hirdetés

gyorskeresés

részletes keresés...

szakmai témák

általános témák

adok-veszek témák

navigáció

fórum
listázás
üzenetek  >|

(#1) papi77

Új Válasz Privát 2007-10-26 11:01:43

papi77
(őstag)

úgy néz ki mintha gyufásdobozból lenne!határozottan nem tetszik!!! :O

(#2) nemma válasza papi77 (#1) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-26 11:06:33

nemma
(PH! addikt)
(LOGOUT blog)

Azért a tudása nem gyenge.
Végre tetszik a kijelző felbontása! :)

(#3) legiaap

Új Válasz Privát 2007-10-26 11:09:26

legiaap
(PH! kedvence)
(LOGOUT blog)

A P1 se kutya azért külsőre,de ez minden elismerést megérdemel.
Csak gratulálni tudok a Tervező Úrnak!
:R

(#4) bobace

Új Válasz Privát 2007-10-26 11:22:35

bobace
(őstag)

Hú erről a telóról valahogy lemaradtam. Hát Byb ez minden eddigi kncepciónál jobban tetszik nekem, nagyon eltalált, stílusos, gratula :R

A tudás szüli meg az akaratot; Az akarat szüli meg az erőt; Az erő szüli meg a cselekvést; A cselekvés szüli meg az eredményt.

(#5) macikos

Új Válasz Privát 2007-10-26 11:52:30

macikos
(őstag)

Nagyon jó, ráadásul a hátulja is jól sikerült.

Vicces, hogy néhány külföldi site leközölte a képeket :D

pulsradio.com | peopleofwalmart.com

(#6) KrenAtesz

Új Válasz Privát 2007-10-26 11:57:23

KrenAtesz
(PH! kedvence)
(LOGOUT blog)

Frankó, nekem tetszik :)

8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! ///// "Vepe akkor gyúrjunk vazze.. te leszel Bruce Lee, én meg a titkos kisöcsi, a SmirgLee :DDD" by (ÉN)közPONT

(#7) Polacheck válasza macikos (#5) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-26 12:27:51

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
(LOGOUT blog)

Igen, tulajdonképpen egy tesztnek is felfogható a dolog. Elég sokan megették. :C

Minden ami poker: http://pass.pokerakademia.com?request=register&referrer=ckp6f4 --- Eladó a monitorom: http://hardverapro.hu/apro/elado_samsung_223bw_2/friss.html

(#8) badacsony

Új Válasz Privát 2007-10-26 15:07:06

badacsony
(senior tag)

Ezekután tessék elérni, hogy ne csak koncepció maradjon. :U

(#9) orbano válasza Polacheck (#7) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-26 16:01:51

orbano
(PH! nagyúr)

Azért a profik kiszúrták :P

De tényleg egy elég jól sikerült darab, el tudnék egy ilyet képzelni magamnak :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#10) svencsike

Új Válasz Privát 2007-10-26 17:33:39

svencsike
(újonc)

Hát na:)Iszonyú jó lett,mint a többi^^ :DD

(#11) Ricardo válasza badacsony (#8) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-26 18:09:27

Ricardo
(PH! kedvence)

Egyetértek. Keresztül kellene vinni a gyártón, hogy gondolkozzanak el rajta :K

Alcatel OT-800 (T-mobile Vairy Text)

(#12) Daweee

Új Válasz Privát 2007-10-26 18:49:22

Daweee
(őstag)
(LOGOUT blog)

Gratula ez tényleg jó lett:) a multkori hírt simán bevettem :D az a kis piros nagyon jó hatással van az összképre, és mint szintén balkezes, ezirányú elképzeléseid is támogatom :R

http://pun-ishment.blog.hu - A legrosszabb szóviccek - "I'm not crazy, my mother had me tested." - Dr. Sheldon Cooper

(#13) blueMerle

Új Válasz Privát 2007-10-26 19:26:58

blueMerle
(PH! addikt)
(LOGOUT blog)

Nagyon jó, de a ceruzát hanyagolni kéne. :U

[ Szerkesztve ]

Eladó Acer Aspire One A150/8.9/20GBSSD/1GBRAM max 3 napot használt összesen, ÚJ ÁLLAPOTBAN 50 000FT

(#14) NagyMesterB válasza blueMerle (#13) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-27 02:57:39

NagyMesterB
(kvázi-tag)

Maradhat az csak legyen vastagabb, kényelmesebb lenne ugy, meg ha nem kell akkor nem veszed elő ennyi, annyira nincs utban

szőrszálhasogátas ;] on:

ha van optikai zoom akkor gondolom ennél is oldalra van megoldva egy 45-ös tükörrel, de a képen meg egy több lépcsős mélyedés láthato, akkor mégis befelé mozognak a lencsék? mindezt 1 centin :Y

szőrszálhasogátas off

vmi élő modeltt nem lehetne legyártani belőle?(persze tömör műanyagból) (nyomtatás még mindig drága?) kiváncsi lennék kézben milyen lenne ilyen vékonyságu ekkora nagy készülék.

Összeségében nagyon jo koncepcio, örülök hogy megint jutott ilyenre is időd, várjuk a többit. :C

Veszélyes lehet bemelegítés nélkül valaki más szemével látni a dolgokat.

(#15) ben11

Új Válasz Privát 2007-10-27 13:00:30

ben11
(fanatikus tag)

Kár h csak koncepció,pazarul néz ki!

De most komolyan, ki néz family guyt HD-ben?

(#16) Zoltanfi válasza NagyMesterB (#14) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-27 13:07:46

Zoltanfi
(senior tag)

"kiváncsi lennék kézben milyen lenne ilyen vékonyságu ekkora nagy készülék."

Nézz meg egy iphone-t élőben ;)

(#17) ByB

Új Válasz Privát 2007-10-27 14:19:09

ByB
(PH! addikt)
(LOGOUT blog)

Íme egy rövid kis animáció - LINK

HTC Legend [x]

(#18) legiaap válasza ByB (#17) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-27 14:24:30

legiaap
(PH! kedvence)
(LOGOUT blog)

Had kérdezzem már meg,hogy az optika védő milyen anyagból lenne?
Elég vékonykának tűnik

(#19) marcee válasza ByB (#17) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-27 21:52:20

marcee
(PH! addikt)

Az első koncepciód, amit meg is vennék! :R

''Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!'' No woman, but cry!

(#20) mrlujoak válasza legiaap (#18) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-10-28 11:40:42

mrlujoak
(őstag)
(LOGOUT blog)

Magnéziumötvözet.
Már nem drága - az elterjedt magnéziumházas kütyük révén - nagyon könnyű, jól fényezhető, és szép szilárdsági tényezővel bír.

ByB:gratulálok, ez is gyönyörű és innovatív lett!

mrlujoak

K.R.A.M. Walk, walk fashion baby...

(#21) BloodRay

Új Válasz Privát 2007-10-31 20:00:43

BloodRay
(őstag)

Gratula! Ez a koncepció is jó lett!
Elegáns lett a telefon és ilyen tudással el is fogadnám. :K

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#22) Epsylon

Új Válasz Privát 2007-11-18 13:55:28

Epsylon
(kvázi-tag)

Na, már egy csomó idő eltelt a koncepciódarab bemutatása óta. Van már sorozatgyártásban? :DD :DDD Tényleg fain lett. Gratula.

Ericsson rulez! :R W950i eladò, v. csere HTC Uni-ra!

(#23) Austin F.

Új Válasz Privát 2007-11-18 17:31:22

Austin F.
(újonc)

Érdeklődnék, hogy ilyen elképzelt mobiltelefonok rajzolgatása, és különféle paraméterek hozzá elképzelése nem-e maszturbáció-e véletlenül? Nem-e az első lépés az ilyesmi a guminő felé?

ELADÓ: HP iPAQ 910c/914c Business Messenger PDA-telefon (QWERTY, WLAN, HSDPA, Bluetooth, GPS) - http://href.hu/x/bawb

(#24) ByB válasza Austin F. (#23) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-19 02:52:13

ByB
(PH! addikt)
(LOGOUT blog)

A formatervezés valamilyen szinten ön és tömeg kielégítés, de semmi köze a szexhez, ezáltal a guminőhöz sem...

Persze tudom, hogy csak viccesnek szerettél volna tűnni. A kedvedért, hogy meglegyen az öröm: hahaha.

ui.: Ami pedig a "rajzolgatás" szót illeti, használd inkább helyette a "tervezgetés" szót kedves eee.

[ Szerkesztve ]

HTC Legend [x]

(#25) Austin F. válasza ByB (#24) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-19 03:23:31

Austin F.
(újonc)

Nem, kedves, sértődős ByB, félreértesz! Meg önmagadat is, valószínűleg.

A formatervezés szép és üdvös elfoglaltság. Az viszont már kóros, ha valakinél összemosódik a valóság és a képzelet határa. Itt Te az általad elképzelt formájú telefonhoz (teljesen alaptalanul) elképzeltél egy létező gyártó céget (tényleg, a jogászaik mit szólnak ehhez, hogy a neten az ő nevükben teríted az anyagodat?), és olyan technikai paramétereket, amelyeknek semmi közük a formatervezéshez.
Ezért mondtam, hogy ez maszturbáció: a fantáziavilágodat kezeled valóságként.

"Ami pedig a "rajzolgatás" szót illeti, használd inkább helyette a "tervezgetés" szót kedves eee."

Ez bizony csak rajzolgatás. Vagy talán megtervezted hozzá a teljes burkolat öntőformáját, csavarhelyekkel, pattintófülecskékkel, satöbbicskékkel? Meg a nyákot, a kapcsolási rajzot? Nem, ez nagyon messze van a tervezgetéstől, ez csak rajzolgatás. Nem rossz képek, ügyes képek, csak erre kéne vigyáznod: hogy a képzelet meg a valóság az két külön dolog. Óvódás korban szokott ez összemosódni még a gyerekeknél, de a Te korodban már nem szép az ilyesmi, kedves eee.

ELADÓ: HP iPAQ 910c/914c Business Messenger PDA-telefon (QWERTY, WLAN, HSDPA, Bluetooth, GPS) - http://href.hu/x/bawb

(#26) ByB válasza Austin F. (#25) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-19 10:47:20

ByB
(PH! addikt)
(LOGOUT blog)

Sértődés? Miért, mert nem nevettem őszintén?

Azt hiszem nem nagyon értünk egyet: a formatervezésnél fontos, hogy a valóság és a képzelet összemosódjon, hol tartanánk, ha csak a valóságról szólna a világ? A koncepciók valamilyen szinten erről szólnak: a fantáziavilágot kell átültetni a valóságba.

Ami pedig a sorrendet illeti, először volt a gyártó választása, utána pedig a telefontervezés. A SE jogászaival pedig ne legyen gondod, nekem sincsen... ;) (Szó sincs alaptalanságról.)

Ami pedig a rajzolgatás és tervezgetés dolgot illeti, többről szól ez, mint ceruzakoptatás, de ugye nem probléma, ha nem osztok meg veled több részletet...

És hagyj zárjak egy számomra igen kedves idézettel, ami a képzeletet és valóságot illeti:

"Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek!" :R

HTC Legend [x]

(#27) LonGleY

Új Válasz Privát 2007-11-22 03:19:41

LonGleY
(fanatikus tag)

Valamilyen szinten egyet kell értsek Austin F-el. Bármely, 3D-ben kicsit is jártasabb emberke képes egy téglatestből itt-ott levágni egy picit, és mindezt úgy meg tudják tenni, hogy mindeközben nem használnak fel egy olyan cégnevet, mely azon kívül, hogy a fröccsműanyagjaival a pénzünkre pályázik, az alap formavilágon kívül semmi köze a témához. Ezzel nem a végeredményt minősítem, csupán furcsa ez a hozzáállás, márkásítás. Már rég létrehozhatták volna a tökéletes, tartós telefont, de nyilván nem ez a céljuk. Ebben a képzelgés - valóság témában érdemesebb megnézni inkább az OpenMoko telefonját. Mennyivel több fantázia van benne (mármint a fejleszthető oprendszer miatt), mint egy utó-P1i dizájnban!

[ Szerkesztve ]

(#28) Austin F.

Új Válasz Privát 2007-11-22 13:09:00

Austin F.
(újonc)

Most visszaolvasva úgy tűnik, mintha egy troll fikagép lennék, ezért hozzá kell tennem, hogy maga a formaterv kifejezetten tetszik, és ha ennek alapján kéne választanom készüléket, akkor nagy valószínűséggel ezt választanám. Én legalábbis szeretem az ilyen szögletes formákat, nem kedvelem, amikor erőszakoltan idétlen formákat tudnak kitalálni egy műszaki cikknek.

(#29) LonGleY válasza Austin F. (#28) üzenetére

Új Válasz Privát 2007-11-22 13:39:45

LonGleY
(fanatikus tag)

Belőlem is inkább a fikagép jött elő tegnap, ami a márkásításnak tudható be első fokon. Amúgy tényleg nem rossz. Nekem olyan lenne az ideális, amely mindezeket a tulajdonságokat ötvözi az ütésállósággal, dehát ez érintőkijelzőnél már nehézkesebb lehet.

[ Szerkesztve ]

navigáció

fórum
listázás
üzenetek  >|

hirdetés