Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
brian1974 #197 üzenetére
Drivert felraktad?
Egyébként valahogy így zajlik a folyamat:
Firmware FT segítségével -
coyotex
tag
Mivel tudom megnèzni hogy mekkora az akkumlátor?Mert az Aida 2150-et ir. ???
-
fenoman78
csendes tag
Köszi! A Spanyoloknál kicsit olcsóbb
-
coyotex
tag
Alul csak nekem nem szól mindkèt hangszóró?Vagy csak 1 van ès a másik sok lyuk csak disz?
-
töbi
csendes tag
Tinydeal-ről lehet Germanyból most rendelni, akit érdekel.
-
brian1974
tag
....viszont újabb probléma. Ha valamiféle zenelejátszót indítok, legyen az a gyári, vagy más, akkor ha csatlakoztatok egy fülhallgatót, vagy egy kis aktív hangszórót egy idő után leáll a lejátszás. Nem a programból lép ki, hanem olyan mintha megnyomtam volna a háromszöget és átvált a pause-ra. Itt milyen beállítást nézhettem el?
-
törölt tag
válasz
brian1974 #188 üzenetére
Az a Factory mode lesz szerintem.
Factory mode in Chinese language
工厂模式(Gōng chǎng mó shì)=factory model
完整测试(Wán zhěng cè shì)=complete testing
单项测试(Dān xiàng cè shì)=single testing
测试报告(Cè shì bào gào)=test report
清除e MMC(Qīng chú e MMC)=Clear/Remove/reset e MMC
版本信息(Bǎn běn xìn xī)=Version Information
重启手机(Chóng qǐ shǒu jī)= restarting the phone " -
lesliemusic
csendes tag
válasz
fornettisuti #185 üzenetére
Köszönöm
-
brian1974
tag
válasz
fornettisuti #185 üzenetére
Találtam valamit. Telefon kikapcs, majd hangerő gomb le egyszerre a bekapcs gombbal, akkor bejön valami kínai menü. Az mi lehet és hogyan lehet átállítani angolra?
-
fornettisuti
veterán
válasz
lesliemusic #184 üzenetére
Nem
-
lesliemusic
csendes tag
Üdv!
Jelenleg van egy másfél éves XIAOMI HONGMI NOTE 1W telom 2 GB 5,5 colos 4.2.2.JDQ39 MIUI-40.0.0. Octa-core 1,7 GHz.Lehetséges, hogy az F5 nem lesz gyorsabb ennél a XIAOMI telónál? Mert ugye az F5 ben Octa-core 1,5 proci van. Vagy a 3 Gb Ram többet jelenthet a sebességben?
Érdemes lecserélni?
Előre is köszi a tanácsot!
G László
-
coyotex
tag
Kèpernyőmentèst hogy lehet csinálni?
-
fenoman78
csendes tag
Honnan érdemes rendelni a telcsit, melyik oldalról?
Most ezt az ajánlatot találtam a legolcsóbbnak. De arra gondoltam, hátha fekete pénteken tovább csökkentik az árát valahol... -
törölt tag
Azt hiszem ha a beállítások/alkalmazások/összes alkalmazás/ -nál megkeresed és rányomsz az alkalmazásinformációban felkínálja a Letiltás lehetőséget.(lehet előtte el kell távolítani a frissítéseit.
De mivel rendszeralkalmazás teljesen nem tudod eltávolítani.
Így viszont egy app igényli vissza indulni magától, esetleg root joggal tudnád fagyasztani.
Pl ezzel:[link] -
hard74
senior tag
válasz
brian1974 #171 üzenetére
Tessék itt vannak a hozzávalók:
http://mega.nz/#F!uMVWVAxQ!vpcwO8Sy4wn4KWUpvv1lcQÉs amiért újraflash-eltem a rendszert.
A teló készenlétben indokulatlanul merült. Kiderült, hogy soswm kerül deepsleep-be. Valami folyamatosan pörgette a procit 1044MHz-en.Oké gondoltam valamelyik progi. Recovery-ből factory reset, majd alapbeállítások(hang, értesítések...). Nem segített, még mindig nincs deepsleep.Namondom akkor a root lehet a ludas.Ezért spflashtool-lal újrahúztam a rendszert, root-nak nyoma sincs, alapbeállítások újra. Deepsleep még mindig nincs.Néhány óra küzdelem árán rájöttem, hogy a proximity szenzor tartja ébren a telót.Meglett a bűnös beállítás, nevezetesen a Prevent pocket dial (zsebben hívás megakadályozása?). Ezt kikapcsolva minden ok.Készenlétben szinte alig merül a teló. -
coyotex
tag
A google play szolgáltatásokat hogy lehet letiltani hogy ne fusson állandóan.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
brian1974 #167 üzenetére
A FLASHTOOL egy remek program, de nem árt tájékozódni a használatáról, akadt már néhány "tégla" és IMEI nélküli készülék ami a lelkén szárad
Ha szükséges szerintem itt tudnak segíteni flashtool ügyben: [ Android DUAL SIM (két SIM) MÉLYVÍZ] -
brian1974
tag
Nekem valamiért állandóan kikapcsol az F5. Van, hogy pár perc után, de van, hogy 1-2 óráig is bírja. Van valakinek rajtam kívül ilyen gondja? Most nem tudnám felsorolni, hogy milyen app-ok vannak felpakolva, de esetleg van e olyan tipikus program amit nem szeret a készülék, vagy akár a Lollipop?
Normális tárcsázóprogramol tudna valaki ajánlani a Go Dialer és Go Contacts helyett, mert az nálam állandóan hibára fut és nem indul el? -
mathews37
tag
Amit leírtál az mind igaz, visszalehet állítani az eredeti állapotot .... ha tudja valaki hogy hogyan kell
viszont egy átlag felhasználó nem hiszem hogy tudná (mint mondjuk én , de ha az utcán megkérdeznél 100 embert kb 4 ha tudná ) . Más : Megtudnád mutatni a telefont a jövő héten valamikor ?
-
hard74
senior tag
válasz
mathews37 #149 üzenetére
A rootolás csak akkor jár garivesztéssel, ha így küldöd szervízbe.Ha root ment az unroottal sem lesz gond. Bootloader-t nem kell nyitni a roothoz, csak egy módosított kernelt kell felrakni, root után pedig ment vissza a gyári.
Garancia sem ér sokat egy Kínából rendelt telefon esetén.Hiba esetén visszaküldöm Kínába? A postaköltség árán itt is megjavítják szerintem. Ráadásul mi a garancia arra, hogy a visszaküldött telefont viszontlátom valaha? -
-
coyotex
tag
Azt a rohadt google keresősávot csak root-olással lehet eltüntetni? Annyira idegesìt hogy hihetetlen.Ugy meg főleg hogy sohasem használom.
-
hard74
senior tag
válasz
brian1974 #145 üzenetére
Root leírás itt:forum.xda-developers.com/android/general/root-doogee-f5-one-click-root-t3252907
Nem igazán szájbarágós a leírás(meg az angolom is majdnem 0),így beletelt jópár órába míg rájöttem a menetére, és sikerült a root.
Xposed egyenlőre nem akarja az igazat, de a Viper4AndroidFx-et sikerült működésre bírni. -
törölt tag
válasz
brian1974 #145 üzenetére
Egy keretrendszer, önmagában semmire sem jó.
Vannak moduljai mint pl GravityBox, ezzel lehet mindenféle dolgot állítani a készüléken.
A tapasztalataim alapján arra mindenféleképpen jó, hogy olyan hibákat okozzon amit nem tudsz mire vélni.
Amikor mondjuk egy adott rom-ra 10 ember panaszkodik, abból 8-9 biztosan a GB-ot vagy Titanium Backupot használ.
A különösen veszélyes programok közé sorolnám még ezeken kívül a clean master-t is.
Hardveresen biztosan nem okoznak problémát, szoftveresen már annál inkább "okozhatnak".
[Xposed leírás] -
brian1974
tag
A kijelzőjén gorilla üveg van? Mennyire lehet sérülékeny? Gondolok itt a zsebben hurcolásra, vagy a pofára ejtésre.
-
hard74
senior tag
Nem volt egyszerű, de végül a telo rootolva.Lassan elkezdem belakni, de előtte még megpróbálom ráerőszakolni az xposed-et.Remélem nem csinálok belőle téglát.
-
coyotex
tag
Sikerült a 4G is.Új sim kártya+ külön aktiváltatni a szolgáltatónál( vodafone).De most már szakít.
-
coyotex
tag
válasz
leslieearth #140 üzenetére
Ha DHL-el rendeled akkor tuti fizetsz vámot.Ha sima postával akkor remènykedhetsz de nincs rá sok esèly akkor se.
-
leslieearth
tag
sziasztok!
aki már megkapta a telót, fizetett vámot, áfát, stb?
köszi!
-
törölt tag
válasz
brian1974 #136 üzenetére
Az APN beállításokat ellenőrizted?
-- Ha vodafone-os előfizetéses neted van, az alap cím rosszul van beírva, tehát:
Belépsz a Beállítások-továbbiak- mobilhálózatok - Hozzáférési pontok nevei menübe és törlöd a vitamax. részt.az APN- nél (vitamax.internet.vodafone.net) csak az internet.vodafone.net maradjon. -
coyotex
tag
válasz
fornettisuti #132 üzenetére
Hangerő nekem megfelelő.Minden tekintetben.Jön most hozzá egy Doogee füles is.Azzal kiváncsi leszek a zenèkre.
-
-
hard74
senior tag
válasz
.:Kristian:. #134 üzenetére
Ok.
-
bostone
addikt
A kijelző érintésérzékenysége megfelelőnek mondható? Az x5 fórumon, nem mindenki 100%-ig elégedett.
-
coyotex
tag
A telo brutál gyors.Gyönyörű ès jó kèzben tartani.Ezüst szinű van nekem most kaptam kèzhez 16.-án.Miskolc.Október elejèn rendeltem gearbest-röl.
-
hard74
senior tag
Gearbest-ről rendeltem még szeptember 17-én.Előrendelés volt október 1-e utáni szállítással,ez aztán változott október 15 utánra. Végül október 17-én adták fel elvileg, bár a TN csak 26-án kezdett élni.November 13-án hozta a postás, csak nem volt aki átvegye, így 16-án kaptam kézhez.
Kínai appok nincsenek rajta, és természetesen van magyar nyelv. -
Jégtörő
aktív tag
-
hard74
senior tag
válasz
mathews37 #125 üzenetére
Hétfőn megkaptam a telót. Azt kell mondjam árához képest nem rossz.Sajna nem nagyon van időm tesztelgetni, de az biztos, hogy irtó gyors. Anyagminőség rendben van, bár a felső részen a keret, és a kijelző között nem egyenletes a rés. Egy antutut lefutattam 34000-et dobott. Nem az a hú, de sok viszont tényleg pörgős, smooth a rendszer.
Barcikaiaknak szívesen megmutatom. -
mathews37
tag
Aki már megkapta milyen a teló? Antutu?Anyagminőség ? Zenehallgatás ?Kihangosítási hangerő ,torzítás ? Fénykép, Videó ? gps , stb
-
Kemiaitesok
tag
Visszatalálónak
-
mathews37
tag
Eddig nem figyeltem de most látom hogy nem levehető a hátlap és ezáltal az aksi sem , akkor hogyan lehet aksit cserélni ha kifingik ???
-
Madw
csendes tag
válasz
.:Kristian:. #116 üzenetére
Ha nem muszáj értékeset nem rendelek többet a GB-ről.
Az meg, hogy odaírják "készleten", az max azt jelenti egy kínainál, hogy volt valamikor vagy lesz valamikor. Már két hete "készleten volt" az én rendelésem is, mégsem küldték. Túlvállalták magukat, lassan szállított/szállít a gyártó (ez benne is volt a pakliban: ilyen pénzért ilyen telefon lazán bestbuy). A teljesítést meg érkezési sorrendben csinálták. Nekem október elejei volt a rendelésem tőlük, egy hónapot ültek a pénzen.
Lehet ha várok még 1-2 hetet, akkor sorra kerülök de akkor meg jöhet az izgulás, hogy megkapom-e valaha. -
mathews37
tag
Én is Barcikai vagyok én is látni szeretném
lehet hogy itt mindenki Barcikai ...
-
hard74
senior tag
válasz
.:Kristian:. #118 üzenetére
Persze,szívesen.Hétfőn remélem a kezemben lesz.
-
hard74
senior tag
válasz
.:Kristian:. #116 üzenetére
Szeptember 17-én rendeltem. Előrendelés volt október 1-e utáni szállítással,amu utána változott 15-e utánra késtlethiány miatt.Október 18-án kaptam Tn-t, ami 26-án kezdett élni.
[link] -
Madw
csendes tag
válasz
ricsi0307 #68 üzenetére
Az én történetemnek is végül refound lett a vége. Az említett két csomagomat elvitték a gabonikok útközben, az még küzdelem lesz gondolom, míg visszakapok bármit belőlük.
Az előrendelt és nem küldött telefonnal viszont nem szerettem volna így járni és egy hónap várakozás után a GearBest topikos hpsafl kolléga közbenjárásával visszakértem a pénzt.
Sajnálom, mert nagyon korrekt holminak tűnik a telefon, de most már megvárom amíg lesznek róla normális tesztek és lesz valahol készleten is...Azért, ha lesz csoportos rendelés, szívesen csatlakozom.
-
hard74
senior tag
Végre megérkezett Gearbesttől az F5,csak sajna nem volt aki átvegye. Így várhatok hétfőig, hogy kézbe vegyem. Kicsit sem vagyok dühös.
-
hard74
senior tag
.
-
mathews37
tag
Ha valaki talál eu -ból rendelhetőt rakja már ki a linket köszi .
-
gepman
csendes tag
Ma rendeltem egy F5 öst aliexpressről. Van ma valami akció. 11.11
38 ezer ft ra jött ki. 131 dollár.
DHL es kiszállítás.
Processing time 7 nap, Delivery time 3-8 nap.
Kiváncsi leszek mikor jön meg. -
Jégtörő
aktív tag
Azt olvasom, hogy a hátlapja műanyag, de gyártó oldalán nem említi, tud erről valaki valamit?
-
Bargain
tag
Azt nem lesz egyszerű megrendelni és meg is kapni, mert legtöbb helyen boltokban előrendelés vagy kifogyott készlet státusz van. Ahogy én tudom a gyártó nem győzi kapacitással a rendeléseket, mikor megkapják a boltok azonnal el is fogy. Nem is csodálom. Ez egy nagyon jó telefon. Egyre jobban tetszik, ahogy itt nézegetem.
Még a végén lecserélem rá Redmi Note 4G-met.
-
phanze
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly Augusztus közepén vettem egy Doogee Dagger DG550-et,az is szuper volt,sajnos nemrég elrontottam,ezért nézegettem az olcsó telefonokat...Megtetszett ez a GeekBuying.com,és rátaláltam az F5-re...Beleszerettem és az lenne a kérdésem,hogy honnan lenne érdemes megrendelni?Türelmes típus vagyok,de nincs még egyszer 45k forintom.Előre is köszönöm! -
Bargain
tag
válasz
brian1974 #95 üzenetére
Akksi az szubjektív ugye a használattól függ, illetve ez még vadonatúj készülék és így be kell majd kicsit járatni az akkut. Tegnap reggelre töltöttem fel, a tegnapi próbálgatás (wifi, gps, netezés fényképezés, youtube video, telefonálás stb. után mostanra 55 % -on áll még mindig. Jónak mondható szerintem, de majd bejáratás után lehet stabilabb, pontosabb üzemidőt mérni.
Azt majd a leendő gazdája kitapasztalja. Egyébként is gyors töltés funkciója van, hamar fel lehet nyomni kb 60 %-ig.
Egy Redmi Note 2-őt garanciáztattam a fiamét, elromlott a fő hangszórója és javítás után visszafele szállítással hozattam ezt meg egy F3 Pro-t, hogy ne egyedül utazzon a Xiaomi.Arra várni kellett másfél hetet, így a szállítási idő megnyúlt annyival. Rendeléstől számítva kb. 1 hónap.
Ezeket meg rakom majd ki az apróra próba után. Mindkettő remek kis készülék. Ajánlottak. Ezzel a fém házzal nagyon egyben van ez a két teló. Itt van most mellette a Redmi Note 2, azt kell mondjam, hogy egy gagyi műanyag olcsó telefon benyomását kelti ezek mellett. Elromlott 1 hét után, már recseg ropog a hátlapja, a kamera se egy hű de jó azon. Az egy csalódás, szerkezetileg szinte minden tekintetben gyengébb az a telefon.Szerintem.
Igen jött mindkettővel egy átlátszó szilikon tok is és egy másik kijelzővédő fólia tartalékként, mert egy már van rajtuk alapból.Füles nem jár hozzájuk.
-
Jégtörő
aktív tag
Nekem is azért tetszik, mert férfias. Valami fém telefont szeretnék, én a sötét szürkét nézem, azt se bánnám, ha ha a hátlap domború helyett,sík lenne valami férfias marásmintával a fémben, de hát álmodozni lehet talán lesz egyszer egy olyan készülék is.
Esetleg pár nap használat után leírnád, mit tapasztalsz az üzemidővel kapcsolatban? Jelenlegi készülékem 1,5 napot bírt volna ami azt okozta, hogy mindennap töltenem kell, és már ki sem bír egy napot, 8-9 hónapot bír az akksi, ami nem olcsó, ezért is cserélném le. -
Bargain
tag
Tegnap délután kaptam kézhez, ezüst színben, most nézegetem mit is tud.
Első benyomások:
A kijelző mérete, a szögletes forma, az ezüst fém ház és a súlya alapján ez egy elsősorban férfiaknak szánt telefon. Kijelző szép, nagy betekintési szögben, jól látható. Wifi, GPS Ok.
A rendszer ugrik, gyorsan, gördülékenyen fut hála az erős procinak, és a 3 GB Ram-nak. Android 5.1 95 %-ban magyar nyelvű. Nincs rajta semmi csicsa, szinte alap Android, teljesen tyúklábas progimentes.Google play rajta jött. Volt egy OTA frissítés 2015.10.22. dátummal amit megcsináltam. Ez jót jelent, mert foglalkozik a gyártó az esetleges buk-okat javítják, dolgoznak a további optimizáláson. Egyelőre ennyi...
-
Jégtörő
aktív tag
válasz
.:Kristian:. #91 üzenetére
Nagyon jó vételnek tűnik, bár én inkább megvárom, míg valaki készhez kapja és leírja, hogy milyen az a biztos.
-
.:Kristian:.
addikt
Aliról rendeltem, tegnap írtam a kínainak hogy mégis mizu, mikorra várhatom a feladást, azt mondta 1-3 napon belül feladják, legyek türelemmel, nagyon sokan keresik a készüléket és hiány van belőle.
Gondolom a kezdeti lázban nagyobb a kereslet mint amit a gyár teljesíteni tud.
Ha minden jól megy 15.-én legkésőbb kézhez kapom. -
Jégtörő
aktív tag
Valakinek megérkezett már? Rendelt valaki ebayről? Még senkiről sem hallottam aki már a kezében tartja a sajátját.
-
mobile076
csendes tag
Sziasztok! EU-s webshopból rendelhető a teló? Sehol nem találok ilyet.
-
brian1974
tag
notification led sztem nincs rajta.
Az akkuja 2660mAh-s. -
brian1974
tag
válasz
.:Kristian:. #84 üzenetére
...nem hinném.
-
.:Kristian:.
addikt
Üdv!
Kapta már kézhez valaki a rendelt telóját?
Kíváncsi lennék a beszámolókra, ma rendeltem meg én is aliexpressről, DHL-es szállítást kértem így ha minden igaz 2-8 napon belül meg kell érkeznie. -
Rubensboy
csendes tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy értesítő - notification led van-e benne? Gearbest-en többen kérdezték, válasz: nem. Tinydeal-en azt írják van benne. Akksit egyik helyen 2660, másikon 3000-nek írják...
Több féle változat is létezik? Vagy mi lehet az igazság? -
hard74
senior tag
GB-es rendelés státusza processing-ről shipped out-ra váltott.Talán lesz belőle valami.
-
brian1974
tag
Ez kamu lehet?
-
ricsi0307
senior tag
Én ma írtam nekik, hogy elállok a vásárlástól fél órára rá vissza is írtak, hogy 3-7 napon belül visszautalják a számlámra.Azt, hogy a paypal-re vagy a GB-sre azt nem tudom mert nem válaszoltak még az ilyen irányú kérdésemre, de mindegy is mert csak pp-re fogadom el az utalást.Amint visszakaptam a pénzt és nem csak igérgetett határidőket látok mindenhol akkor Banggood-ról fogom megrendelni.
-
törölt tag
Itt azt írják megvásárolható, ismeri valaki ezt a spanyolnak tűnő oldalt?
[igogo.es] -
Madw
csendes tag
-
Madw
csendes tag
válasz
ricsi0307 #63 üzenetére
Képben vagyok a GB dolgokkal, már van tőlük több rendelésem is. Eddig minden gond nélkül megérkezett. Persze lehet, hogy csak szerencsém volt.
Amikor leadtam a rendelést az egyetlen hely volt ahol lehetett előrendelni és egy nap volt hátra a promo végéig, nagyon nem tudtam válogatni. Igen, a visszatérítés nem túl sok, de voltak olyan akciók, amik csak náluk mentek. Eddig nem adtak rá okot, hogy ne bízzak bennük. Még... -
ricsi0307
senior tag
Szeptember 30 után hoszabbítottak október 15-re.Gearbestről rendelni meg nagy hülyeség volt olvass csak bele a GB topikjába.Nagyon bízom benne, hogy 15-e útán tényleg elkezdik kipostázni őket és meg is érkezik épségben.Én ha most kéne megvenni Banggood-ot ajánlanám mert ők megbízhatóak és biztos, hogy megérkezik a csomag még ingyen posta esetén is.És 140$ után nem 0.20$-nyi pontot adnak mint a görény GB -.- Én is ebbe a hibába estem bele.
-
Madw
csendes tag
Engem is megtámadott az agyrágó bogár és berendeltem a GearBesten. Most hosszabbították meg megint egy héttel a promót.
Az október 15 utáni szállítás elég diplomatikus. Végül is december is utána van valamikor, nem? -
judas13
veterán
válasz
brian1974 #56 üzenetére
Jó kérdés, hogy mikorra lesz ebből már valami...hát akkor te is tudsz mindent.......
Nem tudom pontosan elég nagy a választék, de ha ránézel a Elephone oldalára, fémházas, ujjlenyomat olvasós, 2-3 Gigás telókat dobott most piacra 110!-150$ körüli áron......gondolom EU-s raktárról drágább lehet de akkor is....
.........................
mrfrakk szerintem kifogható, nem kamu......én 80%-ost láttam egy 3D-s kijelzős teló esetében a minap...
-
-
törölt tag
99.85 dolláros ár szerintetek kamu?
-
Ferike81
senior tag
Én 2 éve használok egy Pomp King W88-at. Kiesett a kocsiból, leejtettem legalább 10szer ezalatt az idő alatt. A kijelző berepedt több helyen is, de soha semmi gond nem volt vele. Most az utsó leesésnél darabokra hullott, azóta gyengus a térerő, ezért cserélem ki. F3 pro a cél, elméletileg jövő héten érkezik. Egy biztos, mióta kínai telefonom van, eldöntöttem, hogy soha nem veszek többet drága telefont. Nálam ártól függetlenül soha nem bírtak többet 2 évnél. A garanciáról meg csak annyit, hogy általában míg van rajta addig nem lesz baja, miután lejár utána szokott megdögleni. És szerintem ez mindegyikre igaz. Ezelőtt csak felsőközép és felsőkategóriás készülékeim voltak.
-
judas13
veterán
Kîváncsi leszek, az érkezésekre mi egy bambusz hátlapos F3-ra várunk pont egy hónapja és most módosîtunk valami másra mivel nem tudunk meló hely miatt tovább várni már.....tuti most jönne meg ilyenkor persze.....
De ettől függetlenül valahogy feltétlenül ki fogom majd próbálni őket egy kereskedőnél amint lehet.... -
Gombinyó
őstag
válasz
#18193920 #36 üzenetére
A presalenek vége, szeptember 30-tól kezdték el kiszórni az előrendelt darabokat. Az mondjuk más kérdés, hogy mire valóban feladják és megérkezik a saját konkrét darab az mennyi időt vesz igénybe.
Magyar webshop október 7et ír várható megjelenésnek. Valószínűleg ők abban bíznak, hogy addigra kapnak belőle.
-
törölt tag
Valahol kapható már, vagy még mindig presale állapotban van?
-
James67
aktív tag
válasz
WhiteWalker #10 üzenetére
Igen, P6.
Amúgy tetszetős kis telefon.
-
Gombinyó
őstag
Biztos GG-el jön?
Elég sok eltérő infót találtam róla. -
lalakov
senior tag
Lesz vele teszt?
-
csongi
veterán
Csak figyeld meg
. Hadat uzen kina a nagy gyartoknak. Es a kozep felso kategoriaig, illetve felso also kategoriabol jelentosen visszaszoritja a tobbieket.
A kinai vezetest kar megserteni ilyen szarsagokkal, hogy draga lett a munkaero, es ezert tovabb kell allni. Az onerzetet nem szabad megserteni, nem tudjuk milyen igeretek hangzottak el elotte.. De Kinat felnyomtak agyilag. Es erobol bedaralnak cegeket. Lehet kapaszkodni, es nem kellett volna a macska bajszat rangatni. Az ingyen postaval, kemenyen oda csapnak. Es ha odafigyelessel vasarol az ember, nagyot nem fog melle loni.
-
Dominó85
addikt
válasz
WhiteWalker #18 üzenetére
Jó érzés trollkodni azzal amid nincs? Jiayu G3 (2magos első verzió), tökéletesen megy 3 éves. Az meg hogy 4.1.2 van rajta miért zavar? Bejáratott rendszer és apámnak bőven elég. Nézz magadba trollface kisgyerek.
-
törölt tag
válasz
afterwhite09 #4 üzenetére
Még árulnak valahol MX2-t?
Nem tudom, melyik boltban vetted, de mocskosul lehúztak. Napi árfolyamon, EU Warehouse-ból szállítással együtt 106k lett volna az MX5.
-
Kékes525
félisten
Nagyon olcsó. Vajon meddig lesznek olcsók a kínai telefonok? Gyanítom, nem sokáig...
-
judas13
veterán
Doogee F3-al kacérkodunk most jön be piacra....különösen a bambusz de még inkább a nanontechnológiás zsîrtaszîtó réteggel bevont üveghátlapú érdekel majd...
Egy éve még nem hittem volna, hogy egy Doogee képbe kerül vásárlás előtt.. -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker #24 üzenetére
Egyrészt echte kínai gyártóknak is egyre inkább van már európai képviseletük. Másrészt még ha közvetlenül Kínából is rendel valaki, az valószínűleg tudatában van annak, hogy mennyi egy garanciális ügyintézés átfutási ideje (néhány esetben nem több, mint egy "nemkínai" gyártóé).
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
ChrisDzsi95 #7 üzenetére
Rendesen el van tévedve, látszik is reklámjából.
MX2 110 ezer? A most bemutatott MX5 is 105 ezer csak. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
2013ban vásárolt Lenovo P780-om a mai napig tökéletesen teszi a dolgát, bár egy fél éve második melóstelefonként, mp3 játszóként, ill. routerként van agyonnyúzva. 4.2.1, de van rá 4.4 is. Szóval igen, nincs para a korosabb kínai telefonokkal.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
WhiteWalker #18 üzenetére
Bizony. A "nemkínai" gyártóknál egyik készülék sem szenved lassulástól, képernyő-beégéstől stb., hibamentesen üzemelnek még sok-sok év után is.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
nekem megvan még a Jiayu G3S-em, tökéletes állapotban
-
Wesder
titán
válasz
Jelen THL T6S tulaj
-
Laci.M
senior tag
válasz
Simán elmennek 2-3 évekig, tapasztalatból mondom. Nővérem THL W200-asa tökéletesen jó telefon a mai napig, esze ágában sincs gondolni Iphone-ra, pedig a kollégái szinte mind azt használnak.
Újabb érdekesség: itt nálunk a mérnökségen SENKINEK sincs Iphoneja!
Illetve mérnök barátaimnak is csak kb 20%-ának van.
-
dlaj
őstag
válasz
Csak nem volt szerencséd a választással.
A "kínai telefon" fogalmába az ifosch is beletartozik. -
SybenX
őstag
válasz
Nem kell isteníteni az iphone-t,mert én is láttam már nagyon durva lefagyást,játékokból kidobálást iphone-on.
Egyébként annyi pénzért nem tudom minek vetted meg azt a telefont.Sokkal jobbak vannak ennyiért iphone-nál és meizunál is. -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Szeretnék gratulálni, hogy 110-ért hozzájutottál egy ilyen készülékhez.
Meg hogy ennyiből messzemenő következtetéseket vonsz le... -
WhiteWalker
nagyúr
Látott már valaki pl:egy évnél tovább működő kínai telefont?
-
Wesder
titán
válasz
ChrisDzsi95 #7 üzenetére
Alma utàn ne csodàlkozz, az is dràga
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz
MX2 110 ezerért??? Vettél volna OnePlus Onet
-
Spindlyman
tag
Nincs az a telefon, ami nem fagy le. Láttam már 4, 5 és 6 szériába tartozó IPhone-t is lefagyott állapotban. Szóval ez, mint érv bukó.
Még jó, hogy nem mindenki szereti az almát. Nem vagyunk egyformák és ez így jó. :-)
-
Wesder
titán
válasz
Alma reklàmot olvashattunk
-
afterwhite09
tag
Én azt nem bírom felfogni, hogy hozzájutottam 110ezer jó magyar forintért pár hónapja boltban vásárolva egy MEIZU MX2-höz és egy hónap alatt pusztán 4x fagyott le és csak az index appot indítottam el vagy csak netezni akartam rajta. Almás termékem volt előtte (i4) azzal semmi baj nem volt, csak eljárt felette az idő, de kínai lóf*sz mobilok nem kellenek többet köszike.
Ja és nem kívánok ilyen romolással meg ilyenekkel bajlódni azért, hogy netezésre és kommunikációra tudjam használni a telefont, anélkül, hogy kifagyna... Érdekes módon kiveszem az almás telót a dobozból és már tudom is használni mindenre és elég csak egy i4S-ről beszélnem és azok nem fagynak le a "semmitől"
-
SybenX
őstag
Mindennap egyre jobb ár/érték arányú kínai telefonok jelennek meg.Egy nem kínai márka meg 100k felett adja az ilyen telefonokat és akkor csodálkoznak,hogy nem fogy.
-
ViSAS
senior tag
Te jó ég, képtelen vagyok felfogni, hogy kínában ilyen felszereltségű mobilhoz hozzájutnak az emberek 42 ezer forintnak megfelelő összegért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest