Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Az LG elengedi a feltekerhető tévéket

    ph Nem tudták lenyomni a gyártási költségeket, kevés fogyott belőle, drága maradt.

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz peterk #25192 üzenetére

    "Abban nem hiszek, hogy a Wave jövő nyárra elavult lenne. Hardver szempontból semmiképpen"

    Nem a szó szoros értelmében gondoltam. :U 2011 Q1-től kezdődően már a Dual-core ARM Cortex-A9 lesz az úr. Eddig legalább is ez kezd körvonalazódni. Az LG új jövevénye már ezzel a procival fog debütálni. 1080p rögzítés, 1024x768 kijelző, és egyéb hasonló nyalánkságok.
    Sőt sztem Q2-re már a GPU-k is bőven meg fogják haladni a mostani csúcs PowerVR SGX540 teljesítményét. Szóval igen. A Wave lényegében egy középkategóriás okostelefon lesz, mert most nagyot fog ugrani az elkövetkező hónapokban a technika. Sajnos ez nekem is hasonlóan rossz hír mint nektek, mert az i4 is jócskán fog veszíteni az értékéből ilyen vasak mellett. Nem lehet előre gondolkodni, de lényegében már ott tartunk hogy 6-8 hónap elég, hogy egy csúcsmodell középkategóriás legyen.
    Az LG üdvöskéjére nagyon kíváncsi leszek, több szempontból is. Megvenni biztos nem fogom, mert az első fecske lesz, de állítólag az LG azt ígéri, hogy a fekete megjelenítésénél 0% az akku fogyasztás, és erre azért kíváncsi leszek. Ha igaz, újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Ennek az Androidos kütyünek az érkezése pedig már itt van a nyakunkon.
    Tehát ennek fényében közel sem biztos hogy be fog férni a Wave a középkategóriába 2011 Q2-Q3-ban.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák