- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
Dominó85 #574 üzenetére
Na megvolt a járatás, tegnap előtt este már teszteltem.
Nekem ugye van egy Soundmagic ES18 fülesem is szóval elsőre összehasonlítottam a kettőt. Hozzáteszem nem vagyok annyira audiofil, bár a gépemen ha tehetem minden zenét vagy 320kbps vagy flac minőségbe hallgatok.
Na szóval, Piston 3 bedug a telefonba, zenelejátszóba (JetAudio Pro) elindítom alapjáraton a zenét mindenféle EQ nélkül, a hangja olyan semmilyen. Na mondom akkor csapjunk bele, elkezdtem állítgatni EQ, X-bass, A3D stb., mindenféle effektet és sikerült azt a szintet kihoznom amit az ES18 tud. Azt kell mondanom mélybe így már hozza azt a szintet amit az ES18, a magas tartomány viszont sokkal jobb a Pistonban, ebben egyértelműen veri a Soundmagic ES18-at. Mély tartományban sajnos tornázni kellett mire elértem azt a szintet amit ES18 kevés állítgatással is tud. Én szeretem azt a sub mélyet amikor azt érzem hogy berezonál a dobhártyám (lehet egyedül vagyok evvel a szenvedélyemmel.
) Ami viszont nálam is kicsit probléma hogy a fülembe nehezen marad benne még a legkisebb haranggal is kicsit vissza csusszan kifelé a hallójáratomból. A külső zajokat az ES18 jobban szigetelte mint a Piston, a gumiharang is jobban benne maradt a fülembe. Na ki azért szerencsére nem esik, csak érzésre nem tartja olyan szorosan a fülembe a harangot mint az ES18. Szóval nem állnék neki Piston 3-al futni mert tuti kiesne.
Mindent összevetve ár/érték arányban megfelel nekem ötös skálán 4-es, tekintve hogy a headset nélküli Soundmagic ES18 most 6 ezer forint, ebbe a Pistonban meg legalább van headset, szóval megérte. Azért egy Piston 2-t kipróbáltam volna még, de nem akarok most arra is költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest