Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Longeye

    tag

    Üdv Mindenkinek!

    Megint rendeltem Cubezz-ről és megjött.

    Először a fekete leves: http://cubezz.com/goods.php?id=4364

    Ilyet NE VÁSÁROLJATOK! Ez gagyibb, mint a Rubik. Gyakorlatilag csak akad, forgatni csak izomból lehet.
    Összesen egy db műanyag zacsiba volt csomagolva, karcos, és sérül a matrica is rajta.
    Igazából azért rendeltem, mert fejembe vettem, hogy összegyűjtöm az összes szabályos testet.
    Már van tetraéderem (Pyraminx), oktaéderem (a szóbanforgó izé), hexaéderem (kocka :P ) és dodekaéderem (megaminx). Sajna az ikozaéder nem fog összejönni, mert az 80 dolcsi. Azért annyit nem adok érte. Főleg, hogy még eddig nem találtam videót róla, ahol forgatják és kirakják.

    Egyébként ez az oktaéder, amit most vásároltam, leginkább egy 2x2-es kockához hasonlít szerintem, de megmondom őszintén, így nem nagyon lesz kedvem játszani vele.

    De rendeltem még ilyet is: http://cubezz.com/goods.php?id=4657
    Ezt Balázs hozzászólása alapján gondoltam, hogy kipróbálom. Be is jött. magasan veri az előző rendelésemmel érkezett "ShengShou 4x4x4 V5 Screw Spring Magic Cube White 60mm"-t.
    De talán még a Moyu-t is, egy lehelettel.
    A kocak nem kartondobozba volt csomagolva, hanem műanyagba és még azon belül is celofánba. Szóval nagyon igényes a körítés is. Ja és adtak hozzá egy kis füzetecskét is, amiben le van írva, hogyan kell kirakni. Kínaiul :U . Persze a forgatások a szokásos módon vannak jelölve és ábrákkal is sűrűn illusztrált :))

    A kockáim közül, amik vannak, a 3x3x3-asakat és a 2x2x2-eseket a legkellemesebb forgatni egyébként. Valahogy a 4x4x4-esre nem áll rá úgy a kezem, pedig én leginkább ezeket szeretem rakni. Mivel középen két sor van, kicsit mindig nyeklik a kezemben. Elfordulnak arra is a sorok, amerre nem akarom, néha.
    Ez nem a kocka hibája, hanem az enyém ;)

    Nem tudom, lehet hogy butaságot írok, de ahogy megfigyeltem, az eddig vásárolt kockák közül azok voltak a legjobbak, amelyeknek a nevében szerepelt a "Speed Cube" kifejezés.
    Lehet, hogy ez nem véletlen?

    További szép napot és jó játékot Mindenkinek!

    /* Egy lelkes kontár */

Új hozzászólás Aktív témák