Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz Gorneck #2296 üzenetére

    1200 regenem és 700 LoH-em van, egyelőre elég is, ha kell akkor iszok egy potit. Ha nagy a gáz akkor ott a Smoke Screen+Tactical Advantage és el is sprinteltem a sűrűjéből jó messzire. Erre mondjuk ritkán van szükség, inkább maradok egy helyben és csak akkor nyomok Smoke-ot ha pl egy arcane sugár épp átmegy rajtam. Közben meg eregetem a Cluster Bombokat, akár körbe is állhatnak ilyenkor, legalább mindegyik mob kap belőle. Amióta kicseréltem a dexes kavicsokat allresisre jó sokáig benne tudok állni mindenféle trutyiban és nem szivat a frozing orbos meg thundrestormos elit.

    mikromanus: én is Blood Vengeance párti vagyok, de magas MP-n nem tudsz elég gyorsan ölni, hogy legyen elég HG :( Ez eddig is probléma volt és a patch után is az maradt.
    Alacsony szintű speedfarmra Vault kell meg Strafe, proci tudna erről mesélni bővebben :) Akad nálam Strafe speckós legend, lehet kipróbálom egyszer mit tud.

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák