- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mailman
tag
Sziasztok,
megjott a telcsim, en Alirol a Hong Kong Goldwaytol rendeltem, megbizhato elado, kb 100 dealt csinaltunk mar veluk. 198USD volt DHL-lel egyutt.
A stabil 1.0-as ROM-mal jott, magyar nyelvvel, de fura ekezetes karakterekkel. ami meg meglepett, hogy MIUI recovery van installalva, ezt meg nem csereltem le azota sem, a backup nagyon sokaig dolgozik, igazabol meg nem is birtam kivarni, ezt leszamitva mukodik jol.
Mult penteki buildet felraktam, tokeletesen felment, szebb, jobb, gyorsabb. Viszont 2 dolog van, megcserelte a tel belso memoriajat es az SD-t, en ezert a megoldasert nem rajongok, valaki tudja hogy kell visszaallni? Illetve a google services annyi wakelockot csinal, hogy kiirtom az egeszet belole es felrakom a google instalerrel asszem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest