úgy néz ki mintha gyufásdobozból lenne!határozottan nem tetszik!!! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Mobil apróhirdetések
papi77
(őstag)
Azért a tudása nem gyenge.
Végre tetszik a kijelző felbontása! 
A P1 se kutya azért külsőre,de ez minden elismerést megérdemel.
Csak gratulálni tudok a Tervező Úrnak!

bobace
(őstag)
Hú erről a telóról valahogy lemaradtam. Hát Byb ez minden eddigi kncepciónál jobban tetszik nekem, nagyon eltalált, stílusos, gratula 
A tudás szüli meg az akaratot; Az akarat szüli meg az erőt; Az erő szüli meg a cselekvést; A cselekvés szüli meg az eredményt.

macikos
(PH! addikt)
Nagyon jó, ráadásul a hátulja is jól sikerült.
Vicces, hogy néhány külföldi site leközölte a képeket 
◄Gyári iPhone, iPod Touch adatkábel eladó 2eFt►◄VISUALIZE!► ◄pulsradio.com►◄myprotein.co.uk 5%-os kedvezményhez: MP255943►
Frankó, nekem tetszik 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever (bár nemsokára már 16V lesz az igazi.. :) )
Igen, tulajdonképpen egy tesztnek is felfogható a dolog. Elég sokan megették. 
less QQ more pewpew!

badacsony
(senior tag)
Ezekután tessék elérni, hogy ne csak koncepció maradjon. 
E590 W890i S8000Jét S8500WAVE@xxjh3/oxdjh1 "Samsung S8500 Wave - a harmadik fogaskerék":)

orbano
(PH! nagyúr)
Azért a profik kiszúrták 
De tényleg egy elég jól sikerült darab, el tudnék egy ilyet képzelni magamnak 
A vér nem válik VAZZE!™ - Vous vous ela avec moi? ;)

svencsike
(újonc)
Hát na
Iszonyú jó lett,mint a többi^^ 
Sá

Ricardo
(PH! kedvence)
Egyetértek. Keresztül kellene vinni a gyártón, hogy gondolkozzanak el rajta 
Egészen addig röhögtem a főnök reggeli viccén, amíg rá nem jöttem hogy az a napi feladat.
Gratula ez tényleg jó lett
a multkori hírt simán bevettem
az a kis piros nagyon jó hatással van az összképre, és mint szintén balkezes, ezirányú elképzeléseid is támogatom 
-- http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek -- "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper --
Nagyon jó, de a ceruzát hanyagolni kéne. 
[ Szerkesztve ]
PROHARDVER NON OFFICIAL CHAT: WWW.PHCHAT.EU !!! Ma vendégnap !!!

NagyMesterB
(kvázi-tag)
Maradhat az csak legyen vastagabb, kényelmesebb lenne ugy, meg ha nem kell akkor nem veszed elő ennyi, annyira nincs utban
szőrszálhasogátas
on:
ha van optikai zoom akkor gondolom ennél is oldalra van megoldva egy 45-ös tükörrel, de a képen meg egy több lépcsős mélyedés láthato, akkor mégis befelé mozognak a lencsék? mindezt 1 centin 
szőrszálhasogátas off
vmi élő modeltt nem lehetne legyártani belőle?(persze tömör műanyagból) (nyomtatás még mindig drága?) kiváncsi lennék kézben milyen lenne ilyen vékonyságu ekkora nagy készülék.
Összeségében nagyon jo koncepcio, örülök hogy megint jutott ilyenre is időd, várjuk a többit. 
Veszélyes lehet bemelegítés nélkül valaki más szemével látni a dolgokat.

ben11
(fanatikus tag)
Kár h csak koncepció,pazarul néz ki!
De most komolyan, ki néz family guyt HD-ben?

Zoltanfi
(senior tag)
"kiváncsi lennék kézben milyen lenne ilyen vékonyságu ekkora nagy készülék."
Nézz meg egy iphone-t élőben 
Íme egy rövid kis animáció - LINK
Had kérdezzem már meg,hogy az optika védő milyen anyagból lenne?
Elég vékonykának tűnik

marcee
(PH! addikt)
Az első koncepciód, amit meg is vennék! 
''Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!'' No woman, but cry!
Magnéziumötvözet.
Már nem drága - az elterjedt magnéziumházas kütyük révén - nagyon könnyű, jól fényezhető, és szép szilárdsági tényezővel bír.
ByB:gratulálok, ez is gyönyörű és innovatív lett!
mrlujoak
Hello, Vivaz™ !

BloodRay
(őstag)
Gratula! Ez a koncepció is jó lett!
Elegáns lett a telefon és ilyen tudással el is fogadnám. 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Epsylon
(kvázi-tag)
Na, már egy csomó idő eltelt a koncepciódarab bemutatása óta. Van már sorozatgyártásban?
Tényleg fain lett. Gratula.
HP, HTC, ///ERICSSON rulez!

Austin F.
(lelkes újonc)
Érdeklődnék, hogy ilyen elképzelt mobiltelefonok rajzolgatása, és különféle paraméterek hozzá elképzelése nem-e maszturbáció-e véletlenül? Nem-e az első lépés az ilyesmi a guminő felé?
ELADÓ: elektromos roller 800watt +gari * Sony Trinitron TV 15e FT * ÚJ fehér női bőr táska 2500 FT * Könyvek 300 FT/db * http://href.hu/x/c6it
A formatervezés valamilyen szinten ön és tömeg kielégítés, de semmi köze a szexhez, ezáltal a guminőhöz sem...
Persze tudom, hogy csak viccesnek szerettél volna tűnni. A kedvedért, hogy meglegyen az öröm: hahaha.
ui.: Ami pedig a "rajzolgatás" szót illeti, használd inkább helyette a "tervezgetés" szót kedves eee.
[ Szerkesztve ]

Austin F.
(lelkes újonc)
Nem, kedves, sértődős ByB, félreértesz! Meg önmagadat is, valószínűleg.
A formatervezés szép és üdvös elfoglaltság. Az viszont már kóros, ha valakinél összemosódik a valóság és a képzelet határa. Itt Te az általad elképzelt formájú telefonhoz (teljesen alaptalanul) elképzeltél egy létező gyártó céget (tényleg, a jogászaik mit szólnak ehhez, hogy a neten az ő nevükben teríted az anyagodat?), és olyan technikai paramétereket, amelyeknek semmi közük a formatervezéshez.
Ezért mondtam, hogy ez maszturbáció: a fantáziavilágodat kezeled valóságként.
"Ami pedig a "rajzolgatás" szót illeti, használd inkább helyette a "tervezgetés" szót kedves eee."
Ez bizony csak rajzolgatás. Vagy talán megtervezted hozzá a teljes burkolat öntőformáját, csavarhelyekkel, pattintófülecskékkel, satöbbicskékkel? Meg a nyákot, a kapcsolási rajzot? Nem, ez nagyon messze van a tervezgetéstől, ez csak rajzolgatás. Nem rossz képek, ügyes képek, csak erre kéne vigyáznod: hogy a képzelet meg a valóság az két külön dolog. Óvódás korban szokott ez összemosódni még a gyerekeknél, de a Te korodban már nem szép az ilyesmi, kedves eee.
ELADÓ: elektromos roller 800watt +gari * Sony Trinitron TV 15e FT * ÚJ fehér női bőr táska 2500 FT * Könyvek 300 FT/db * http://href.hu/x/c6it
Sértődés? Miért, mert nem nevettem őszintén?
Azt hiszem nem nagyon értünk egyet: a formatervezésnél fontos, hogy a valóság és a képzelet összemosódjon, hol tartanánk, ha csak a valóságról szólna a világ? A koncepciók valamilyen szinten erről szólnak: a fantáziavilágot kell átültetni a valóságba.
Ami pedig a sorrendet illeti, először volt a gyártó választása, utána pedig a telefontervezés. A SE jogászaival pedig ne legyen gondod, nekem sincsen...
(Szó sincs alaptalanságról.)
Ami pedig a rajzolgatás és tervezgetés dolgot illeti, többről szól ez, mint ceruzakoptatás, de ugye nem probléma, ha nem osztok meg veled több részletet...
És hagyj zárjak egy számomra igen kedves idézettel, ami a képzeletet és valóságot illeti:
"Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek!" 

LonGleY
(senior tag)
Valamilyen szinten egyet kell értsek Austin F-el. Bármely, 3D-ben kicsit is jártasabb emberke képes egy téglatestből itt-ott levágni egy picit, és mindezt úgy meg tudják tenni, hogy mindeközben nem használnak fel egy olyan cégnevet, mely azon kívül, hogy a fröccsműanyagjaival a pénzünkre pályázik, az alap formavilágon kívül semmi köze a témához. Ezzel nem a végeredményt minősítem, csupán furcsa ez a hozzáállás, márkásítás. Már rég létrehozhatták volna a tökéletes, tartós telefont, de nyilván nem ez a céljuk. Ebben a képzelgés - valóság témában érdemesebb megnézni inkább az OpenMoko telefonját. Mennyivel több fantázia van benne (mármint a fejleszthető oprendszer miatt), mint egy utó-P1i dizájnban!
[ Szerkesztve ]

Austin F.
(lelkes újonc)
Most visszaolvasva úgy tűnik, mintha egy troll fikagép lennék, ezért hozzá kell tennem, hogy maga a formaterv kifejezetten tetszik, és ha ennek alapján kéne választanom készüléket, akkor nagy valószínűséggel ezt választanám. Én legalábbis szeretem az ilyen szögletes formákat, nem kedvelem, amikor erőszakoltan idétlen formákat tudnak kitalálni egy műszaki cikknek.

LonGleY
(senior tag)
Belőlem is inkább a fikagép jött elő tegnap, ami a márkásításnak tudható be első fokon. Amúgy tényleg nem rossz. Nekem olyan lenne az ideális, amely mindezeket a tulajdonságokat ötvözi az ütésállósággal, dehát ez érintőkijelzőnél már nehézkesebb lehet.
[ Szerkesztve ]