- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
drbree
csendes tag
válasz
stamas80 #3978 üzenetére
Kérlek a említett cég egyéni vállalkozás. 2005 óta működik. Így soha nem fogod megtalálni. De ez le is van írva... És látom értesz hozzá. Nem értem mi a bajotok. Vagy csak egyszerű magyar vér?... Dögöljön meg mert próbálkozik? De ha már negativumok akkor leírom újra az en tapasztalatom. Itt vettem a telefonom. Délben rendeltem ebédidőmben...másnap 9 kor kezembe nyomta a futár. Számlával hibátlanul. A hongmi restartolt kb minden 10. Mp-ben. Hívtam Jánost. Készségesen állt rendelkezésre. Másnap visszaküldtem futárfordultával kaptam a másikat! Kíváncsi vagyok ezt hogy oldod meg kínával??? A kapcsolatot azóta ápolom a bolttal és már a szgépemet is ott vettem. Gondolom Ti semmit sem vettetek ott egyszer sem kérdeztétek mi hogy működik a garral. Dehát könnyebb spekulálnibés dobálózni. Kultúra a mienk teljesen.Gratulálok...
Domino: ha minden negatívra kapsz egy pozitív választ az tökéletes reklám
így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest