Sony Ericsson PXi by ByB

Hirdetés

Igen, igen lebuktunk, de beismerjük... A hétvégén elkövetett partizánakció valóban Bogár "ByB" Bence, hazai koncepciógyáros olvasónk műve volt. Sokan rájöttek, hogy a kép nem eredeti, valamint néhányan konkrétan az alkotót is eltalálták. Álljanak itt most az Ő szavai a készülékről:

A Sony Ericsson-nál nemrégiben új irányt vett a P-sorozat (okostelefonok). Eme átalakulás kapcsán én is elkészítettem a saját variációmat PXi néven. Elsődleges cél volt a formai illeszkedés a jelenlegi palettába és a kimagasló ergonómia, azaz ember gép kapcsolat. A magnézium vázas készülék vertikális és horizontális állásban egyaránt kényelmesen használható. Kijelzője 3.3 inch-es és érintésérzékeny, mely az emberi ujjakra és a mellékelt ceruzára egyaránt optimalizálva van. A menürendszerben a megújult Jogdial 2.0-val navigálhatunk: a most már négy irányba (fel-le és bal-jobb) mozgó forgókereket egy szintén érintésérzékeny kijelző egészíti ki, ami mindig alkalmazkodik az aktuális feladathoz, ezzel könnyítve és gyorsítva a felhasználást. Említést érdemel még a két kártyával is bővíthető memória, ami például egy térkép szoftver betöltésekor lehet igen hasznos, ugyanis így könnyedén beilleszthetjük a már használatban lévő kártya mellé a GPS-hez szükségeset. Az üzleti megoldásokat sokoldalú szövegbeviteli és gyors adatátviteli lehetőségek segítik, a multimédiát pedig sztereó hangszórók és egy 5.0 megapixeles kamera.

*Manapság egyre sűrűbben találkozhatunk jobb kézre optimalizált eszközökkel, de mivel én magam balkezes vagyok, ezért ez egy jó alkalom, hogy e koncepció a balkezeseket részesítse előnyben.

Tulajdonságok:
- Méret: 57+2 x 94 x 10 mm
- Kijelző: 3.3 inch / 768 x 480 / 16:10 / OLED
- Hálózat: GSM / HSDPA / UMTS
- Adatátvitel: GPS / WLAN / BT 2.0 / USB 2.0 / 2x Memory stick
- Kamera: 5.0 Megapixel / Auto fókusz / Optikai zoom / Xenon vaku

A telefon teljes galériája ezen a linken megtekinthető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés