nem is kérdeztem még: milyen az 1Ghz vel a tempó 
Nokia Lumia 610 Windows® Phone 7.8 & sᴧᴍsᴜɴɢ RV 509 Windows® 8 Enterprise x64
nem is kérdeztem még: milyen az 1Ghz vel a tempó 

Jó de hát láttad az írásom-600MHz vs. 1GHz.
Quadrant,AnTuTu stb.
Elindult egy új magyar közösségi oldal,próbáld ki!!! --->http://kokuszdio.hu/

Üdv ismét! Kérem, valaki magyarázza el nekem, hogy lehetséges az, hogy 100%-ra töltött aksi fél óra alatt 10-20%-ot merül úgy, hogy adatforgalmat tiltottam, felesleges programokat kiiktattam (pl: Task Killer), fényerőt felére vettem, SIM nem volt a mobilban, majd ezek után lehúztam töltőről és csak fél órával később nyúltam hozzá?! Eddig a max üzemidő 22 óra volt, akkor is, ha alig piszkáltam és mikor nem kellett, kikapcsoltam az adatforgalmat.

Lehet hogy pont a task killer okozza a gondot 
Kilő/ kilősz olyan programokat amik a rendszerhez kellenek, ezért azok újra indulnak, aztán megint kilövi...stb Ez nagyon eszi az akkut. Esetleg van valami program ami energiaszivattyúként működik.

Csak azt tudom én is mondani, amit Ricardo!
Ha task killer automatára van állítva, az is lehet gond, beállítástól függően!
Az a 22 óra üzemidő nagyon soványka, ha nincs olyan appod telepítve, ami beragadhatna és a háttérben zabálná az akksit. Esetleg próbáld meg, hogy leszedsz MINDEN utólag telepített alkalmazást ( tehát gyári állapotra állítod a telefont ) , és úgy nézd meg az üzemidőt! Én pl. nem kapcsolgatom ki az adatforgalmat sem, de így is elketyeg két napot a telefon....
A task killert meg szedd le, és NE is rakd vissza!
Ha így is gond van, akkor vissza kell vinni gariztatni....
Alcatel OT-995 ICS.

Nekem van rajta task killer ,de manuálisan lövi ki az appokat és így meló mellett elmegy normál használattal 3napot!!
(pedig maxx fényerő,van bennt zene ,kevés game,pár sms és pár hívás)(am azért van task killer ,mert tetszik az a kis android ikon az állapotsorban
)
Nálam az akksi jelesre vizsgázott!
[ Szerkesztve ]
>>ArSeNaL<>iPhone4S&3G&2G&iPod5G<>AlFA&HoNdA&SeAt<>InTeR<<

A "kiiktattam a Task Killert" alatt azt értettem, hogy töröltem. Valamint a fent vázolt eset előtt formáztam a minit, nem volt rajta semmi más, csak egy Astro. Kezdem azt hinni, hogy belenyúltam a szarba. És akkor a használhatatlan távoli képekről még nem is beszéltem, amiket 2 napja kezdett el produkálni. Előtte sem volt egy N8, de most...

Akkor valami nem stimmel. Párom minije nem produkál gyenge képeket (a fotós topicban van pár összehasonlítás az SGS-el), és átlagban két napot elgurul. Adatforgalom le van ugyan tiltva nála, de wifin netezik bőszen, és rengeteget játszik.

Nem tudom, de szerintem ez nem lehet user error, itt a technika mutat be bőszen a tulajnak... Rakok be keddi képeket ide, amint lesz normális netem.

ok, köszi 
ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

Az ígért képek: 1 - 2. Pedig stabilan tartottam (bringa kormányán ki volt támasztva), témafelismerő módban volt, képstabi be volt kapcsolva, optikát megtöröltem előtte. Bezzeg közelre...
[ Szerkesztve ]

Ez nem valami szoftveres vagy ccd panelhiba?

Ötletem sincs, de a képeknek gyakorlatilag alig van éles pontjuk, kivétel, amik 30 centin belül készülnek. Próbáltam a "folyamatos autofókusszal" is, ugye akkor ráfókuszál több pontra is (elvileg), de ugyanez a helyzet.
CCD? Ezekhez hülye vagyok, de mobilokban nem CMOS van? 
[ Szerkesztve ]

Nem jutott eszembe a CMOS kifejezés 
Mintha blur effektet rakna be pár résznél.
Tmobilos előfizetés miseknek mi a tapasztalata? Úgyértem mennyire különbözik egy függetlentöl? Gondolom tmobilos üdvözlőképernyő stb.
[ Szerkesztve ]

Semmilyen T-s módosítás nincs a szoftban, se pedig logó (dobozon sem). Az üdvözlőképernyő is gyári, Sony Ericssonos.
[ Szerkesztve ]

Akkor csak annyi a specialitása, hogy nem lehet vele normálisan fotózni! 

Meg gyorsabban merül, igen. 
Szerintem csak szokás szerint megint egy selejtet fogtam ki, nem mind ilyen.
...én is a selejt lehetőségre szavazok... Van ilyen. Próbáld meg gariztatni
megnéztem itt is, és más portálokon lőtt tesztképeket, és nem véltem felfedezni olyan mértékű hibákat, amit a tiéd produkál...
Ami meg a közeli jó képet illeti, leszűrhető, hogy nagy valószínűséggel lencsetag hiba állhat a háttérben...
[ Szerkesztve ]
SONY Xperia™ V & Xperia™ ray + LiveView™

Az lesz. Kijelző vibrálás + kamera + akku.
De előtte csinálok egy tesztet. Mindjárt lenullázom megint, feltöltöm, tiltok minden plusz dolgot, belerakok egy elfekvő SIM-et és hadd szóljon! Ha így sem bír 24 óránál többet, akkor megy vissza Rózsaszínékhez.
...vagy köss rá törésbiztosítást (amennyiben még lehet) és törd össze. Akkor újat kapsz 
(ha szívatnának a szervizeltetési procedúrával, vagy netán nem ismernék el a hiba létét, megéri az önrész (4500 HUF) kipengetése is)
[ Szerkesztve ]

Ezek a képek nagyon gyatrák.
A videó felvétel milyen?
[ Szerkesztve ]

Üdv mindenkinek.
Azért ez így nem teljesen igaz. Nálam a T-s szoftverben voltak T-s csengőhangok, hiányzott a gyári adatszámláló, a Wisepilot, A PlayNow meg egyéb ilyen apróságok. Most, hogy felraktam az új 2.3.4-et, megvan minden. Természetesen az új verzió újdonságain felül.
[ Szerkesztve ]

Helló! Igaz, tényleg, a T-s csengőhangot nem is figyeltem, mert az első pillanatban saját lett beállítva. Az adatfigyelő nálam is hiányzott, de nem tudtam, hogy a függetleneken biztosan rajta van-e gyárilag.
Ricardo: Videó az jó, bár lassan fókuszál és HD-ben szaggat kicsit.
mrlujoak: Igazából még ezek után sincs szívem összetörni, amúgy szeretem. Bár... gondolatban már megtapostam néhányszor.
[ Szerkesztve ]
Jó, akkor áztasd el... 
Egyébként ha ciciznek* a hibák elismerésével kapcsolatban reális esély ez van.
* kötözködnek, kekeckednek... 

Nekem is gyorsan merül.
Reggel 7-kor levettem a töltőről.
Futott egy GPS Tracker,ment a Go chat,Opera.
11:27 és az akku 16% 

No kérem, formáztam a cuccot, felraktam töltőre, 1,5 óra múlva indul a teszt.
Tessenek már drukkolni, hogy kibírjon nyúzás nélkül egy árva napot! 
dokee78: Tudom, hogy nem megnyugtató, de akkor már ketten vagyunk.
[ Szerkesztve ]

De ezeket úgyis fel lehet rakni a marketről. Akkor a tmobilosokora is megjelent a 2.3.4 vagy rootoltad?
dokee78: az nagyon durvaaa
[ Szerkesztve ]
Drukk, drukk... 

Nem jelent meg a T-s telókra szoft (még).
Nem kellett root-olni. hurikan útmutatóját követve, simán a FlashTool progival fel lehet telepíteni a gyári 2.3.4 Nordic ROM-ot a függő telókra is. Nálam pár perc alatt felment minden hiba nélkül. Teljesen hivatalos, hibamentes, gyári ROM, amibe nem turkált bele a T. Mindenki nyugodtan felrakhatja.

Hopp... Kint van a digitális óra widget a home képernyő közepén, mondom megnézem, hol tart a töltés, képernyőzárat feloldom, az óra háttere ott van, de maga az idő és a dátum meg eltűnt róla...
Kukába dobtam, felvettem újra, most meg jó...
[ Szerkesztve ]

Kár,hogy a Data.hu nem elérhető jelenleg.

Küldd már el a Flashtoolt,mert a Data.hu nem eléhető
Bukk900 te megcsináltaD?
[ Szerkesztve ]

Még nem, de meg fogom csinálni, ha tényleg még egy hónapot kellene várni a companionos frissítésre.

Mégis hogyan nyomjam a vissza gombot mikor itt nem hardveres gomb van.

Nyomd a hangerő le, vagy fel gombot és úgy dugd az usb-re, ekkor kellene a zöld lednek világítani.

Ha elfogadod a segítségemet, sehogy.
Én így csináltam:
- letöltöttem a ggsetup ( [link] ) nevű progit és felraktam a gépemre
- FlashTool-ban katt a flash-gombra
- amikor kéri, hogy csatlakoztasd a telót, megnyomod és nyomvatartod a Volume Down gombot, ezzel egyidejűleg pedig csatlakoztatod a telóhoz az USB kábelt
- ha az állapotjelző LED a teló tetején zöldre vált, engedd el a gombot
- a FlashTool felismeri a telót és elkezdi flash-elni

Meglett,kellett a ggsetup-2.2.0.10.exe
Lett egy ilyenem: ERROR - Error flashing. Aborted
[ Szerkesztve ]

Igen, ott van a flashtool drivers mappájában.

Flash előtt kell menteni adatokat, programokat, beállításokat, vagy megmarad minden?
Visszafelé is lehet flashelni verziószámban, ez akkor lesz aktuális, ha nem a nordic-os hanem a mostani generic global romot akarom majd használni, ha kijön végre.

Kész a Flash!
[ Szerkesztve ]

Gratulálok, akkor már tudsz válaszolni az előző kérdésem első felére! 
Magyar nyelvű maradt?
[ Szerkesztve ]

A progik megmaradtak?? A játék mentések stb-k is?? EZ tart vissza engem nagyon!
>>ArSeNaL<>iPhone4S&3G&2G&iPod5G<>AlFA&HoNdA&SeAt<>InTeR<<

Nem maradtak meg.

Ezek benne vannak.
-Google Talk kliens Videó Chat funkcióval ennek kivételével.
Jó ez a Swipe szövegbevitel,csak én nem szeretem az alap billt. 
Ha zenét hallgatsz és Like-olod akkor már hozzászólást is írhatsz. 
[ Szerkesztve ]
akid belakós
hány app fut neked? gondolom naponta töltögetsz
én az x8 amat egy hete kemény hajszába tartom. eddig minden nap ki volt sütve
befuccsolt a gépemen a net szval maradt x8

jól látom, kikerült belőle a google talk?
ide általában a konfigot szokták írni...majd akkor leírom ha a régit lecseréltem...Husqvarna CTH 163T, Partner 53-160 DW (5553D), Stihl FS 400, Komatsu Zenoah BCZ5010CL, Makita DCS-6400, Hitachi CS30EH, Stihl SR420, Honda WJR 2525, Honda HHH25D 75

Nem,mért került volna ki?

akkor rosszul értelmeztem a hozzászólásod, nekem az jött le hogy kikerült belőle.