Hirdetés

Aktív témák

  • razzorr

    őstag

    válasz duvi #39921 üzenetére

    Köszi hogy gondoltatok rám így éjfél után.

    Nos amiket irtál,ugy nekem szinte ua.a felhasználásom. Nem zavaró az oldaltördelés annyira netnél,elvégre 480x320on nyomom most is,előtte meg 176x220on edződtem :-D
    Itt azért nem élmény az egész netes életemet bonyolitani,márpedig egy darabig no laptop.

    Erről jut eszembe hogy hotspotként akkor funkcionál rendesen?Ha néha szükség lenne rá?
    A közösségi vackok csak annyiban h.ránèzek és kész,viszont ha jol tudom a skype-al nem lehet még dumcsizni?! Msnre is csak ritkán kellene.
    De ami fontos,hogy az email-eket azért meg tudjam nézni (gmail,hotmail)!!!

    Amugy ezen kivül nincsenek borzasztó nagy igényeim. Nem vagyok egy szinkronizálgatós figura,tehát pl.a telefonkönyvet sem akarom összefésülni semmivel,a jó öreg kézzel beírós kategória vagyok :-)
    Szeretem ha egy teló fürge,nem babrál olyan sokat feleslegesen.
    Nem nyúlkálok a teló belsejében,megtisztelem azzal h.nem mókányolom. Amit az androidnál erősen javallott. Progikat se töltök már szinte,az andro elvette a kedvem,merthát valljuk be,hogy nagy katyvasz az egész,egy normális avi lejátszóért majdnem vasárnapi misére mentem imádkozni mert annyira semmilyenek voltak,tele szemét reklámmal...és meguntam! Mesélhetnék hosszan az akadásokról, a nem tudom felvenni mert fekete a képernyő és a belassuló effektusokról,de inkább pozitivan állok neki egy az uj életnek, és a remény hal meg utoljára.
    Már mindkettő wavet nyomkodtam,csak hosszabb tapasztalatokat nem szereztem 2x10percben :-D
    De mindkettő nagyon megfogott! Nehéz...

Aktív témák