Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    válasz snowdog #15002 üzenetére

    A HD2 azért elég nagy falat nekem, mármint biztos jó, de a jelenlegi ára eléggé irreális, szerintem jövőre is az lesz. ;]
    Én a touch pro-n gondolkodtam, de nem akartam annyit kiadni érte, természetesen most már bánom, persze nem azért, mert annyira rossz az omnia, csak én fogtam mellé nem kicsit.
    Viszont amikor megoldást kerestem a problémámra nagyon sok oldalon találkoztam egy rakat egyik napon még jó a másikra már nem működik hsz-el. Főleg az utánagyártott töltőkkel volt sokaknak baja. Meg elég sok furcsaság előfordult már attól, h csontra lemerült az akksi (és egy ilyenbe én is beleszaladtam). Nem tudom még, h mi a gondja, több mint egy hete adtam le az xxlgmsbe , de ha visszakapom erősen át kell gondolnom, h megtartom-e vagy egy kellemetlen bukással, de inkább még most arrébb állok, pedig találtam már neki egy szép fekete házat, tokot, stylust,csak épp abba nem vagyok biztos, h megéri-e. Ha csak egyszer kell meglátogatnom a szervizet egye fene, de hosszútávon inkább egy jobb pda-ba fektetem a pénzem, mint a szervizelésbe.

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák