Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syl5

    őstag

    válasz llaszlo #6033 üzenetére

    Nekem meg az ilyen emberekről van meg a véleményem! De tudod mit nem is érdekel, hogy mit gondolsz magadról, meg másról, meg rólam, én tudom mire vagyok képes, és mit tudok; nem érdekelnek az ilyen emberek. Azt hiszed nekem gondot fog okozni egy szaros rom telepítés? Hát baromira nem. Csak épp, amikor az ember a pénzével játszik, akkor nem 100, hanem 1000 %-ra akar menni. Egyedül abban nem voltam biztos, hogy amikor unmount-olva van, akkor az ext-et is unmountolja vagy sem. Ennyit csak szabad már megkérdezni. Ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok tisztába a dolgokkal, csak hétköznapi nyelven fogalmaztam meg a problémát.
    Amit a második bekezdésedből leírtál mind tisztába vagyok. De te még mindig csak oktatgatod az embert. Nem kell itt lenézni, meg oktatgatni senkit, meg kell írni egyértelműen a választ; ha meg zavar az hogy több dolgot többször is megkérdeznek, akkor meg ne válaszolj rá ilyen egyszerű! Baromira nincs se kedve, se ideje senkinek végigolvasni egy 6000-es topic-ot, a keresés meg megint nem jó, mert nem tudni ki hogy fogalmaz...Persze gondolom a következő kötekedő hozzászólásod majd a keresési eredményed linkelése lesz, de az úgy könnyű, hogy már fél éve itt vagy, és nyomon követed a dolgokat, és emlékezetből tudod mire kell keresni.
    De te mekkora paraszt vagy tényleg...az ember leírja neked, hogy tisztába van a dolgokkal erre le klikk pistikézed! Komolyan mondom nekem meg az ilyen emberekből van elegem, akiknek nehezükre esik válaszolni egy fórumon...ha meg mégis válaszol, akkor el kezdd kötekedni.

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Új hozzászólás Aktív témák