- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
Dominó85 #3969 üzenetére
Kedves heves barátom!
Az én Hongmi vásárlásom története a következő:
Előzetes készlet felderítés után, január 14-én fizettem az 1949deal-nak 183USD-t. Ez az akkori árfolyamon (225), ÁFA-val, kezelési költséggel 53.800 Ft, valamint minimum 1 hónap, de akár kicsit több izgalom, hogy megkapjam.
Január 21-én kiderült, hogy azért nincs Tracking number, mert nincs készleten az előzetesen leellenőrzött telefon. Az egyetlen pozitív tapasztalatom a 1949deal-al, hogy határozott kérésre pár órán belül visszautalták a pénzem. A Paypal várakozás nélkül, azonnal visszautalta az OTP-nek, így már csak 14 vagy 15 napot vártam, amíg az OTP hajlandó volt visszaírni az eredetileg el se küldött pénzemet.
Február 7-én újra elkölthető lett a pénzem és a kínai ünnepeknek is vége lett.
A Hongmi ára felment 198-220USD-re, az árfolyam meg 233 Ft-ra.
Így már legolcsóbban is 60.000 Ft, de akkor már kifizettem volna a 27USD (kb 6.300 Ft) DHL-t, hogy gyorsan megkapjam.
Ekkor került képbe az általad "sztárolt" cég, itt vettem meg cakk-pakk számlával 61.800 Ft-ért és két nap alatt megkaptam.
Szóval voltam olyan barom, hogy 1.800 Ft-ért nem izgultam minimum egy hónapig (esetleg 6.300 Ft-ért 1 hétig).
Látom, hogy azóta emelkedtek az árak, de mindenki szabadon eldöntheti, hogy honnan, mennyiért vásárol.
Pontosan tudtam, hogy honnan, milyen feltételekkel vettem, de bíztam Hongmi jó minőségében, remélem nem kell a "bármelyik" bizonytalan garanciával foglalkozni.
Van itt a fórumon még pár eladó, akinek még ilyen üzlete sincs, de nem bántjuk Őket, mert eddig nem volt senkinek panasza. Simán bármelyiküktől vásároltam volna január - februárban, de akkor nem volt készletük.
Lezárhatnád ezt az ügyet, ha leírnád, hogy mi a problémád a céggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Temu
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest