Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benfolds

    őstag

    válasz tomy86 #13525 üzenetére

    igen, tényleg így volt. amilyen naiv vagyok, először azt reméltem, hogy a csábos nézés a személyemnek szól (jézusom :D) aztán lassan leesett, hogy itt csak eladni szeretnének. és tényleg mindent meg is tett a csaj ezért, viszont akadt pár kérdés, amire nem ismerte a választ, és néhány probléma, amire nem tudta a megoldást. ettől függetlenül fejlődünk szerintem, ha már annyit sikerül elérnie egy szolgáltatásnak, hogy az ügyfél jól érezze magát, amíg az ügyét intézik. :)
    másik meglepetés: a vodafonnak jobb csomagjai vannak most, mint a telenornak (vagy legalábbis abban a kategóriában jobbak, amelyik muteromnak érdekes lehet).
    voda: 100 perc bármilyen irányba 3200 ft <--> telenor: 3200 ft-ért 80 perc (32/perc hálózaton belül, 36/perc hálózaton kívül). mobilkeret kb ugyanannyi mindegyik csomagnál. én úgy emlékszem, hogy hagyományosan a telenornál szoktak a legjobb tarifák lenni. mondjuk a telefonok árát nem vetettem össze. a vodafonnál lehet követni online, hogy az aktuális ciklusban hány percet/forintot beszéltél el?

Új hozzászólás Aktív témák