Hirdetés

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

  • Az LG elengedi a feltekerhető tévéket

    ph Nem tudták lenyomni a gyártási költségeket, kevés fogyott belőle, drága maradt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • fatal`

    titán

    válasz joker1220 #13934 üzenetére

    Akkor tisztába téve a dologokat :)

    A Sony kiadja a frissítést a független telefonokra (nem egyszerre, hanem régiókra osztva), a szolgáltató leellenőrzi és, ha rendben találja (ez változó mennyiségű időt is igénybe vehet, senki nem tudja mi az istent csinálnak, de van, hogy egy hónapig ülnek rajta), akkor a sony kiadja a szolgáltatós készülékekre is.

    Otthon függetleníteni nem lehet (illetve igen, de az itt tiltott és egyébként is felesleges), de a független ROMot bármikor felteheted a szolgáltatós telefonodra, ettől a készülék még függő marad, de tudsz frissíteni. :)

    Az ICS-en való ROOThoz kell egy ROOTolt GB, majd egy script fájl lefuttatása, utána adatok megtartásával mehet a frissítés ICSre, még egy script fájl és kész a ROOTolt ICS, korábban leírtam a menetét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák