Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    Kicsit lemaradtam. Van néhány kérdésem:
    - 2.3.4 alatt is megmaradt a cirip, ugye?
    - Javult a kamera minősége az új verzióval?
    - Van arra lehetőség, hogy a kapcsolatokat vezetéknév szerint rendezze? A régi telómban úgy volt beírogatva, az tudta úgy rendezni, most meg összevissza vannak a nevek. Ha már lokalizált verzió (T-s), akkor miért nem tudtak belerakni egy ilyen egyszerű sorba rendezést? :W Vagy csak én vagyok láma, és nem találom?
    - Van valami értelmes e-mail kliens androidra? Én összetúrtam a marketet, de semmi használhatóra nem akadtam. A gyári még azt sem mutatja, hogy mekkora a letöltendő levél mérete, ami pedig fontos lenne az adat alapú mobilnetnél.
    - Ha wifivel akarok emilt küldeni, akkor mi legyen a kimenő szerver? A t-emailes nyilván nem fog működni, pláne, hogy Bazsó-Winkler netem van otthon. De a városban meg más, szóval...
    - A galériában valahol meg tudom nézni a képek részletes infóját? Az "Adatok" opcióra nem írja pl a felbontást sem. Arról, hogy az exif infókat látom, ne is álmodjak? :)
    - És egy költői kérdés: Miért cserélték le a képernyőlezárás animációját???? Tök buli volt a "régi tévé" dizájn.

    Amúgy az USB fedéllel nekem sincs gondom, még körömvágás után sem.
    A kártyára nekem azt írja, hogy vfat fájlrendszer. Az milyen, mit tud? Csomagból a telefonba tettem először, az formázta be magának.

    Köszi a válaszokat, és a megértést, ha balgaságokat kérdeztem. :)

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák