Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sir fg

    aktív tag

    válasz Mucsi14 #3046 üzenetére

    Konkrétan milyen wifi-s csatlakozásra gondolsz, amit kivettek? A wifi hotspot funkciót, amivel a mobilnetet lehetett wifin megosztani? Mert az gáz, de máshol is olvastam... Viszont szerintem tök megbízható volt, mondjuk ritkán használtam. (Hátha esetleg későbbi frissítésben, esetleg új kernellel ez is menni fog újra.)
    Vagy fájlmásolásra, szinkronizációra szolgáló kapcsolatra gondolsz? Pl. csatlakozás a PC Companionhoz vezeték nélkül? Az szerencsére kiváltható mással, pl. MyPhoneExplorer.

    Kérdés (mindenkihez): ha felrakom a Nordic ICS-t, akkor ugye onnantól kezdve a telefonomon más régiós szoftver lesz. Ezt azt is jelenti, hogy onnantól kezdve úgy kapom a frissítéseket (ha még lesznek...), mint a skandinávok?
    Ezt azért kérdezem, mert kifejezetten előny lenne. Azt olvastam, hogy abba a régióba adják ki az "eredeti", módosítások nélküli firmware-t, ehhez képest kerülnek bele különféle régió- és szolgáltatóspecifikus korlátozások a más kiadásokba. (Bár szvsz a kártyafüggetlen Central Europe változatban sem lehet sok funkciócsökkenés, pl. ebben is lehet csendben fotózni). További kellemes előnye ennek, hogy ott jelennek meg legkorábban a frissítések (állítólag 2.3.4 is előbb volt ott 1 hónappal).

    További kérdés expert-eknek:
    Mi a különbség a telefon hátuljára ragasztott sales item (SI) szám és a szoftver termékazonosítója között? Csak mert mind a kettő egy nagyon hasonló szám, de nem egyezik.
    Pl. nekem a
    SI: 1252-4359
    Product: ST18i_1252-5335
    (Az utóbbit különféle appokkal lehet kiolvasni, pl. Elixir vagy Android System Info).
    Azt várnám, hogy a 2×4 jegyű kód megegyezik, de nem. Talán nincs jelentősége, viszont kíváncsi vagyok, mi mit jelent :).

    Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock

Új hozzászólás Aktív témák