Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sippet

    senior tag

    válasz bucsupeti #1289 üzenetére

    az utoljara hasznalt 6 program listajat elo tudod szedni ugy, ha elohivod a felefon menujet a bal oldalon levo hardvergomb hosszu megnyomasaval. itt a silent es airplane mod, valamint a kikapcsolas mellett van egy task list opcio. arra bokj ra, es lass csodat. :D

    ez mas androidos keszulekeknel tudtommal a menu gomb hosszu lenyomasaval lehetseges, de a pulsenal ez ugyebar a fomenube valo kilepesre van fenntartva.

    olyat sajnos nem lehet, hogy a homescreenre valo kilepes nelkul indits el egy addig nem hasznalt programot, ugyhogy ez csak akkor mukodik, ha azok az alkalmazasok, amik kozott valtogatni szeretnel, az utolso hat elinditott kozott voltak.

    meg annyit hozzatennek, hogy pont a bongeszo eseteben amiatt problemas masik alkamazasra valtani tapasztalataim szerint, mert az elegge lezabalja a memoriat, ezert ha kilepek belole, akkor szinte mindig be is zarja programot a rendszer, emiatt viszont visszalepesnel mindig ujra kell toltenie az adott weboldalt. ez nyilvan a relative kevesebb rendelkezesre allo memoria miatt van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák