Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz R2D20208 #1891 üzenetére

    Grat. hozzá. :C
    Tény, hogy a WP okostelók közül én is a Lumia 800-at venném, mert ez emelkedik ki a legjobban a jelenlegi mezőnyből. Persze ha nem vehetnék más rendszert.
    De mivel neked az Android tetszett, kétlem hogy hoszzú távon el fogod tudni viselni a WP korlátoltságát. Klausztrofóbiád lesz, mert legalább annyira korlátolt és zárt, mint az iOS.
    Tudom, drágább az i4s a Lumia 800-nál, de ha már zárt rendszer akkor inkább azt vettem volna.
    Véleményedre én is kívánvcsi vagyok, és remélem nem fogsz nagyot csalódni. ;)

    (#1914) Rotate

    Ennyi. :R Vannak dolgok amiket nekem kell megoldani, mert nem tudtok benne érdemben segíteni. Viszont most már faszán átlátom a dolgokat, tehát ha valaki elakad, és hasonló helyzetbe kerül, fogok tudni segíteni neki. ;)
    Nem szokványos az exchange push, az okosteló júzerek 80-90% normál módon telefonba menti a számokat. Kissé elavult, és problémás is lehet egy telefon cserénél, de legalább nem vállalják túl magukat szakmailag. A push macerásabb, jobban benne kell lenni, érteni kell a rendszert, tisztában kell lenni bizonyos dolgokkal, nem csak úgy törölgetni innen-onnan aztán csak lesni hova tüntek a névjegyek... ;)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák