Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Bkrisz9 #6828 üzenetére

    Vagy a 30 fokozatos hangerő babrált be neki, azt lehet nem írtam eddig. Még az újraindítás előtt telepítettem CWM-ből az ICS-es verziót. (azóta már újraraktam)
    - - - - - - - - - - - - - -
    Én azért nem adom fel a modolást, lehet, hogy csak a fenti mod volt a hiba. Egyébként az album alkalmazással mit lehet kezdeni a lecserélésén kívül, ha videónézés közben úgy feltolja a videó képét fekvő üzemmódban, hogy csak az alsó ~80 pixel látszik belőle?
    - - - - - - - - - - - - - -
    2 érdekesség a Sola-ról:

    1. Tudta ez előtt valaki, hogy bizonyos esetekben a 3 érintőgomb az érintőképernyő folytatásaként működik? Jó példa erre, amikor tekerem a zenét Walkman-ben a csúszkán, és kihúzom az ujjam (anélkül, hogy felengedném a kijelzőről) a három érintőgombra. Ekkor nyugodtan folytathatom a tekerést, inaktívra váltanak az érintőbillentyűk. Ez akkor nagyon hasznos, amikor játszik az ember és véletlenül kicsúszik a keze a kijelzőről. Ez esetben sem dob ki a kezdőképernyőre (ha pl a Home gombra nyomok rá), hanem ugyan úgy folytatódik a játék, mintha misem történt volna.
    Kipróbáltuk, osztálytársam J-jén is működik.

    2. Annak idején még stock ICS-en beállítottam sms jelző hangnak zoidberget. Többszöri újratelepítés, factory reset, cache és dalvik cache wipe után még mindig ott van az alapértelmezett értesítési hangok között. :DDD Ezt el nem tudom képzelni, hogy hozta össze a telefon.

    Egy kis OFF:
    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a google mostanában nagyon erősen súrolja a pofátlan szintet. Nem elég, hogy az Anrdoid oprendszert telerakják teljesen fölösleges alkalmazásokkal, amiket az ember soha sem használ (Google+, Google szolgáltatások [a youtube nem megy néküle], GMail), rengeteg RAM-ot zabálnak és még letörölni sem lehet őket root jogok nélkül, de most még tettek rá egy lapáttal és a Youtube-ot is össze akarják kapcsolni a Google+-al. Nekem van már egy account-om, de azt nem akarom hozzákapcsolni a YT-hoz, ne lássák a teljes nevem. Olyan nagy dolog lenne elfogadni, hogy az embereket nem érdekli a G+? Egyes felhasználók már ilyeneket kommentelgetnek.

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák