Hirdetés

Aktív témák

  • galmat89

    tag

    válasz Karma #25214 üzenetére

    Így van, egyetértek.

    Ha ismersz embereket a Samsungnál, akkor azért pár dolgot meg lehet tudni. Nyilván ezt az ismeretséget nem a google-ben találtam a "kik dolgoznak a Samsungnál?" kérdésre.. :DDD De ezek nem olyan infók, amik befolyásolják az értékesítést. Csak annyi, hogy azért több az esély, hogy megtudj valamit a központnál, mintsem egy sima márkaszervízben.
    Amikor az Android 2.2-ről kérdeztem Galaxy S-re, azt tudta előre, hogy mikor jön ki itthon, de a Bada 2.0-t még gőzerővel hegesztik, és még Dél-Koreában se tudják, hogy mikorra készülnek el vele, az 1.2-ről se nagyon kaptak hírt, mivel azt se Magyarországon készítik.

    Amit pedig arról írtam, hogy 1.2 már nem lesz Wave-re azt én gondolom csak, mivel már csak fél év a 2.0-ig, addig meg nem logikus, hogy kijöjjön az 1.2, ráadásul olyan nagy újítások sincsenek benne.
    Szerintem az 1.2 csak egy módosított változata volt az 1.0-nak, amit kimondtottan a Wave II-höz készítettek, úgy mint az 1.1-es Bada-kat az olcsóbb Wave-ekre. Na pl 1.1-ből se lesz Wave-es kiadás.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák