Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz tenke. #7346 üzenetére

    Ha a töltés közbeni érintőképernyő bug alatt azt érted, hogy olyan, mintha valaki össze-vissza tapicskolná a kijelzőt, miközben csak egy helyre koppintasz, akkor az nem teljesen új dolog. Legalábbis nálam gyári ROM-nál is jelentkezett, viszont csak akkor, amikor grandparentéknál töltöttem a laptopomról.

    Az ébresztés sem új, én külön ébresztős telefont tartok (a régi Zylo-m), mert már a Mini (ST15) sem ébresztett normálisan, és ez sem. Mindkét okostelefon miatt volt már, hogy elaludtam, szóval nem bízok meg bennük.

    Olyan buggal nem találkoztál, hogy eltűnik a háttér? Néztem egy videót, azt mondta a srác, hogy van egy ilyen hiba. A videóban beállít egy random hátteret, de kicsivel később csak nagy feketeség van a helyén.
    - - - - - - - - - - -
    Más: Amúgy próbáltam felrakni egy JB ROM-ot, de a fastboot-nál mindig megakadtam. Rádugom a telefont, szépen világít lilán a LED, de kis idő után átvált pirosra és megszakad a kapcsolat. Valószínűleg nem a csatlakozás a ludas, mert amúgy amikor médiafájlokat küldök rá USB-n keresztül (MSC módban), akkor nincs vele semmi baj. Csak akkor nem tudom mi lehet a probléma, mert fent van a gépen a PC Companion és az Update Service is.

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák