Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Norby86

őstag

válasz Dominó85 #574 üzenetére

Na megvolt a járatás, tegnap előtt este már teszteltem. :) Nekem ugye van egy Soundmagic ES18 fülesem is szóval elsőre összehasonlítottam a kettőt. Hozzáteszem nem vagyok annyira audiofil, bár a gépemen ha tehetem minden zenét vagy 320kbps vagy flac minőségbe hallgatok. :D Na szóval, Piston 3 bedug a telefonba, zenelejátszóba (JetAudio Pro) elindítom alapjáraton a zenét mindenféle EQ nélkül, a hangja olyan semmilyen. Na mondom akkor csapjunk bele, elkezdtem állítgatni EQ, X-bass, A3D stb., mindenféle effektet és sikerült azt a szintet kihoznom amit az ES18 tud. Azt kell mondanom mélybe így már hozza azt a szintet amit az ES18, a magas tartomány viszont sokkal jobb a Pistonban, ebben egyértelműen veri a Soundmagic ES18-at. Mély tartományban sajnos tornázni kellett mire elértem azt a szintet amit ES18 kevés állítgatással is tud. Én szeretem azt a sub mélyet amikor azt érzem hogy berezonál a dobhártyám (lehet egyedül vagyok evvel a szenvedélyemmel. :D) Ami viszont nálam is kicsit probléma hogy a fülembe nehezen marad benne még a legkisebb haranggal is kicsit vissza csusszan kifelé a hallójáratomból. A külső zajokat az ES18 jobban szigetelte mint a Piston, a gumiharang is jobban benne maradt a fülembe. Na ki azért szerencsére nem esik, csak érzésre nem tartja olyan szorosan a fülembe a harangot mint az ES18. Szóval nem állnék neki Piston 3-al futni mert tuti kiesne. :) Mindent összevetve ár/érték arányban megfelel nekem ötös skálán 4-es, tekintve hogy a headset nélküli Soundmagic ES18 most 6 ezer forint, ebbe a Pistonban meg legalább van headset, szóval megérte. Azért egy Piston 2-t kipróbáltam volna még, de nem akarok most arra is költeni.

Új hozzászólás Aktív témák