Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ( V )

    veterán

    válasz bubu333 #13436 üzenetére

    a maradék:

    - battery life extender -> túltöltés védelem, elvileg nem tesz jót az akkunak a színültig töltés ezért olyan 96%-nál érdemes leállni vele. gyakorlatban a lemerítés / teljes kisütés sokkal inkább csökkenti a lítium elem élettartamát uh túl nagy jelentősége nincs.

    - governorból a smartassV2 a jó?
    nincs olyan hogy jó, hanem attól függ hogy szeretnéd használni a készüléket annak megfelelően van optimális governor -> governorok schedulerek olvasmány
    - governor profile-t smoothra vettem
    nem rossz, de látni fogod hogy kézileg is lehet hangolni őket a már említett olvasmányból

    -deep idle mire jó?
    egy speciális energia takarékos mód, csak akkor veszed hasznát ha mp3-at hallgatsz standby módban (mert olyankor a CPU-nak csak az mp3 kódolásért felelős része van ébren)

    -devil idle mire jó?
    bus/ram/gpu busz sebességet szabályozza 100MHz-ra az 100-800-as tartományban kikapcsolt képernyőnél (automata) vagy mindig (állandó) és egyben alulfeszel is -50mV-al

    RAM settings / zRam hogy jó?
    megint csak attól függ hogy akarod használni. én XL vagy BM-en szoktam (attól függően h kell-e a 720p kamera) a zRamot pedig nem használom mert kb amit nyersz a réven azt elveszted a vámon dolog kicsit, tehát valamennyi Ramot tényleg felszabadít a tömörítéssel, de ugyanakkor sokkal jobban pörgeti a CPU-t mint ha nem használod.

    [ Szerkesztve ]

    * Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 * OɴᴇPʟᴜs 7T Pʀᴏ - ᴄʀDʀᴏɪᴅ 10.4 *

Új hozzászólás Aktív témák