- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
boxos23
aktív tag
válasz
Keeperv85 #19474 üzenetére
Üvd.
De sokkal egyszerűbb lenne. De sajna itt a környéken nem tudom kinek van még ilyen teló.
Én az enyém már rég eladtam és elég messzire ment a postával
Ez a teló meg az unoka öcsémé volt, csak kipurcan az utángyártott aksi és kap uj telót.tPedro_: Én samsungra váltottam, méghozzá egy Samsung galaxy S4 LTE
4x2300mhz 2gb ram 16gb belső tárhely, és bővithető +gorilla glass3 üveg full hd kijelzővel. -
TBG
senior tag
Nekem csak a Gorilla Glass hiányzik "belőle". A fólia az ördög találmánya
-
neo-geo
senior tag
Azt lehet tudni hogy mennyire karcosodik a kijelző, vagy hogy milyen üveg védi? Esetleg Gorilla, mert erről nem találtam infót.
-
mephisto97
csendes tag
Sziasztok Srácok !
Ha jól tudom nincs a készülékben Gorilla Glasses,igaz ? -
Doosa
aktív tag
válasz
Winchester95 #6921 üzenetére
Van ismeretségi körben advance és grand X én az utóbbira voksolnék, kivéve ha nőnek lesz, akkor inkább Advance.
Meg attól is függ hogy mennyire szereted a samsung féle androidot. Amúgy nem tartom kizártnak azt, hogy ha majd egyszer valamikor a távoli jövőben (amúgy ígéret van Q1-re) megjön a samura a JB akkor veri majd a ZTE-t, de jelenleg jobban bejön nekem a Grand X főleg a kijelző ami észrevehetően jobb, viszont a touch meg észrevehetően rosszabb, kinek mi a fontos és ha már ezen a tájékon járunk akkor ott van a Gorilla glass kérdése amit ugye a ZTE nem kapott meg. Fogásra abszolút a ZTE nyer, de az Advance-hez meg van millió fajta tok, amivel a hátrány behozható, az előbbire a legnagyobb meglepetésemre nagyon nagyon kevés és snassz van. Aztán ott a garancia kérdése amibe a samsung megint verhetetlen, úgyhogy nehéz döntés, de én a mai napon Grand X IN-t vennék ha választanom kéne. De szerencsére van egy S2-m
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy a szilikon tok kérdése már korábban ki lett tárgyalva, de én most gondolkozok abban hogy vegyek-e rá, és szeretném megkérdezni az azóta gyűjtött tapasztalataitokat.
Én nem szoktam használni szilikon tokot, és alapjáraton a GXI-re sem akartam venni részben amit itt a fórumon is olvastam, hogy tokban porosodik a telefon, + ha bekerül a tok és a a telefon közé valami akkor össze is karcolja...
Viszont az előző két telefonom is elszenvedett már sajnos 1-2 esést derékmagasságból betonra részben az övtok hibájából,ezért gondoltam venni egy a telefont körbeölelő típusú szilikon tokot, [pl ilyet] de nem tudom hogy a fentiektől mennyire kell tartani, mert ha így porosodik akkor inkább jobban próbálok ügyelni rá, mert volt már beporosodott kijelzőjű telefonom és nagyon zavart, viszont egy esetleges esés az meg drága mulatság lenne mert nem Gorilla üvegje van...
-
TBG
senior tag
Hazudtam. A Galaxyn Gorilla Glass van. Ezt lehet pótolni 1-2 rugóért valami jóféle fóliával
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Pár napja vagyok tulaja egy ilyen készüléknek. A SGS 2.3-a után kissé nehezen találom a beállításokat még a 4.0-án!
Most konkrétan az érdekelne, hogy lehet beállítani az sms-nél, hogy ha túl lépem a 160 karaktert, küldje el két sms-ben? Sajnos, most rögtön azt mondja ilyen esetben, hogy MMS-ként küldi! Sőt ma reggel kaptam egy ilyen hosszabb üzenetet, és az is MMS-ként jött! Válaszoltam két szóban, és MMS-ként küldte el!
Megoldás?Egyébként a hívás felvétele után nálam is van legalább egy fél másodperces szünet! A "szia"-t általában nem hallja az "ellenfél". Valamint az egyik ismerősöm panaszkodott, hogy többször "buborékolok" és ismételjem meg! Érdekes, hogy azóta több más illetővel beszélve, mindenki azt mondta, hogy jól hall, minden rendben!
Én néha túlvezérelt zizegős hanggal hallom a partnert. Nem tudom ez probléma lehet-e később?
A kijelzőről még nagyon nem tudok nyilatkozni, rajta hagytam a fóliát. Pixel hibát nem látok.
Az üvegéről tud valaki valamilyen infót? Ez is "Gorilla Glas"? mint az SGS-é volt? Vagy ez majd karcolódhat a fólia nélkül?
Köszi! -
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy a kijelzöje gorilla g és hogy gyárilag van e rajta képernyövédö folia ? Még annyit hogy van valakinek listája hogy melyik játék fut el rajta ? Tudom nem kompatibilis néhány játékkal ! Köszi a választ !
-
Peter_Pan
tag
válasz
spinkler #2090 üzenetére
Szerintem tisztísd meg rendesen a képernyőt, aztán kellő gondossággal rakd rá az új védőfóliát.
Fólia nélkül nem célszerű használni, mert nincs gorilla üveg. Vagyis idővel meg fog kopni/karcolódni az egyébként nagyon szép kijelző. A gyári fólia egyébként lemosható (igen, kipróbáltam és visszaraktam).
Én csak akkor vinném vissza, ha fólián keresztül is átütnek a pontok és zavarják a vizuális élményt.Csak a tudat miatt, hogy ott vannak (de nem látom őket), nem vinném vissza, inkább orvoshoz fordulnék és az felírna receptre valami pirulát, amitől megnyugodnék
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Olvasva a fórumot eszembe jutott pár kérdés amit szeretnék megkérdezni a már GrandX IN tulajoktól.
Az enyém majd csak a jövő 7-en jön meg (ha minden jól alakul), ezért szeretnék kérdezni addig a tapasztalataitokról, bocs, ha már ki lett tárgyalva valamelyik kérdés :1. A telefon Wifi antennája mennyire érzékeny, illetve mennyire csatlakozik problémamentesen a Wifi hálózatokra? Olvastam rizso fórumtárs hozzászólását, miszerint nála nem megy a laptop által megosztott Wifi-vel, nálam alapból Wifis router van otthon, és azért érdekelne, mert letölteni, appokat frissíteni újabban kizárólag az otthoni Wifin szoktam, a sajnos nem korlátlan mobilnetem miatt.
2. A hátlapot tényleg olyan kínszenvedés leszedni (szerencsére nem kell majd sokszor) vagy azért nem annyira vészes, érdemes pl műanyag vonalzót, régi plasztikkártyát is bevetni a cél érdekében?
3. A telefon gyári kijelzővédő fóliája milyen szerintetek, ha nincs más bőven jó, vagy mindenképp érdemes leszedni és és venni rá egy jobbat? Én szeretnék rá fóliát minenképp, mert úgy tudom nem GorillaGlass üveg van előtte...
4. Az aksiról mi a tapasztalatotok? Úgy értem, úgy hogy most hogy tesztelitek, intenzívebben használjátok (legalábbis magamból indulok ki, én azt tenném/fenni fogom
) így is kibír 1 napot legalább, vagy volt hogy hamarabb megadta magát az aksi?
5. Még annyi kérdésem lenne, hogy a gyári füles, illetve a telefon hangminősége milyen, mennyire szól jól? Úgy emlékszem írta valaki itt a fórumon hogy a gyári füles kinézetre 500 Ft-nál nem ér többet, de hangra is kb annyi, vagy simán használható azért, illetve érdemes lehet a telóhoz jobb fülest venni, mennyire jó a hangminősége?
Bocs a sok kérdésért, válaszotokat előre is nagyon szépen köszi!
-
Peter_Pan
tag
Én Ausztriában 3 hete használom a Grand X IN-emet.
Nagyon elégedett vagyok a készülékkel! Megjelenésre és tapintásra is kellemes, nem nyikrog, illesztések pontosak. Nekem még rajta van a védőfólia, anélkül állítólag gyűjti az ujjlenyomatokat illetve nincs gorilla körmök elleni üvegburkolata
Hmmm... atom... pár éve mindenhol azt lehetett olvasni, hogy laptokban minden el fut rajta, de a konkurens csipekhez képest harmatosan. Ezért sosem lesz atomos számítógépem.
Tapasztalatom szerint okostelefonban az atom viszont nagyon atom!! Villámgyorsan reagál minden érintésre, akadozás nyomait nem észleltem sem a menürendszer kellően kusza használata, sem videólejátszás közben. Azaz a sebességre és folyékony felhasználói élményre nem lehet panasz.
(Az pedig érdekes érzés, hogy ma már olyan készülék vágható zsebre, ami hardveresen elvileg alkalmas lenne bármely eddigi x86-os Windows futtatására, nemúgy mint az eddig megszokott ARM-es vetélytársak)A képernyőjén megjelenő képet/videót jó érzés nézni. A kellően magas pixelsűrűség miatt minden éles rajta. A színei teljesen természetesek, nem gondolom, hogy azokat bármilyen algoritmussal manipulálná a rendszer.
Youtube HQ videók esetében olyan éles a kép, mintha rendes képet nézne az ember (SQ videók sem sokkal rosszabbak).
1280x720-as felbontású HD videót is próbáltam. Ehhez a W7-ben található minta videót (Wildlife) választottam, mert sokak számára hozzáférhető, illetve kellően jó minőségű és természetes színvilágú a képanyaga. Ezzel is maximálisan elégedett vagyok, a kijelzőn a hód és a koala minden egyes szőrszála borotva élesen látható és a színek is természetesek maradnak. Vagyis ekkora képátló esetén az eddigi átlagosnál jobb, 940x560 pixeles kijelző is bőven elegendőnek bizonyul érzékszervi szempontból.A kamera viszont átlagos. Jó megvilágítás mellett egész jó képeket produkál, kevésbé ideális megvilágítás (borús idő, olvasólámpa) esetén viszont csupán átlagos, mobiltelefonoktól megszokott fényképeket készít.
Érdekes viszont, hogy az átlagos fényképezési képességéhez képest jobb videó felvételeket készít, ráadásul 1080p felbontásban. Menet közben állítható a zoomolás, de a vaku felvétel közben nem kapcsolható be. Ha felvétel előtt kapcsolja be az ember, akkor is kialszik kb. 2 mp múlva, így a villanónak haszna csupán fényképezésnél lesz (vagy keresni kell egy olyan alkalmazást, amivel hosszabb időre is be lehet kapcsolni a vakut).
Képalkotási képességeit tehát úgy foglalhatom össze, hogy ha nem DSLR illetve camcorder minőséget várunk el egy mobiltelefontól, akkor sok okunk nem lesz panaszra, mert a készített felvételek bőven hozzák azt a minőséget, amit az ember már szégyenkezés nélkül megmutathat a barátainak vagy megoszthat közösségi oldalakon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged