Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sippet

    senior tag

    válasz pgyuf #1998 üzenetére

    1. magától lekapcsol a kijelző beszélgetés közben
    2. a home screenre bárhova kipakolhatod a kontaktjaidat arcképpel (mint az spb mobile shell-ben), vagy csinálhatsz nekik egy foldert, és abba berakhatod őket. a pulse-on van a t-mobile-nak egy saját gyorshívó menüje is, ez azonban kevésbé gyors szerintem.
    3. a kontaktok közötti keresés alap, ha megnyitod az alkalmazást, akkor egyből feldobja vele együtt a keresőmezőt is. hogy mi szerint listázza őket, az már fogasabb kérdés, nem igazán állítható (hacsak kézzel nem írod át az összeset igény szerint), de mivel könnyen kereshető az egész, szerintem kár babrálni vele, meg aggódni miatta. gyorsabb beütni az első két betűjét a névnek, mint görgetni.
    4. a call log különálló alkalmazásként létezik az androidon, ennek a shortcutját kirakod a home screenre, és meg is vagy. az email/sms/hívás/akármi más értesítő az androidban van a legkirályabbul megcsinálva az összes telefonos oprendszer közül: lehúzod fölülről a taskbart, és már mehetsz is az adott alkalmazásba. [kép]
    5. hááát... én mondjuk ha hajlamos lennék gyakran megzúzni a telefont, akkor lehet, hogy egyáltalán nem vennék ilyen készüléket, de te tudod. mindenesetre a pulse még elég új, nem tudom, lehet-e hozzá venni külön alkatrészeket egyelőre.

Új hozzászólás Aktív témák