- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
bozsozso #17901 üzenetére
Tévedsz egyrészében.
messege Skype, WiFi Analizer, remote, játék, GPS, stb. ez mind kérhet hálózati jogot, és egyéb periféria hozzáférést.
Ami egyenlő a proci pörgetés, akku merüléssel.
Kellene monitirozó ami megmutatja ki tartja ébren, vagy használja.(#17902) lacy027
Nálam a gyári Album app van fenn és ilyen soha nem volt.
Az volt, hogy nem mutatta, de gyorsan orvosolható volt egy LOST.DIR mappával és App adatok törlésével. -
NY_A
őstag
-
hatter
tag
válasz
Newlachka #17857 üzenetére
szo szo.. igen, album hiba plusz az hogy képernyő feloldásnál nem írja csak kb az első 4 képernyő feloldásnál hogy "húzza le vagy fel a feloldáshoz" akkor az hogy sokszor késve fotóz... igazából a memória hiba felirat jobban aggaszt, lehet el kéne mennem velem egy szervízbe.... (4hónapos) vagy leformázni windows alól a belső memóriát....
-
Newlachka
őstag
sus-al tettem fel,és olyan gondom lenne,hogy az albumba nem jelennek meg a fényképeim..egyse... tudna valaki segíteni?
lostdir mappa törlése nem jött be -
dajkapeter
senior tag
Yesss!
Megtörtént az első komoly lefagyás a vason... A kamerát használva, dokumentumok fotózása közben a 4. képnél mikor vittem a kamerát (és vele a telefont, vagy fordítva) a dokumentum fölé, akkor befagyott. Totálisan, eleinte a hangerő + kikapcsoló gomb sem segítette... Majd kb. 25 másodpercen keresztül nyomva tartott bekapcsológomb (ha egyáltalán ettől) után újraindult. Azóta működik a rendszer.
Még egy bug. Az albumba nagy ritkán mikor belépek, akkor a fenti aktív szöveg zavaros és nem is látszik. Eddig 2 alkalommal fordult elő, restart után jó volt.
Más:
Miért csak töltőre dugva fordul el a főképernyő és a menü? Bár kicsit torz így, de legalább nem fekete mint ICS alatt...
-
gerii
addikt
másik hiba:
telefonnal felvett videó Albumban való nézése közben a hangerő módosítás kis csúszkája nem mozog, hanem befagy a kezdőértéken.... -
TGa
tag
Négy nap JB után az albumból eltűnt minden képem, képtáram, az online-t sem látja. Szerencsére a fájlok megvanak, csak tök üres az album. A fényképező rendben készíti a képeket és ott meg is nézhető.
Ötlet? -
Telomanikus
senior tag
Na nekem nagyon tetszik a JB. Egy nekem fontos, de amúgy apróság pl, hogy rendesen működik Instagram beépített kamerája.
A témák is nagyon tetszenek. Az Album(Galéria) is jobban tetszik így. A kezdőképernyők száma tetszés szerint állítható. stb. Nekem bejön egyenlőre!
-
Hubzsi
tag
Sziasztok!
JB alatt kimaradt az albumból a "lejátszás eszközön" pont?
Tettem fel egy iMediaShare - t, de ezt a funkciót az ICS alapból tudta.
-
roland091
senior tag
ez érdekes az album nem jeleníti meg a képeket :////
-
Dany007
veterán
válasz
#63068790 #16842 üzenetére
Hát ez szomorú. Nekem valamilyen szinten az a bizonyos mozgó háttér adta el a telefont. .)
Asszem sejtem mire gondolsz enyhe késlekedés alatt. Én ICS alatt tapasztaltam ilyet. Plusz ICS alatt kicsit akadt az Album app is. No meg a Cosmic Flow... Ezért én gyorsan visszaraktam a gyári GB-t. Ott minden "tökéletes".
Az akksi most nekem is pont úgy van, mint neked. 1-1,5 nap simán. 2 nap ha kicsit takarékoskodok és odafigyelek.Hát kíváncsi leszek a JB-re. Hivatalos T-set nem fogom megvárni. Ha lesz kis időm felrakom a letölthetőt Flashtoollal vagy megnézem a SUS mit ad ki...
De ha nem fog tetszeni vagy kis akadást tapasztalok asszem gondolkodás nélkül visszarakom a GB-t.Mindenesetre köszönöm az infót!
-
NY_A
őstag
Nekem most valamiért eltűntek a képek az albumból JB alatt. Csak feketeséget látok. Fájlkezelővel megtudom őket nyitni, de az albumban semmi sincs. Most mi a tököm van, hozzá sem nyúltam.
-
darvinya
titán
válasz
Newlachka #16113 üzenetére
Más kicsivel drasztikusabb eljárás, de mindent végig kell csinálni.
1. Music>Együttes név>Album>xxxxx.mp3
2. Alkalmazások-Mind(fül)-Zenelejátszó-Adatok törlése
3. Belsőtároló-Android-data- com.android.providers.media-albumthumbs mappát törölni
4. LOST.DIR mappát törölni
5. Restart telo
6. megvárni míg rendesen feláll -
DaDa
senior tag
-
darvinya
titán
Csak 1 Kérdés.
Ha már mp3-ozol akkor miért nem rakod rendbe a Mp3 IDTag-jait?
Mert akkor rendesen látná és több mindent mutatna, mint a szimpla file név. (pl: album borító, évszám, zeneszerző, műfaj, stb.)Erre a legegyszerűbb program a Mp3Tag editor.
-
100kg
tag
válasz
dajkapeter #12840 üzenetére
Megnéznéd azért hogy ugyan azt a képet ami a háttered megnézed az albumban majd egyből kilépsz az asztalra és akkor nem veszel észre különbséget?
-
100kg
tag
Azt észre vettétek, hogy ha az albumba megnézek egy képet és azt beállítom háttérnek akkor jóval fakóbb lesz a kép amikor háttérként szerepel? Erre nincs vmi megoldás?
-
d3kk
senior tag
válasz
atika88 #12567 üzenetére
Remélem tudtam segíteni!
Ha ezzel nem megy akkor még próbáld meg bezárni az album appot (task managerben /Home gomb hosszan lenyom/) És nyisd meg újra..
más:
Még mindig várom a lehetőséget a Google maps lecserélésére. (offline map mégjobb lenne) csak tudnám mi akarja állandó jelleggel használni azt..
-
atika88
senior tag
Kedves Mindenki!
Nálatok csinálja azt a P-tek, ha saját magatok tesztek fotókat a Dowload vagy Images vagy bármilyen mappába: akkor a rendszer Album app-ja azt nem jeleníti meg? és használni sem tudom így gyakorlatilag semmire sem...csak fájlkezelőben látom, ennyi.
De amint elküldöm magamnak a telefonról Magamnak emailben és onnan letöltöm a képet (a Download mappába alapértelmezetten) akkor már már látja a az Album app :/
Ötletek, miért lehet ez? -
s4tch
veterán
Kb. egy hete használom ezt a ROM-ot:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2022536Alapvetően ez is a gyári fw-re épül, nagyon gyors és stabil, az akksi jobban bírja. Más album, videólejátszó, felül gyorskapcsolók, működő "restart to cwm" opció, cybershot kamera sw, és végletekig ki van pucolva. Zsír.
-
DaDa
senior tag
Üdvözlök mindenkit! Karira kaptam egy Xperia P-t és lenne egy kérdésem. Mind a gyári walkman mind az album progi folyamatosan benyomja a nem oda illő képeket, hangokat. Megjegyzem, hogy nem vagyok kezdő androidos és végigolvastam mindent, de nem találtam megoldást. SZóval a baj az, hogy hiába teszem be a .nomedia "file-t" a könyvtárakba akkor is ott van a lejátszóba. Hogy tudom újra indexelni a könyvtárakat? Próbáltam már cashe-t törölni, újraindítani, még a nomedia appot is leszedtem, hátha az én file-ommal van a baj. Semmi eredmény. Ott van 160 apró kis wav meg minden. Megnéztem és ezeket az sdcard-ról szedi nem a belső memóriáról. El tudom ezeket tüntetni? Másnak is volt ilyen problémája?
Köszönöm előre is a megoldásokat.
Boldog karácsonyt!
-
neorow1
aktív tag
válasz
atika88 #9202 üzenetére
Na meg is van a megoldás:
Beállítások menü, Fiókok/szinkronizálás
Ki kell törölni az összes szinkron accountot, csak az alap Google-s maradjon.
Be kell menni az Albumba, onnan feltölteni egy képet Picasa-ra
Végül vissza kell rakni a korábban törölt fiókokat, innentől működni fog a Picasa.
-
atika88
senior tag
Hát ez kellemetlen hír :S
És ezzel lehet automatikus szinkront beállítani? Értem azt hogyha új képet lövök kamerával pl, akkor azt alapból ugye teszi albumba, de egyből szinkronizálja fel a picasa albumomba is???? köszi a segítséged! -
atika88
senior tag
Üdv! A problémám következő és kíváncsi vagyok, hogy nálatok is előfordul-e!
A telefonnal a gmailemen keresztül szinkronizálom a picasa fényképeimet, ellenben, ha az általam telefonon tárolt képeket fel akarom tölteni a albumból a picasa webalbumába akkor hibát dob ki: Failed to Retrieve Account Information! Sőt amikor feltölteném már albumot sem tudok kiválasztani, hogy hova tegye, semmit sem csinál...ellenben minden más szinkronizálás (naptár, email, kontaktok stb.) kiválóan működik!
Ötlet(ek) ? -
Imike20
senior tag
Sziasztok! Miért van az hogy a file manager-be megkeresem amit felmásoltam vidit! media/video könyvtár amit létrehoztam és klikk a vidire és már indul is! De ha az albumba megyek bele ott meg azt írja ki a video nem játszható le!
-
Minima
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem t-mob.nál egy ilyen telefont és alapvetően nagyon tetszik, de rögtön problémám is adódott.
A telefonon felajánlott frissítést most töltöttem csak le és ezt követően több dolog nem működött rendesen (pl. nem látszottak a képeim az Albumban/Galériában). A Sony Companionnal "tovább" frissítettettem és ez nagyjából megoldott mindent, kivéve egy dolgot, azóta sem tudom használni a kínai/japán szövegbevitelt, ami korábban gond nélkül ment és nekem nagyon fontos lenne.
Előzőleg ha a szövegbeviteli mezőt hosszabban megnyomtam előjött egy menü, amiben választható volt a beviteli módszer (nem a beviteli nyelv) és ezen belül az Xperia kínai és japán billentyűzete, ill. itt volt még más, letöltött nyelv is. És ez most sehol nem jön elő.Találkoztatok már ezzel? Ez az első anroidom, egyáltalán nem értek hozzá, ezért nagyon köszönöm, ha valaki válaszol!
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Valaki próbálta már a "Lejátszás Eszközön funkciót" Smart Tv-n?
Van egy Lg Lm620S Smart Tv-m, bemegyek az albumba kiválasztok egy képet majd rányomok a lejátszás eszközön-re, látom is a Tv-t lenyomok és utána annyit ír csak ki, hogy müködési hiba.
Valakinek valami tipp? (Youtube alkalmazáson belül is van ilyen funkció, azzal megy, de egyszerűen képet nem tudok megosztani.) -
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
ICS-ben hogy lehet az "Album" alkalmazás alapértelmezéseit törölni, hogy pl. a kapcsolat képek illetve háttérképek vágását ne automatikusan ezzel az alkalmazással indítsa el, hanem mondjuk egy utólag feltelepített QuickPic alkalmazással?
Amivel eddig próbálkoztam:
-QuickPic törlése, és újra feltelepítése, hátha újrakérdez a használandó alkalmazást illetően
-Beállítások - Alkalmazások - Mind - Album: "alapértékek törlése gomb" nem használható (szürke)
Előre is köszi,
W -
wattafaka
senior tag
Sziasztok.
ICS-ben hogy lehet az "Album" alkalmazás alapértelmezéseit törölni, hogy pl. a kapcsolat képek illetve háttérképek vágását ne automatikusan ezzel az alkalmazással indítsa el, hanem mondjuk egy utólag feltelepített QuickPic alkalmazással?
Amivel eddig próbálkoztam:
-QuickPic törlése, és újra feltelepítése, hátha újrakérdez a használandó alkalmazást illetően
-Beállítások - Alkalmazások - Mind - Album: "alapértékek törlése gomb" nem használható (szürke)
Előre is köszi,
W -
Lylony
csendes tag
Sziasztok!
Adódott egy kis problémám, az xperia p-men csináltam egy szoftverfrissítést, amit a telo ajánlott fel (sztem ICS,de nem vok egy nagy telefon guru) és vmi oknál fogva az album és a filmek( amelyek ugye,alapból a telon vannak) nem működnek! Nem tudom megnyitni a képeket! Fekete lesz a háttér és 2 mp múlva kilép! Valakinek vmilyen ötlet??
Nagyon örülnék neki, ha tudna vki segíteni,mert nem szeretném BP-re postázni a telom!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget! -
somadog
tag
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy van egy olyan funkció Album - online hogy a Picasa képeimet megjelenítené. De hiába állítom be hogy sync-ja de jelennek meg. Valaki ezt tudja használni?
Köszönöm
Cs -
Dany007
veterán
A gyári cosmic flow élő háttér itt is akad? Illetve T-s ICS alatt is beakasztja a menüt?
Valamint a gyári Album app milyen? Nekem az is akadozott akkor mikor teljes képernyős nézetben lapoztam a képek között. Ezt kipróbálja valaki? Thx.Lehet én csesztem el a múltkor mert nem csináltam gyári visszaállítást... =/
-
Dany007
veterán
válasz
leviske #6249 üzenetére
Akkor meséljetek milyen a T-s ICS? Más mint a gyári? A plusz t-s appokon kívül persze..
A gyári Cosmic flow nevű élő hátteret kipróbáljátok T-s ICS alatt is akad? Album appot is próbáljátok már ki... : ) Nekem nem jött be a teljes képernyős képek váltogatása..."hogy mikor próbáltam az f-secur-t belőni és küldött sms-t, leállt az üzenetkezelő. "
Mi az az f-secur? Illetve sejtem mi az, de nemtudom minek?
Amikor a gyári ICS-t tettem fel, nekem nem volt gond az üzenetekkel (sms). És most sincs GB alatt. Ma is kaptam párat. -
Dany007
veterán
válasz
Dany007 #5522 üzenetére
Jó, most próbáltam többször is a cégnél. Elmentem meg visszajöttem és csatlakozott a wifire magától.
Lehet be kell járatni... nem tudom.
De a GPS is ilyen volt az elején... Az első pár alkalommal alig akart műholdat találni, most meg már pár másodperc megint. Ma volt lehetőségem kipróbálni a navigációt is. Fa...a. Az új zenelejátszó is komoly.
Már csak az új album akadással kell megbékélnem.
Meg mintha a beállításokon belül mászkálva kicsit lassabban hozná be az ablakokat... Ez még furcsa. De ez sem akadás, egyszerűen mintha valami ilyen effekt lenne, hogy késlelteti kicsit. -
Dany007
veterán
válasz
darvinya #5520 üzenetére
"ICS előtt csináltál gyári visszaállítást?
Ajánlott"Nem, nem írták az első hsz-ben.
"WiFi jelszóban csak angol ábc legyen.
Mikor talált hálózatot lehúzó sáv és ott tapp a további beállítások és lehet jobban finomítani."Amivel próbálkoztam abban konkrétan csak számok vannak benne. Sokadikra azért felmászik magától is.
További beállításokban dhcp-t meg ilyesmit lehet állítani. De nem jelent meg értesítés a lehúzható sávban. Pedig be van kapcsolva h értesítsen nyílt wifi esetén. Mondjuk ez nem nyílt persze."Képernyő kikapcsoláskor a WiFi nem menjen alvó módba a WiFi menü speciális és alvó menü és soha(nagyobb…)_ra kell állítani."
Igen, beállítottam hogy ne lője ki a wifit.
"Galéria app-t vagy Album app-t használod?"
Album appot, itt ICS-ben nem is találtam olyat, hogy galéria.
De ez a quicpic jónak tűnik. -
darvinya
titán
válasz
Dany007 #5518 üzenetére
ICS előtt csináltál gyári visszaállítást?
AjánlottWiFi jelszóban csak angol ábc legyen.
Mikor talált hálózatot lehúzó sáv és ott tapp a további beállítások és lehet jobban finomítani.
Képernyő kikapcsoláskor a WiFi nem menjen alvó módba a WiFi menü speciális és alvó menü és soha(nagyobb…)_ra kell állítani.Galéria app-t vagy Album app-t használod?
A net lejön, ha Xperia menü net és mms beállítások lekérése.
-
Dany007
veterán
válasz
Ferenczi Áko #5513 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy nem jó. Én egyelőre nem sok olyan dolgot találtam benne ami annyival jobb lenne, mint 2.3.7-en. Persze, azért van pár apróság. Az appok letiltása pl teljesen jó.
Sokat javított az idegzetemen.
Aztán az újfajta album is egész cool. Plusz az a multitasking rész, mikor hosszan kell nyomni a home gombot és akkor a futó alkalmazásokat ki lehet csúsztatni (bezárni) balra-jobbra. A "beállítások" rész is sokkal jobb lett. Átláthatóbb, és több funkció is elérhető. Pl van alapból adatforgalom számlálás. És ott külön be is lehet állítani melyik app használhassa csak a 3G-t. A gps is rendben van amúgy, csak én h...je elfelejtettem beállítani a 3G-t. Itt ugye már nincs alapból szolgáltatói beállítás. Ezért hiába engedélyeztem az adatkapcsolatot nem volt semmi. Na aztán 3G-vel már gyorsan talált műholdat.
Szóval ez így tényleg tök jó.Viszont röhej, hogy a gyári Sony-s élő háttérkép beakasztja a menüt. Szintén röhej, hogy a gyári albumban a képek fektetett módban történő lapozása szintén beakad. Ellenben az a Quicpic programmal simán megy.
Aztán, most ami engem leginkább zavar, hogy a wifi nem nagyon akar csatlakozni - magától(!) - a már ismert hálózatokhoz. Tegnap éjjel még próbálgattam... 2-3x kikapcs-elindít a wifi és akkor egyszer biztos felkapcsolódik magától, de ez az életben nem megoldás. Mikor beérek a céghez nekem kapcsolódjon magától a wifi, ahogy mikor hazaérek akkor is. Ez mind apró szoftveres baki, amit szerintem a Sony vétett, mert attól még az ICS maga jó.
Egy ideig el leszek vele, de őszintén remélem, hogy vissza lehet rakni a 2.3.7-et ha mégse békülnék ki a rendszerrel. Remélem olyan egyszerűen vissza lehet rakni, mint ahogy az ICS-t fel. -
Dany007
veterán
Frankó! Le is szedtem!
Egyetlen gondja, hogy nincs "lejátszás eszközön", vagyis nem tudom közvetlenül onnan kiküdni a Tv-re a képet. De mindegy, mert erre meg jó a gyári album.
Tényleg jobban néz ki, és smoothabbul is megy. : )Még egy fontos kérdésem had legyen. Azt hogy állítom be, hogy az ismert és nyilt wifikre automatikusan kapcsolódjon? Röhej, de ha kilövöm a wifi-t majd újra be, akkor cseszik kapcsolódni az itthoni wifihez... :S Úgy kell kézzel kapcsolódnom.
-
Dany007
veterán
Nem, de akkor kipróbálom. Végülis talált GPS-t. Csak igen nyögvenyelősen. Lehet az a megoldás segít ami abban a hsz-ben írtak. Van benne logika.
Bár 2.3.7-en a kezdeti nehézségek ellenére, aztán már 3mp alatt talált jelet.Más. Nektek nem furcsa ez az új ICS-es képnézegető, az album? Kajak jólnéz ki az albumnézet. De amikor 1-1 képet próbálok "lapozni" akkor olyan furcsa akadás szerű képbehúzási effekt van. Olyan furcsa, mintha direkt egy effekt lenne, de mégis úgy néz ki, mintha akadna... :S 2.3.7-en full folyamatos volt... Most meg szinte zavarja a szememet a képek lapozása. (és csak fektetett nézetben ilyen)
-
Dany007
veterán
válasz
rObika8802 #5493 üzenetére
Látod ez jó kérdés... Egyelőre csak üres képernyőn igen. Majd kipróbálom.
És így tényleg belaggol a cosmic flow... :S
Meg úgy egy kicsit az egész menüt nyögve-nyelősnek érzem... :S Furcsa... Remélem nem marad ilyen. A 2.3.7 nagyon smouth volt. Ez most elsőre furcsa kicsit.
Viszont az új "Album" nagyon bejövős! -
istika
tag
Sziasztok. Tudja valaki hogy lehet hatterkepet beallitani anelkul hogy meg kéne vagni a kepet, vagyis h azt tegye be kepnek es ugy ahogy azt az albumban mutatja? Van erre vlmi aplikacio vagy progi? Ha igen, honnet lehet leszedni?Köszi
-
_Dumber_
őstag
Ha hosszasan nem is írok, de röviden pár dolog:
Még nincs hivatalos T-s ICS. Ezért nincs telepítési útmutató. Meg azért sincs, mert ami képes telepíteni (pl PCC- amit a telefon automatikusan feltelepít amikor csatlakoztatod a géphez USB-n), az lépésről lépésre végigvisz a telepítési folyamaton.
Hivatalos független, de nem T-s ICS felvarázslása meg az első hozzászólásban le van írva.
Használat közben:
Összességében gyorsabb lett mint a GB volt.
Pl album megnyitása. (Ugyanakkor a gyári ICS album helyett és a GB -ben már megismertet használom. Nem töröltem a régit, hanem mellé telepítettem, és azt adtam meg alapértelmezettnek. Én nem rootoltam ) Nem azért mert lassúnak találtam, hanem mert az jobban tetszik.
Gyári Home lecserélve HOLO launcher-re.
Gyári háttér lecserélve másra.
Gyári böngésző helyett Dolphin mini (tökéletesen elég, és gyors is)Ezzel a configgal nekem sehol sem laggol !
-
rbalint88
addikt
nagyon nem bonyolódnék bele.
egy helyen akad, amikor arra a képernyőre megyek, ahol az agenda widget van 4x4es méretben és épp szinkronizál, a következő oldalon meg a jutyúb van meg 8 ikon.
főképernyőn óra, gyári időjárás, erőforrások (2x1, rányomva felbukkanós), másik irányba csak ikonok, illetve keresés, balra az utolsó oldal üres.
fényképek szerintem jók, pillanatot megörökíteni tökéletes, nem kell tőle dslr minőséget várni, de hozza a kötelezőt (sensation után külön felüdülés, csak a manuálisan kapcsolgatható hdr-t hiányolom). galéria átneveződött albumra, bővült a funkcionalitás is, valamit sokkal gyorsabb lett, most próbáltam és nem volt semmi akadás benne.
használatról: mobilnet, wifi mindig bekapcsolva, kijelző automatikus fényes, folyamatos szinkronizáció, bővített készenlét bekapcsolva.
ha nem baszogatja az ember állandóan, akkor két napot elmegy simán, ha sokat használod, le lehet meríteni egy nap alatt.
még mindig nem tudok olyan telefont mondani, amit megvennék ehelyett. képet nem tudok beszúrni, mert túl nagy, de ha visszakeresel a hozzászólásaim között, töltöttem már fel képet és azok GB alatt készültek, borús időben.Dany007: nem kell hozzá olyan kategória, elég egy Lumia 800 is
-
t-rac
senior tag
Üdv!
Tegnap gazdagabb lettem egy ilyen telefonnal. Maximálisan elégedett vagyok vele, nem bántam meg, hogy ezt választottam a Motorola Atrix 2 helyett.
Eddig Maemo-t, Symbian-t és Badát használtam, ez az első Android telefonom. Van pár dolog, amiben segítséget kérnék a tapasztaltabb userektől.1. Először is, tudnátok mondani olyan zenelejátszó progit, ami mappák szerint is tud lejátszani és nem csak album-előadó-playlist stb?
2. Hogyan tudom beállítani (android 4.0.4.) hogy ne 5 asztal legyen ahova a widgeteket pakolom, hanem 3?
3. Nagyon idegesítenek a reklámok a free appokban... Van olyan free file manager, amiben nincs reklámsáv alul?
4. Van valami gyorsabb megoldás az ablakok, programok bezárására annál, hogy nyomok egy menüt vagy egy visszát, majd a futó alkalmazásoknál kihúzom oldalra?
Bocs az amatőr kérdésekért, még kezdő vagyok
-
somadog
tag
Köszönöm a segítséget a root sikerült.
a 2. kérdésemre tudja valaki a megoldás vagy van tapasztalata?
"Lenne egy másik kérdésem, valaki használja a picasa alkalmazást a telcsin, vagyis nem külső eszközzel csat. az albumához hanem a telcsi saját bővítményével (album-online fényképek menü pont alatt ICS-ről van szó)"
köszönöm
-
somadog
tag
A root sikerült!
Lenne egy másik kérdésem, valaki használja a picasa alkalmazást a telcsin, vagyis nem külső eszközzel csat. az albumához hanem a telcsi saját bővítményével (album-online fényképek menü pont alatt ICS-ről van szó)
Köszönöm
-
darvinya
titán
válasz
Bitpalace #3143 üzenetére
Általában akkor van azonos képek, ha ugyanaz az albumcíme.
A külső progi nem jó, mert nem mindegyik építi bele a mp3 file-ba, csak csinál egy album borító mappát és egy hivatkozást.
Ugyan ilyen a gyári is, de akkor jól fogja megjeleníteni, ha különböző az albumcíme.kapi.L
Xperia menüben a kapcsolódás alatt hívd le a beállítást.
Ha ekkor sem megy akkor leírom a kézit. -
Knight666
aktív tag
-
atenza
senior tag
A gyári music player-hez nincs olyan kiegészítő ami a lockscreenen kirakja az album képét meg esetleg az időt is nagyban?
-
TomWexX
addikt
Itt hogyan lehet albumot eltüntetni a galériából? Mert ha jól emlékszem samunál ha bemásolsz egy .nomedia fájlt az érintett mappába, akkor az nem jelenik meg a galériában. Ez itt nem működik.
(#950) bdani94: 3000HUF körül van a csere.
-
skul0
aktív tag
válasz
ntomi0730 #527 üzenetére
Amit én próbáltam a mediaba, az bizony akadt. De ez egy kiállított darab volt, szóval elhiszem, hogy egy nem agyonnyomkodott darab nem akad.
Fura volt látni, hogy a szabad RAM kb 550 mega volt, nekem alapból ennyi van benne, kicsit szokatlan volt. Viszont futott egy csomó felesleges dolog, azt is láttam.
Ami még marha jó volt, szoftveres részről, az a zenelejátszó, azon belül pedig az album adatainak szerkesztése. Hatalmas pirospont érte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest