- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
válasz
gzbotii #15568 üzenetére
Érdemes lenne vetni egy pillantást az ún. Google Play Szolgáltatásokra is (Gsam szerint a legtöbb felébresztésért és ébrentartásért felelős sz.rság).
Tegnapelőtt frissítettem a Talk-al együtt (jahh a a f.ssá vált Hangouts nem megy nélküle immár) és 14 óra alatt merültem le!!!
Nem értem haza a napi megszokott és állandó használati jellemzőkkel, ami előtte 66-75% töltöttség közt szokott lenni...
FB appot nem használok és a térkép is fagyasztva, nincs állandó 2g-re állitva sem...
Most visszatértem a a korábbi állapotra, mely szerint Google Play Szolgáltatások fagyasztom alkalmazáskezelőben (beraktam system/app alá és lib-eket a helyükre, így az egyszerűbb) Talk pedig visszaállitva (frissítések eltávolítva). -
w333
félisten
Ez a Google Talk magától kijelentkezés és internet lefagy meg ilyenek ... Szerintem semmi baja nincs a Rom-nak ez 99% hogy szolgáltató miatt van
már 2 napja wifi-n vagyok és még 1X sem jelentkezett ki a Gtalk vagy fagyott volna le az internet ...
-
ragnar69
csendes tag
szeretem ezt a telefont ICS-vel is és szerintem project butter nélkül is szmúsz, de van egy kérdésem.
ha a frissítés is ICS-vel jön, akkor össze tudna valaki rakni egy olyan google now-t, amit mi is tudnánk telepíteni recoveryből? vagy esetleg custom romba alapból bepakolni? ez az egyetlen dolog, ami nagyon jól jönne JB-ből (meg persze egy olyan talk is jó lenne, ami tud voicechat-et, de ezzel a kéréssel várok, amíg kiderül, mi lesz az a babble).
-
airwawes
tag
Nekem is gyári van, én minden számomra fölösleges appot letiltottam: Facebook, google talk, gyári zenelejátszó stb stb. Már több mint egy hónapja nem volt se újraindulásom, se képernyőfagyásom se semmi. A regpon telepítve van, de nem használom gyakran, mert zabálja az aksit.
Nem a NextV2-vel van a gond, gyári alapon van, semmi olyan módosítást nem csináltak a készítők ami ilyen bajokat okozna... -
tonyqa23
senior tag
Én mindig zöld vagyok, a google talkban, pedig már hetek óta felé se néztem,és azóta többször volt már kikapcsolva is a teló...de pc-n se jelentkezek ki soha a gmail-ből, vagy youtube vagy akármilyen google-os oldalról, ha esetleg ennek lenne hozzá köze valami sync-el...
-
w333
félisten
A Next V2 -ben lévő módosított laucher -ben van olyan lehetőség hogy alkalmazások elrejtése ?
És a google talk nálatok is mindig kijelentkezik ? köszi -
Keeperv85
nagyúr
"jelenleg gyári van rajta, minden felesleges app törölve, vagy fagyasztva, háttérben futó programok nullára redukálva"
A legnagyobb user errorok egyike. Ez nem a Windows. Itt nincsenek háttérben futó app-ok, mert az nem támogatja a platform. Ebből eredően nem kell meglepődni, hogy az esetlegesen jegelt dolgok kissé felkavarják a rendszer lelkivilágát.
Továbbá a felesleges appok törlése gondolom csak az apk-ra korlátozódott, bár mindegy is, mert érdemi haszna nincs, kivéve ha valami rosszul van megírva és folyamat ébresztgeti a telót. A Facebook és az összes korcs kiegészítője torony magasan viszi ezt a listát, de a Google Talk sem kutya. Utóbbira azt kell mondjam, hogy sajnos...
@w333:
Ezeket a szarokat irgalmatlan sebességgel felejtsd el, ha hosszútávon nem akarsz agybajt kapni a "megmagyarázhatatlan" hibák miatt!
-
w333
félisten
válasz
nobiand #5120 üzenetére
Parancsolj itt van : Google Talk kipróbálva működik
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok. Az miért van hogy nem találom a google talkot a telón, és a marketről se tudom letőlteni?
-
polki4
csendes tag
Valaki tudna segíteni esetleg, hogy hol találom a google talk-ot? Mert sehol nem találom, pedig előző telefonomnál (xperia play) nagyon sokat használtam és ha ott valaki rám írt akkor értesítő sávba jelezte is, de itt még csak maga a google csvegőt se látom.
-
LMSK
csendes tag
válasz
MájkiVán #1938 üzenetére
Hát nekem 2. napja van Androidos cuccom, szóval csak tipp, majd a hozzáértők mondanak rá okosat is.
A freki állítás alatti menüpont a vezérlés, gyárilag "Ondemand"-on van, illetve ha a frekit állítgatod akkor azt mondja, hogy pl "The 600000 preference has been clicked." Ebből én arra tippelek, hogy a gyári beállításon nem izzasztja feleslegesen a procit, de ha kell akkor kihozza belőle amit tud. Érzésre az akksikapacitás és a használhatóság között ez egy jó kompromisszum lehet. A freki vezérlés módjánál van olyan, hogy "powersave", de akkor meg minek vesz az ember ilyen telefont, ha nem akarja, hogy gyors legyen?
Más, és kicsit OFF:
Hárman túrtuk a Google Playt, meg minden mást is, közülünk ketten már régebben használnak Androidot, és egyikünk se vészesen IT analfabéta. A gyári, sima, Gmail chat, alias Google Talk/Csevegő app-hez honnan a fenéből lehet hozzájutni?Mindenáron a Google+-t meg annak a belső üzenetküldőjét (kb mint a Facebook chat) akarja rámerőltetni a Google, de hát nekem nem az kéne.
HTC Sensation XE-n gyárilag volt, másik haver Ace-én már nem emlékszik, de talán Play. Most viszont sehol nincs, legalábbis a Google Inc. progijainál tuti nem. Minden más többé-kevésbé használható van, de már kezdek hülyét kapni ettől, tényleg nincs, vagy csoportosan bénázunk ennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- OLCSÓ MONITOROK
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest