendes tag

    Sziasztok!

    Samu C650-nel kapcsolatban lenne 2 kérdésem:

    1. Audio:

    Van egy 2.1-es hangfalszettem beépített erősítővel, RCA bemenettel. A TV melyik kimenetén érdemes a hangot kivinni?

    Jelenleg a fejhallgató kimenetről kapja a hangot. Így a TV Hangbeállítások menüben szinte minden inaktív, többek között az equlizer. A TV hangszórói inaktívak, ami jó. A TV távirányítójával tudom a külső hangszórókon a hangerőt állítani. Egyedül a hangbeállítások hiányoznak.

    Próbáltam Scartról is, így aktívak a hangbeállítási lehetőségek a menüben, de a hangfalakra kivitt hangon semmi hatásuk, csak a TV saját hangszóróin, amik ebben az esetben aktívak maradnak, így a TV távirányítójával is csak ezek hangerejét tudom állítani, a hangfalakét nem...

    Létezik megoldás arra, hogy aktívak a hangbeállítási lehetőségek (equlizer, stb.) miközben a hang csak a hangfalakon hallható s a TV távirányítóval tudom azt szabályozni?

    2. Számítógép képe a TV-re

    A TV kábellel csatlakozik a modemre, a notebookok wifin. A filmek lejátszása Win7-es notiról simán megy hálózaton keresztül a TV mediaplayerével. Néha monitorként is szeretném a C650-est használni, azon netezni, egyebek. Direkt kábeles összeköttetés kell a notebook és a TV között vagy a hálózaton is át lehet küldeni a noti képét valahogy?

Új hozzászólás Aktív témák