Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gulupeti

    senior tag

    válasz BBéci #4591 üzenetére

    A kábelen nincsen ferritgyűrű. Nem is hallottam még ilyenről. :) Arra a bumszlira gondolsz ami pl. a fényképezőgépek kábelén van az egyik oldalon? Mert ezen nincs ilyen, azt a kábelt használom amit hozzá kaptam és azon sajnos nincsen ilyen.

    Azonban a dologban újabb változás állt be, ma reggel bekapcsoltam a tv-t, rápróbáltam újra a külső vinyót és felismerte! Kihúztam, visszadugtam, újra felismerte. Kikapcsoltam a tv-t, vele együtt ugye a vinyó is kikapcsolt, visszakapcsoltam és megint csak ment a médialejátszás. Szóval ezt már tényleg nem értem. :) Kíváncsi leszek mire hazaérek a melóból, működni fog-e újra. Remélem nem kell visszaküldenem.

    Amúgy az én tv-m AA03 paneles, annyira nem tűnik a panel homogénnek, bal és jobb oldalán látható azért bevilágítás. Érdemes ezzel foglalkozni vagy ez nem garanciális probléma?

    (#4592) csemberlen

    Az alsó usb-be dugtam, a vinyó pedig külső tápos,ezért is furcsálltam a dolgot.Számítógéppel tökéletesen működött és működik is. Lehet próbálok ma venni egy másik usb kábelt, hogy biztosan ne legyen probléma a továbbiakban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák