Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benfolds

    őstag

    válasz tomy86 #14217 üzenetére

    köszi, már töröltem is. előtte töröltem még pár dolgot, de csak fb-s szarságokat meg...nem tudom már mit, de olyat biztos nem, amiben nem voltam biztos, hogy törölhető. a gmail viszont nem értesít sem a korábbi play szolgáltatásokkal, se a legújabbal (amit a hangouts miatt voltam kénytelen feltenni), se systemen, se datán, se sd-n. (nem csak áthelyeztem az appot, hanem töröltem és újratelepítettem mindig) feltettem a legújabb gmailt, az hol értesített, hol nem. (amúgy okádék, lassú és a levelek is nehezebben áttekinthetők, mint a 4.3.1-es verzión, amit használok.) nem tudom hol csesztem el. mielőtt elkezdtem volna pakolgatni, kiválóan működött, mindig értesített azonnal.

    jó lenne egy kisebb és kevésbé erőforrászabáló play szolgáltatásokkal megúszni, de nem tudom melyik a legrégebbi verzió, amivel működik az új hangouts és a youtube (meg gondolom a gmailhez is kell).
    amúgy a hangouts is elég lassú, plusz nem látom, hogy ki online. ehhez kellett a +12 mega jó kis talkhoz képest? kiakasztó...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák