Hirdetés

Aktív témák

  • Willhunting

    aktív tag

    válasz Csepy #1125 üzenetére

    Szia!
    Nekem is ez volt vele a gondom (a hiba még most is jelen van). Először barna háttérnél vettem észre, hogy valami nem oké, nem teljesen homogén. Később e-book olvasásnál, fekete háttérrel észrevettem, hogy bizony jócskán foltos. Este korom sötétben, teljesen fekete háttérnél, minimum fényerőn jól kivehetőek a foltok.

    Be is vittem a Tréhez hogy valamit kezdjenek vele, mert nem azért fizettem annyit hogy foltos kijelzőt nézegessek. Nagy nehezen elértem, hogy cseréljék a kijelzőt, hála a rettentő "segítőkész" szervizes kollégának. 3 nap alatt meg is volt. Hazavittem és este tüzetesebben is megvizsgáltam. Sajna csalódnom kellett, mert ugyanolyan szar kijelzőt kaptam amilyen volt benne korábban csak ezen apróbbak a foltok.

    Vissza vihettem volna, de nekem már nem hiányzott hogy annyit rohangáljak emiatt a szabadidőmben és várjam hogy mikor kapok hibátlan kijelzőt, mert ugyan ilyet raknának bele következőre is és ez idő alatt végig csak szervizben lenne a készülék. Nem hibátlan a kijelző, ezt én is tudom, de engem speciel nem zavar használat közben. Vagyis egész pontosan nem veszem észre, mivel nem használom korom sötétben.

    Persze teljes mértékben megértem, hogy miért cseréltetted ennyiszer a készüléket. A kifizetett pénzért cserébe igenis adjanak hibátlan készüléket a fogyasztónak! Ez alap követelmény. Én is próbálkoztam ezzel és még most is tehetném, csak sajna én nem vagyok annyira türelmes, mint Te :D
    Amúgy meg biztos valami gyártás során keletkezett széria hiba a samoled+-nál és a Samsung is bizonyára tisztában van ezzel, de nyilván való hogy nem fogják bejelenti a hibát mert mindenki rohanna a készülékével a szervizbe, ami nekik sem érdek.
    A készülékem egyébként 2011 júliusában lett vásárolva.

Aktív témák